- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
CNM üzülme çünkü ben eski sistemle ehliyet aldım ama trafiğe çıkabilmem 1 yılı buldu hala geri vites de parkta falan zorlanıyorum söyle düşün ehliyeti aldığında iyice öğrenmiş olacaksın dışarıda da tavuk şiş falan yiyebilirsin cnmArkadaşlar direksiyon sınavını geçemedim üzüldüm esimle da nemaya gidiyoruz yemeği dışarda yiyecgz ne diyebilirim sizce
Canım geri parkı çok güzel yapiyodum ama onda kaldım çok uzuldum tavuk dün yedim.canm evde et turu yesem olmaz miCNM üzülme çünkü ben eski sistemle ehliyet aldım ama trafiğe çıkabilmem 1 yılı buldu hala geri vites de parkta falan zorlanıyorum söyle düşün ehliyeti aldığında iyice öğrenmiş olacaksın dışarıda da tavuk şiş falan yiyebilirsin cnm
Teşekkür ederim ablacım çocuk hasta olmasında ben oluyim daha kolay toparlıyorum
Olur niye olmasin ki yağlarını ayirirsin bol salata ileCanım geri parkı çok güzel yapiyodum ama onda kaldım çok uzuldum tavuk dün yedim.canm evde et turu yesem olmaz mi
İyi hafta sonlarınız olsun hanımlar kızımın hastalığını atlattık sanırım dün gece hiç bi şekilde sorun yasamadım ama simdi kendim grip oldum dün kü aksaklık için tekrar kusura bakmayın kızım iyi olduğuna göre aynı uyku düzenime girebilirim ve haftaya erkenden bildirim yapabilirim inşallah
Şimdi çiçek bahçemiz hazır ancak @elifea nın kilosunda tartı değişikliğinden dolayı bir durum var. Onu nasıl yapacağımı bilemedim epey fark olduğu içinde haliyle kendi yüzdelerini etkiledi. Şimdilik paylaşıyorum ama olmadıperigunlugu gelince fikrini söyler. Bu sebeple 2 takımı 1. ilan ettim Emeğiniz için tebrik ederim
Haftanın 1. si LALELER VE MENEKŞELER
Eki Görüntüle 1722448
Yeni takım kadrolarını yarın yapacağım, bu günlük bana müsade[/QUOTE
ellerine sağlık çok liste çok güzel olmuş
Kolay gelsin cnm. Hem çocuk hem iş hem ev olunca annelere tatil yok :)
Nerede calisiyorsun cnm.
canım asıl mesleğim mühendislik ama yaklaşık 20 yıldır öğretmenlik yapıyorum sınıf öğretmeniyim
günaydınlar herkese . işyerinde iş olmayınca ceyten size bakayım dedim .
Antepia27 ablacığım tebrik ederim . azmine hayranım en çok senin ne kadar kilo vereceğini merak ediyorum biliyormusun . İNŞALLAH ek kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın
canım takımın gizli kahramanı izne ayrılmışsın özleyeceğiz seni canım fırsat buldukça uğra canım
Arkadaşlar direksiyon sınavını geçemedim üzüldüm esimle da nemaya gidiyoruz yemeği dışarda yiyecgz ne diyebilirim sizce
sağlık olsun canım geç olsun güç olamasın vardır bundada bir hayır
Teşekkür ederim ablacımÇok geçmiş olsun cnm
Olsun canım inşallah diğer sınavda başarılı olursunArkadaşlar direksiyon sınavını geçemedim üzüldüm esimle da nemaya gidiyoruz yemeği dışarda yiyecgz ne diyebilirim sizce
Çok geçmiş olsun canımİyi hafta sonlarınız olsun hanımlar kızımın hastalığını atlattık sanırım dün gece hiç bi şekilde sorun yasamadım ama simdi kendim grip oldum dün kü aksaklık için tekrar kusura bakmayın kızım iyi olduğuna göre aynı uyku düzenime girebilirim ve haftaya erkenden bildirim yapabilirim inşallah
tebrik ederim laleler ve menekşelerŞimdi çiçek bahçemiz hazır ancak @elifea nın kilosunda tartı değişikliğinden dolayı bir durum var. Onu nasıl yapacağımı bilemedim epey fark olduğu içinde haliyle kendi yüzdelerini etkiledi. Şimdilik paylaşıyorum ama olmadıperigunlugu gelince fikrini söyler. Bu sebeple 2 takımı 1. ilan ettim Emeğiniz için tebrik ederim
Haftanın 1. si LALELER VE MENEKŞELER
Eki Görüntüle 1722448
Yeni takım kadrolarını yarın yapacağım, bu günlük bana müsade
Süper,sabah 1dilim ekmek+ şekerisiz çay+ 2 kaşık menemen
öğle+akşam birlikte oldu:2 dilim ekmek 3 tane köfte
10 bardak su spor olarak çocuklarımla 2.5 saat avm gezmesi yaptım sayılmaz dimiçok yoruldum.
Yarışmaya dahil olan listemiz normalde 12 kişi ama max 15e çıkabiliyor. Yedek dediğimiz listede sınırlama yokperigunlugu canım , asil ve yedek listede üye sınırlaması oluyor mu? Yani en fazla ve en az kaç üye olmalı, asıl listede?
beni oraya al bariYarışmaya dahil olan listemiz normalde 12 kişi ama max 15e çıkabiliyor. Yedek dediğimiz listede sınırlama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?