Ben onları yapıyorum epey rahatlattı zaten o egzersizler ile agrilarim dindi. Allahim önce sağlık versin. İman kuvvetiyle birlikte hepimize inşaallah. Sen evli miydin. Cnm takım biraz kalabalık doğru düzgün kimseyi bilemiyorum şuan da.Zaten bel fıtığı olanlara önce doktora danışın diyor ebru şallı gerçi bnm belinde pek sağlam değil duzlesme ve küçük fıtık vrdi ama baydr gtmiuor ve plates yaptıkça ağrıların ve kasilmalarimda azalma oldu zaten belim için egzersizler vrdi yapmıyorum bayadr
Kuzucan ben çubuk kraker ve leblebi yiyordum dene istersen biKızlar iki gündür felaket açıldı iştahım. Daha doğrusu mide bulantısı ni bastırmak için yiyorum. Yemek kokusuna tahammül edemediğim için kardeşim pogaca börek yaptı. 8 aydır nerede ise ilk defa ogün olarak yiyorum ama yemek içim almıyor. Ne yapacağım ben böyle
Nankör kedi bi bak neyi varmis menümün senden önce çıtır olucam diye korkuyosun demiiiiay bu kıvırcığında her cıss a bahanesi var
12 dilim ekmek çok az olmuş sabah kız
Benimde kilolarima yenilerini ekleme sebebim. Ben doğum sonrası 102 çıkmıştim.sonra süt olsun ye oldum 118 iyice büyüdü mide. Artikin kuculsun yaYa ben de anlatcam
Ben malumunuz dogum masasinda bile kustum
Sadece 8 kilo aldim
76 ile dogum yaptim
86 ile buraya basladim
Kardesim hep derdi ki yegenimin tekini icerde unutmuslar herhalde
Benim kilo alisim süt gelmedi diye annemin gazabina ugramamla basladi pekmezler helvalar falan filan
Yaktin beni hain anne
Beni de kandirdilarYa ben de anlatcam
Ben malumunuz dogum masasinda bile kustum
Sadece 8 kilo aldim
76 ile dogum yaptim
86 ile buraya basladim
Kardesim hep derdi ki yegenimin tekini icerde unutmuslar herhalde
Benim kilo alisim süt gelmedi diye annemin gazabina ugramamla basladi pekmezler helvalar falan filan
Yaktin beni hain anne
Mantık olarak karatay zaten canım hayatım yani doğal şeyler kurutulmuş bahçe sebzesi tereyağ falan ama ben 2 ogün yiyemem insülin direncim var şekeri zorlamamak lazımama içim birşey almıyor ki iki haftadır. Şükür kilo almadım henüz
Ayy Ayy benim de hep dediğim şu anda eğer bir daha hamile kalırsam almam gerekenden fazla kilo almayacagom emzirme döneminde diyet yapmak da sıkıntılı oluyor biliyorsun 7 ay oldu ama ben hala doğum öncesi kiloma donemedim 30 kilo alınca tabiAy canım çok şükür gece acikmasi yok şimdilik. İlk hamilelikte yaptım bir sürü hata ve bir ayda 7 kilo falan aldım ama sürekli yiyordum bir de kese ödem yapmış bebek oluşmamış ben sistim kaldım mi kürtaj sonrasışimdi daha dikkatli yemeye çalışıyorum
CNM sen kaç kiloydun yogun protein olmuş az gibi geldi menün bana ama tabi kiloma göre değişir buBende yazim menümü:
Kahvaltı:
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
Şekersiz çay
Öğle:
2 haşlanmış yumurta
Yeşil salata
Akşam:
Izgara köfte
Yeşil salata
Su:2 lt
Spor yok hala reglyim.
Jillian araştır cnm bak internetten çok iyi geliyor bir aylik bir program 3 seviyesi var her birini 10 gün yapıyorsun öyle işte ama vücudu güzel şekle sokuyoro ne yaa. bende iyiki geldim.valla bu gruba hic bilmedigim sporisimleri duydum
Günaydın cnm sana daGünaydın hayırlı sabahlar ve hayırlı kandiller.
Jilhan için biraz erken degilmi hiç spor yapmayan ve kilosu fazla olan biri için pekte uygun bir spor degil disarda yürüyüş yapamıyorsanız lesli öneririm.Jillian araştır cnm bak internetten çok iyi geliyor bir aylik bir program 3 seviyesi var her birini 10 gün yapıyorsun öyle işte ama vücudu güzel şekle sokuyor
Serisi yok onun, şimdilik 1 mil ile başla sonra 2 mil, 3 mil diye artırırsınSupermis o zmn. 1 mil yazanlarla mi başlatılıyor peki bi serisi var mi
Hımm Allah yardımcınız olsun fıstığım, ama iş aramak gerçekten zor. Zaten piyasa da iş verenlerde canını çıkarıyor ve maaşını az veriyor. Allah güzel kapılar açar inş, dert etme hiçSelinanya maddi durumumuzda sıkıntı yoktuda bu ay araba taksidine girdik belasız başa bela açtık diyebilirim bebeğime annem bakıcak zaten ben islerimi yapıyım geziyim diye kızım hep annemde kocamda çalışmadığı için benden bi el alıp iş aramaya başladı belki o çalışsın ben bi iki ay çalışır bırakırım hem akıl vermek amaçlı hemde biraz daha gelir iyi gelir diye
Şakaaaa mısın bende dün oldumGünaydın canlarım, hayırlı kandiller
Ve regli oldum, haydee gelsin ağrılar, sinir stres
Hayırdıırrrrr :)Ya bu herseyi mükemmel yaptigini zannedip
Akil vermeye calisan bunu yaparken de insani renci de edenler var ya onlara bagirmak istiyorum
"Sizden nefret ediyoruuuuuummmmmm"
Bu laf kimeydi kivircik?Ya bu herseyi mükemmel yaptigini zannedip
Akil vermeye calisan bunu yaparken de insani renci de edenler var ya onlara bagirmak istiyorum
"Sizden nefret ediyoruuuuuummmmmm"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?