- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Sağol canım benim
Kuzum ben de yöneticilik yapıyorum hem de bildiğin sanayide. Uzun zaman tek sorumlu olarak çalıştım öğrendiğim birşey var yüz verirsen tepene çıkarlar maalesef bu devirde deveye diken adama .... Yarasiyor acı tecrübeler ile sabitkuzum bende müdür yardımcısıyım ama deneme sürecindeyim , fakat deneme sürecindeyim diye kimse beni takmıyor, bi havalar bi havalar ben iyi davrandıkça suyu çıktı bi görsen..
amaaan neyse kızlar...
ama tolgişimi çok özlüyorum be
Pericadolozu bu cuma 3. Olcak benim
perigunlugu kaptanım sorun degıl ben takılıyorum zaten lıste ıcı dısı farketmez sızle bır aradayım takım ruhunu hıssedıyorum ya yeter :) ama 4 bucuk kılo cıvarı verdım sanırım
Tamam canım böyle düşünmene çok sevindim zaten vereceğin kilon az bizlere göreperigunlugu canım ben kendıme göre bı plan yaptım normaldede herseyım planlıdır hedefıme ulasmak ıcın tarıh belırledım o tarıhe kdr hedefıme ulaşmak ıcın daha cok cabalıycam tabi ortalama olarak haftada 1 kılo verdıgımı baz alarak yaptım :
18aralık-25 aralık: 1 kg
25 aralık-1 ocak :1 kg
1 ocak- 8 ocak: 1 kg
8 ocak-15 ocak: 1 kg
15 ocak-22 ocak :1 kg
22 ocak- 29 ocak :1 kg
eger bu şekıl de kılo verebılırsem endüşük ıhtımal 29 ocakta 49- 50 kg olam lazım .A ma 15 ocak dogum gunum haftadaoratalamada daha fazla verırsem dogum gunume kadarda hedefıme ulaşma ıhtımalım var inşallah hayırlısyla verebılırız kılocukları
benımde haberım yok olsaydı kesın pızza yerdımHafta sonu cıslara serbestlik geldi de benim mi haberim yok acaba ? Hamburgerler pidelet pizzalar tulumba tatlıları falan ???? Bu menüler devam ederse listeyi unutun direk yaniii
ayy annem 13 kase sütlaç yapmış, yok bu kadın beni delirtecek
Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendineKiskandim zaten seni bugün hava güneş dedin burada hava artıya çıkmıyor bile donuyoruz. Bir de grip oldum
Geçmiş olsun Allah korumuşDunden beri yoktum, kucuk bi kaza gecirdim izmite donerken, sukur ki iyiyim arabayi hemen topladim, ama psikolojik olarak etkilendim, o nedenle aranizda yoktum, bugun dengesiz beslendim bi ogun iki kasik pilav ve tavuk, bi ogunde bi muz yiyebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?