Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu yolda sonuna dek beraberiz yok öyle pes etmeeek burdan ancak mezun olarak gidebilirsin ki zaten mezun olsanda takılmaya gelirsin kopamazsın ki bizdeeeennn
Hayır olsun ablam doktora göründün mü ?
Arkadaşlar ben bu perşembe nöbet ciyim ve işten eve gelmemesi öğle 11 12 yı buluyor sabah tartilamayacgim ogle ye kdr bsy yemezsm otobüste kötü olabilirim sizce ne yapmalıyım
Aynen canım perşembe sabah bildirim yaparsın

ahahahaha göbek gidecek kociş gelecek ne yaa
saçını başını yolarım

kızlar birkaç saat gelmeyince sayfalarca birikiyor yazılanlar, masallah masallah, grubun durumu cok iyi, herkes burda aile gibi:)
suan soru cozmeye ara verdim, biraz daha cozup yatarım, önce birseyler okurum öyle yatarım:)
bugunku menumu yazmayayım, karman corman oldu, yarın duzelticem insallah.
hayırlı kandiller herkese
iyi gecelerr

Düzgün menülerle bekliyoorrruuuuzzz :)

Harika tatlım. Pes etmek yok. Vericez kilolari Allah in izniyle. Ben yiyiyorum kilo almiyorum yalan öyle bi dünya yok. Etmiyorlar hayatım . 1 kilo alınca diyet yapıyorlar. Bizde öyle olalım.

Hayırlı aksamlar hanımlar. Çok yorgunum.kizim hastalandi.esim nöbetçi bugün evde yalnızdim. Kızımı kres ten aldık akşamüstü. Hemen yattı. Ben ona yemek hazırlayıp gelene kadar uyumuş. 2 saat sonraki uyandi ji her tarafa kusmuş.ortaligi temizledim falan derken tekrar kustu. Sonra Afedersiniz büyük tuvaletini altına yapmış. Onu temizledim okulu aradım anormal bişey yememis.acile gittik boğaz enfeksiyonu dedi.daha sonra gene kustu defalarca. Bişey de yediremedim. Zaten istahsiz şimdi iyice zor oldu.evde neredeyse hiv yemiyo okulda da öğretmenlerinin zoruyla yiyor.acaba çok zorlayıcı ondan mi oldu bilmiyorum. Kendim ise yedim ne içtim hatırlamıyorum. Bu aksam için farklı planlarım vardı ama olmadı. Nasip. Herkese hayırlı geceler. Dualsrinizi bekliyorum.

Allah şifa versin cnm. Çocuk hastalanması zor. İnşaallah tez vakitte toparlar.

Ya çok teşekkür ederim. Çok korktum bi de yalnız olunca. 3 buçuk yaşında ilk defa kustu.ne yapacağımı bilemedim.elim ayağına dolaştı.
Bende bu yıla kadar yalnizdim cnm. İnsan panik oluyor. Çocuk bu doktora da goturmussun inşaallah iyileşir tez zamanda. Kresler problem ya çocuklar birbirine bulasyiriyor. Sonra bazen ısıyı azaltiyorlar. Falan filan. Neyse sıkma canını dinlensin prenses. İnşaallah yarına birşey i kalmaz

G
Geçmiş olsun, Allah şifa versin kuzuya. Allah sana da güç kuvvet versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…