Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende yaptım jillianamı

Önceki günlere göre daha iyi ve ilerleyen günlerde daha iyi olacak

Bence plates yerine 45 dk yürüyüş yapsan daha etkili olur, ama yinede sen bilirsin

Menün güzel canım, neden iş arıyorsun yani maddi olarak ihtiyacın mı var? Yoksa evde durmak istemediğin için mi? Kızın var diye labne sürmek kolayına geliyor, ya da kızın hasta olduğunda tersin dönüyor, nasıl hem çalışıp, hem çocugun, hem eşin idare edeceksin, yaşında küçük yanlış anlama merak ettim sadece tabi cevap vermek istemeyebilirsin

Aynı ben yaaaaaa napcaz biz bu sarma deliliği ile 60 kilo olayım var ya bi tabağı gömücem
Kız bu ara seni boş bıraktım diye hemen sarma hayalleri kurma, takıldık kaldık yerimizde

2 Saate bir yemen pek olmamış ama böylece midene fazla yüklenmemiş olmuşsun da , afiyet olsun

Hobaaa bugün olmamış yarın daha güzel olur inşallah

10 da çıkıyom yaa
nefret ediyorum kotondan
aslında benimde hiç halim yok da burayı çok ölzüyorum yaa
Gel kuzu gel burası süper bir ortam. Bu saatte hangi arkadaşının kapısını çalıp dertlesebilirsin ki ama burası hep var buraya sanal diyen halt yesin ben 8 aydır kimse ile paylaşmayacagim şeyleri buradaki dostlarım ile paylaştım

Allah razı olsun canım. Ben de kurtajdan sonra 80 ile diyete başladım 65 oldum ve hamile kaldım şükür allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah

Kız sen ve cadı gestapo şu mesajları destan gibi alıntı yapıyorsunuz valla ortasına gelince yazarı da konuyu da unutuyorum birer ikişer yazın cevapları yaslandim ben takip edemiyorum

Herkese îyi geceler. Hafta sonu berbat menülerden sonra bu gün biraz toparladım sanırım;

Sabah; tam buğday unuyla bir krep, peynir, bir tatlı kaşığı bal

Ara; bir portakal

Öğle; bir kase tarhana çorbası, bir kase yoğurt

Akşam; 5-6 kaşık taze fasulye ve patlıcan yemeği

Ara ; tarçınlı süt ( 1 su b)

Su 2,5 l
Spor; 45 dk leslie (3 mil)

ben kizlar kpss den 88 alfim. 3.girisimde. insallah sizlerde hayirlisiyla istediginiz puanlari alirsiniz

Bende yazim menümü:
Kahvaltı:
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
Şekersiz çay

Öğle:
2 haşlanmış yumurta
Yeşil salata

Akşam:
Izgara köfte
Yeşil salata

Su:2 lt
Spor yok hala reglyim.
Az geldi ama gayet güzel

Kız sen ve cadı gestapo şu mesajları destan gibi alıntı yapıyorsunuz valla ortasına gelince yazarı da konuyu da unutuyorum birer ikişer yazın cevapları yaslandim ben takip edemiyorum

Ablam ya arkadan toplaya toplaya gelince destan oluyor valla

Evet bugün çok daha güzel

o ne yaa. bende iyiki geldim.valla bu gruba hic bilmedigim spor isimleri duydum
Jillian michaels isimli bir fitness egitmeni kadın var. 30 days shred diye bir egzersiz programı var. 30 gün sürüyor kas,cardiyo, göbek egzersiz 3 lemesi ile bir sistem kurmuş.

hmm anladim. leslieden daha mi iyi ki:)

Arkadaşlar esim patates kabak kızartması istedi sahurluk yaptım ve patates kızartması en zayıf noktam sua n o yiyor bnde patlıcan közlenmiş salatalık peynir yiyecegim sukur ki artık nefsime yavas yavaş hakim olabiliyorum

hmm anladim. leslieden daha mi iyi ki:)
Lesli yürüyüş ya bu daha çok inceltme ve kas odaklı bir program ama yine söylüyorum hedefe 5 kilo kalmadan öncesinde hep yürüyüş

Tebrikler canım Allah kabul etsin şimdiden

Selinanya merhaba cnm aslında bende yuruyus. Yapmak istiyorum ama çocukla çıkmak zor bi de dize kadar kar. İnşaallah cuma Turkiye ye tatile gelicez 2 haftalığına . ve ben inşaallah yuruyus yaparim bol bol

Kızlar kandiliniz şimdiden mübarek ola. Ben regl olduğum için çok aktif olamicam . ama dua bize de dua edin. Hayirlisiyla su sağlıksız kilolardan kurtulalım. Allah gonlumuzde olanları hakkımızda hayırlı eyleyip nasip etsin inşaallah

yaa midem kazınıyo su anda.aksam 7den sonra bisey yememeye calışıyorum.geçmişi okuyordum da aklıma ne geldi şu anda yani içimden bi ses dedi ki biraz daha özgürce yiyebilmenin tek yolu hamile kalmak galiba.kalmayı denesem mi acabaanca öyle yiyebilicem çünkü galiba

ben kizlar kpss den 88 alfim. 3.girisimde. insallah sizlerde hayirlisiyla istediginiz puanlari alirsiniz
Süper almissin cnm ben bu yıl öğretmen olarak ilk kez girdim ve 74.6 aldım bakalım okukoncesindende şubatta alım kaç kişi olacak. İnşaallah bende en yakın zamanda atanirim. Bu yıl olmazsa Turkiye ye döndüğümüzde olur inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…