Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Arkadaşlar direksiyon sınavını geçemedim üzüldüm esimle da nemaya gidiyoruz yemeği dışarda yiyecgz ne diyebilirim sizce
CNM üzülme çünkü ben eski sistemle ehliyet aldım ama trafiğe çıkabilmem 1 yılı buldu hala geri vites de parkta falan zorlanıyorum söyle düşün ehliyeti aldığında iyice öğrenmiş olacaksın dışarıda da tavuk şiş falan yiyebilirsin cnm

Canım geri parkı çok güzel yapiyodum ama onda kaldım çok uzuldum tavuk dün yedim.canm evde et turu yesem olmaz mi

İyi hafta sonlarınız olsun hanımlar kızımın hastalığını atlattık sanırım dün gece hiç bi şekilde sorun yasamadım ama simdi kendim grip oldum dün kü aksaklık için tekrar kusura bakmayın kızım iyi olduğuna göre aynı uyku düzenime girebilirim ve haftaya erkenden bildirim yapabilirim inşallah

Çok geçmiş olsun cnm

Arkadaşlar direksiyon sınavını geçemedim üzüldüm esimle da nemaya gidiyoruz yemeği dışarda yiyecgz ne diyebilirim sizce
Olsun canım inşallah diğer sınavda başarılı olursun dışarıda da ızgara tarzı şeyler yiyebilirsin
Çok geçmiş olsun canım

tebrik ederim laleler ve menekşeler

kelebek19 geçen sene ben abimle girdim sınava ben geçtim o geçemedi ikincide geçti hemencecik heyecan yapmamaya bak sanki hergün yaptığın bişeyi yapıyomuş gibi düşün ben öyle yaptım geçtim yanındaki hocaları arkadaşınmış gibi gör iyi geliyo insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…