Ay teşekkür ederim canim beni unutmadigin için. Haftasonu memleket e gittik.baya yogun geçti. Bugün de anca kızımı uyuttum geldim.hersey yolundadir inşallah
Slm hanımlar menu geliyor
Uyanınca 3 kuru kayısı 1 bardak su
Sabah 2 dilim tam tahlili ekmek 1 kk örgü peynir 1 tk tahin pekmez 1 yumurta dereotu roka lahana 5 zeytin
Ara yok
Öğlen 8 yk nohut yemeği 1 kase yoğurt
Ara 1 bardak sütlü kahve 10 badem 1 kare bitter
Akşam 6 yk etli ıspanak 2 dilim tam tahlili ekmek 1 kase yoğurt salata
Ara 1 portakal 20 gr kuru üzüm 1 CB kefir
Su 1.5 içtim 3 e tamamlayacagim
Spor jillian level 1 1. Gün
Önceki günlere göre daha iyi ve ilerleyen günlerde daha iyi olacakKızlar menüm
Sabah
Ilık suya limon
1 dilim ekmek
Yoğurt ( nane kekik pulbiber ve az zeytinyağlı
3 çay k. Süt kaymağı taze
8 ceri domates
Az peynir
Ara sütlü kayfe tabiki şekersiz
3 badem 2 ceviz
Öğle yok 12.30 kalkmisun
Akşam
2 kepçe çorba
Fırında balık
Karışım salata
1 lokma trimusu ( kocam çok ısrar etti ille tat diye o işyerinde yemis de ondan tattım)
2.5 litre su
35 dk plates
1 porsiyon meyve yenilecek
Eğer şekerim duserse tarcinli süt içerim regliden ötürü
2 sb lahana suyu
Bu kadar canlar
Sabah pek canim kahvalti yapmak istemedi
1 haslanmis yumurta
1 tb ekmek
Ara 5 badem
Ögle apartman gunundeydim
4 yaprak sarma kucuklerdi
Sekersiz cay
Damlasakizli turk kahvesi
Akşam
3 yemek kasigi kerevizli balik corbasi
3 yemek kasigi pirasa yemegi
2.5lt su 3 olur yatana kadar
Spor leslie 3 mil
Bence plates yerine 45 dk yürüyüş yapsan daha etkili olur, ama yinede sen bilirsin@perigunlugu sevgili kaptanim bende ciss iz bir menü vermek için uğraştım bugün ama eşim resmen ben kilo veremeyim diye uğraşıyor anlamadım
Ama yarın 45 dk yapicam plates
Artık beni de cissli menulerimle hatırlarsınız
İlerde başarı oykumde inşaallah herşeyi yedim ama az hep cissli menulerim vardı yazarım
Menün güzel canım, neden iş arıyorsun yani maddi olarak ihtiyacın mı var? Yoksa evde durmak istemediğin için mi? Kızın var diye labne sürmek kolayına geliyor, ya da kızın hasta olduğunda tersin dönüyor, nasıl hem çalışıp, hem çocugun, hem eşin idare edeceksin, yaşında küçük yanlış anlama merak ettim sadece tabi cevap vermek istemeyebilirsinİyi akşamlar hanımlar bugünde iş bulamadım kimse lise mezunu tecrübesiz eleman almak istemiyor ne yazıkki menümü veriyim
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeğine sürülü labne
3 bardak çay
Öğlen
1 kase yoğurt
İçinde bol yeşillik
Akşam
Yarım tabak susuz nohut
1 kase yoğurt
3 litre su. 2 saat yürüyüş
Kız bu ara seni boş bıraktım diye hemen sarma hayalleri kurma, takıldık kaldık yerimizdeAynı ben yaaaaaanapcaz biz bu sarma deliliği ile 60 kilo olayım var ya bi tabağı gömücem
2 Saate bir yemen pek olmamış ama böylece midene fazla yüklenmemiş olmuşsun da , afiyet olsunbugünku menum .akşam iftar da (16 00) da : 1 bardak su küçük bi kepçe çorba , 3 kaşık ıspanak 1 kaşık yoğurt
Esim 6 da işten geldi beraber yediklerini : 1 kepçe çorba ,4 ymk kaşığı tavuk sote 2 kaşık yoğurt
Spor : 20 dk.yuruyus ebru salli 3 k plates .
Su 1 litre ama 2 .5 olur
Dün sahur yapmadım .bugün belki yumurta haslayip peynir fln yerim . bide yeşil çay icecegim.
iyi aksamlar kızlar
menumu yazıyorum
sabah 9
1 haslanmıs yumurta
ceviz-badem
tulum peyniri biraz
8-10 tane zeytin
arada cay içtim sekersiz
öğlen 15.00
1 kase hindi corbası
1 kase bulgur pilavı
fırında köfte patates (2 köfte, biraz patates)
aksam 19.00
1 kase erişte (bu olmadı işte)
balık
en son da balıgın ustune 1 dilim tahin helvası
suana kadar 2.5 lt olmustur içtiğim su
çay içerim bir de ders calısırken, şekersiz tabi...
Guzeller menumu yazayim,
Sabah,
Bi tam bugday ekmegi,
Bi kk peynir, dort zeytin, bi domates
Ogle,
Bi kase dugun corbasi,
Dort kofte ve salata
Ara,
Bi golden elma
Aksam,
Gec saate kaldim o yuzden bi uskumru firin ve iki kucuk salatalik tursusu
Su 2,5 litre olur yatana kadr, spor yarim saat yuruyus, bi de eger utuden vaktim kalirsa 200 ip atliycam
En sevmedigim seyi yapmaya utuye gidiyorum kalin saglicakla
menümü yazayımmm
sabah:
2 dlm tam buğday ekmek arası peynirli yeşillikli sandviç
şekersiz çay
öğlen:
1 kase çorba
1 tabak tavuk sote
yarım tabak bulgur pilavı
akşam:
1 tabak yoğurtlu taze fasulye
3 havuç
su: 2 litre
spor : yarım saat plates
yalniz bekim arkadaslarin cocuklari yürümeye basladi hepsi ip gibi oldu. arkadas bende işe yarayacak mi bilmiom@kvrck benim de bir oğlum var 3 unu dolduracak martta. Aslında cocuk arkasında kosmak da spor sayılsa ne güzel olur :)
Gel kuzu gel burası süper bir ortam. Bu saatte hangi arkadaşının kapısını çalıp dertlesebilirsin ki ama burası hep var10 da çıkıyom yaa
nefret ediyorum kotondan
aslında benimde hiç halim yok da burayı çok ölzüyorum yaa
asfarovski merhaba cnm. Eğer yanlış okumadisam hamileymis galiba hayırlı olsun. Bende istiyorum 2. Yı ama kilo vermem gerek ilkine 104. Kiloda kalmıştım hamile . sonra ilk 6 ay 4 kilo verdiydim. Sonra 10 kilo aldiydim.bakalım hayirlisiyla vereyim de kilo sonra inşaallah nasip olur.
Hayırlı geceler
Sen kaç kiloyla kaldin hamile
bende yaptım jillianamı
Önceki günlere göre daha iyi ve ilerleyen günlerde daha iyi olacak
Bence plates yerine 45 dk yürüyüş yapsan daha etkili olur, ama yinede sen bilirsin
Menün güzel canım, neden iş arıyorsun yani maddi olarak ihtiyacın mı var? Yoksa evde durmak istemediğin için mi? Kızın var diye labne sürmek kolayına geliyor, ya da kızın hasta olduğunda tersin dönüyor, nasıl hem çalışıp, hem çocugun, hem eşin idare edeceksin, yaşında küçük yanlış anlama merak ettim sadece tabi cevap vermek istemeyebilirsin
Kız bu ara seni boş bıraktım diye hemen sarma hayalleri kurma, takıldık kaldık yerimizde
2 Saate bir yemen pek olmamış ama böylece midene fazla yüklenmemiş olmuşsun da , afiyet olsun
Hobaaa bugün olmamışyarın daha güzel olur inşallah
ben kizlar kpss den 88 alfim. 3.girisimde. insallah sizlerde hayirlisiyla istediginiz puanlari alirsinizgunaayddııııınnnn
memnun oldum melek, kotona niye öyle dedin yaaaa, seviyorum ben
kpss olay yani gercekten, bir atlatayım, yardımcı olurum sana sen dönünceyurtdısında nerdesin?
hosbuldum belyanur, ismin ne guzelmiş
bir arkadas cıktı yani kpssde:) hadi bakalım, Allah zihin acıklıgı versin
ben kaçayım simdi, aksam menumu yazarım insallah
su içmeyi unutmayın bol bol
kaçayım da derse baslayayım
o ne yaa. bende iyiki geldim.valla bu gruba hic bilmedigim sporSelinanya canım başlıyor muyuz bugün jilliana
Az geldi ama gayet güzelBende yazim menümü:
Kahvaltı:
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
Şekersiz çay
Öğle:
2 haşlanmış yumurta
Yeşil salata
Akşam:
Izgara köfte
Yeşil salata
Su:2 lt
Spor yok hala reglyim.
Kız sen ve cadı gestapo şu mesajları destan gibi alıntı yapıyorsunuz valla ortasına gelince yazarı da konuyu da unutuyorum birer ikişer yazın cevaplarıyaslandim ben takip edemiyorum
Evet bugün çok daha güzelHerkese îyi geceler. Hafta sonu berbat menülerden sonra bu gün biraz toparladım sanırım;
Sabah; tam buğday unuyla bir krep, peynir, bir tatlı kaşığı bal
Ara; bir portakal
Öğle; bir kase tarhana çorbası, bir kase yoğurt
Akşam; 5-6 kaşık taze fasulye ve patlıcan yemeği
Ara ; tarçınlı süt ( 1 su b)
Su 2,5 l
Spor; 45 dk leslie (3 mil)
Jillian michaels isimli bir fitness egitmeni kadın var. 30 days shred diye bir egzersiz programı var. 30 gün sürüyor kas,cardiyo, göbek egzersiz 3 lemesi ile bir sistem kurmuş.o ne yaa. bende iyiki geldim.valla bu gruba hic bilmedigim sporisimleri duydum
supersin takim arkadasimBugun alinan kcal 1676
Su 2 lt
Spor dans, 150 squat, 150 ip, dumbell slde bend 100 kere, gym stick twist 100, donkey kick 60ar kere= 60dakika hepsi
hmm anladim. leslieden daha mi iyi ki:)Az geldi ama gayet güzel
Ablam ya arkadan toplaya toplaya gelince destan oluyor valla
Evet bugün çok daha güzel
Jillian michaels isimli bir fitness egitmeni kadın var. 30 days shred diye bir egzersiz programı var. 30 gün sürüyor kas,cardiyo, göbek egzersiz 3 lemesi ile bir sistem kurmuş.
Lesli yürüyüş ya bu daha çok inceltme ve kas odaklı bir program ama yine söylüyorum hedefe 5 kilo kalmadan öncesinde hep yürüyüşhmm anladim. leslieden daha mi iyi ki:)
Tebrikler canımArkadaşlar esim patates kabak kızartması istedi sahurluk yaptım ve patates kızartması en zayıf noktam sua n o yiyor bnde patlıcan közlenmiş salatalık peynir yiyecegim sukur ki artık nefsime yavas yavaş hakim olabiliyorum
yaa midem kazınıyo su anda.aksam 7den sonra bisey yememeye calışıyorum.geçmişi okuyordum da aklıma ne geldi şu andaay canım hamileyken 2 öğün yemek imkansızdır heralde
ben özümü açar açmaz,ceviz,fındk kuruzum filan yiyiyordum 6 civarı,sonra 10 civarı karatay tipi kahvaltı,öğlen akşam yemeği,aralarda da meyveler,5. aydan sonra yürüyüslere basladım
sen 3. aydan sonra basla,bebişe oksijen gitsin daha çok zeki olsun inşallah :))
bu arada gece de kalkıp acıkıyordum,süt içip yatıyordum
Süper almissin cnm ben bu yıl öğretmen olarak ilk kez girdim ve 74.6 aldım bakalım okukoncesindende şubatta alım kaç kişi olacak. İnşaallah bende en yakın zamanda atanirim. Bu yıl olmazsa Turkiye ye döndüğümüzde olur inşaallahben kizlar kpss den 88 alfim. 3.girisimde. insallah sizlerde hayirlisiyla istediginiz puanlari alirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?