Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben onları yapıyorum epey rahatlattı zaten o egzersizler ile agrilarim dindi. Allahim önce sağlık versin. İman kuvvetiyle birlikte hepimize inşaallah. Sen evli miydin. Cnm takım biraz kalabalık doğru düzgün kimseyi bilemiyorum şuan da.

Kuzucan ben çubuk kraker ve leblebi yiyordum dene istersen bi
ay bu kıvırcığında her cıss a bahanesi var

12 dilim ekmek çok az olmuş sabah kız
Nankör kedi bi bak neyi varmis menümün senden önce çıtır olucam diye korkuyosun demiiii
Nazar etme nolur
Yeme senin de olur
Ha ha ha ha

Ya ben de anlatcam
Ben malumunuz dogum masasinda bile kustum
Sadece 8 kilo aldim
76 ile dogum yaptim
86 ile buraya basladim
Kardesim hep derdi ki yegenimin tekini icerde unutmuslar herhalde

Benim kilo alisim süt gelmedi diye annemin gazabina ugramamla basladi pekmezler helvalar falan filan
Yaktin beni hain anne

Benimde kilolarima yenilerini ekleme sebebim. Ben doğum sonrası 102 çıkmıştim.sonra süt olsun ye oldum 118 iyice büyüdü mide. Artikin kuculsun ya

Beni de kandirdilar
Gunde 4bin kcala yakin yemek yedim, 1 ayda 5 kilo aldim, oysa normalden fazla yemek, helva yemek falan sut mut yapmiyor,normal gunluk alman kaloriyi alacaksin,

CNM bende öyleydim mide bulantı lari çok yoğundu çubuk kreker beyaz leblebi iyi geliyordu yemek olarak da Patatesi haşlayıp tuzlayip yoğurtla yiyordum iyi geliyordu ama cnm ne kadar yersen ye mide bulantısı geçmiyor unutma o yüzden sen yine de yiywbildigin şeylerde de porsiyon kontrolü yapmaya çalış

Ayy Ayy benim de hep dediğim şu anda eğer bir daha hamile kalırsam almam gerekenden fazla kilo almayacagom emzirme döneminde diyet yapmak da sıkıntılı oluyor biliyorsun 7 ay oldu ama ben hala doğum öncesi kiloma donemedim 30 kilo alınca tabi

Bende yazim menümü:
Kahvaltı:
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
Şekersiz çay

Öğle:
2 haşlanmış yumurta
Yeşil salata

Akşam:
Izgara köfte
Yeşil salata

Su:2 lt
Spor yok hala reglyim.
CNM sen kaç kiloydun yogun protein olmuş az gibi geldi menün bana ama tabi kiloma göre değişir bu

Jillian araştır cnm bak internetten çok iyi geliyor bir aylik bir program 3 seviyesi var her birini 10 gün yapıyorsun öyle işte ama vücudu güzel şekle sokuyor
Jilhan için biraz erken degilmi hiç spor yapmayan ve kilosu fazla olan biri için pekte uygun bir spor degil disarda yürüyüş yapamıyorsanız lesli öneririm.

Supermis o zmn. 1 mil yazanlarla mi başlatılıyor peki bi serisi var mi
Serisi yok onun, şimdilik 1 mil ile başla sonra 2 mil, 3 mil diye artırırsın

Hımm Allah yardımcınız olsun fıstığım, ama iş aramak gerçekten zor. Zaten piyasa da iş verenlerde canını çıkarıyor ve maaşını az veriyor. Allah güzel kapılar açar inş, dert etme hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…