Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum ben de yöneticilik yapıyorum hem de bildiğin sanayide. Uzun zaman tek sorumlu olarak çalıştım öğrendiğim birşey var yüz verirsen tepene çıkarlar maalesef bu devirde deveye diken adama .... Yarasiyor acı tecrübeler ile sabit

Pericadolozu bu cuma 3. Olcak benim
Seni alsak mı bilemedim
perigunlugu kaptanım sorun degıl ben takılıyorum zaten lıste ıcı dısı farketmez sızle bır aradayım takım ruhunu hıssedıyorum ya yeter :) ama 4 bucuk kılo cıvarı verdım sanırım
Tamam canım böyle düşünmene çok sevindim zaten vereceğin kilon az bizlere göre cuma günü bakarız tekrardan

Günaydın kızlar,

perigunlugu pericim listeye girmek istiyordum biliyorsun ama şu sıralar bazı sağlık sorunları var ailede..kafamı toparlayamıyorum...sömestrde yaklaşıyor inşallah sömestrden sonra gelirim..

Oğlumu bugün doktora götüreceğiz tekrar midesinden dua edin nolur..

Günaydın en tatlı hanımlarrr,
Dünkü menümü veriyim hemen,
Ailenin yanında tüm haftasonum zor geçiyo resmen şeytana uydurmak için çabalıyolar
Amaaa durun yaeee dedim, dikkat ettim dün menüme,
Sabah,
Onlara dilim pizza yaptım kendime de tam buğday ekmeğine bi dilim pizza yaptım
Peynir, domates, zeytin
Kahvaltıyı geç yaptığımız için öğle yemedim.
Ara,
2 mandalina,
Akşam,
1 porsiyon hindi fırın,
Salata (sanırım salatayı biraz kaçırdım, içinde mısır da vardı bol miktarda en sevdiğimdir de kendileri)
Ayran
Su 2,5 litre, spor 150 ip atladım sadece, yürüyüş yapamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…