Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar az önce baktım 1.sınıf obez kategarisindeyim. 15 kilo verirsem kilolu kategorisine gecicem. Gülsem mi aglasam mi bilemedim... Ve hedefim 80 kilo da da kilolu kategorisinde oluyorum. Ama 79 da harika kategorisinde . hedefimi mi degistirsem acaba
Kilolari verdim de kategorisi kaldı işte

Bende 98 ile obezdim. 85 ile 75 arası çok kilolu (ki şuan bu aralardayim) 75 ile 65 arası kilolu , 64 ve asagisida normal diye biliyorum ben.

Bende 98 ile obezdim. 85 ile 75 arası çok kilolu (ki şuan bu aralardayim) 75 ile 65 arası kilolu , 64 ve asagisida normal diye biliyorum ben.
Cnm otomatik hesaptan yapti. Bnm boy biraz uzun belki ondan farklı çıkmıştır.1.78 boyum
Seninki doğrudur belki bilmiyorum. Merak edip baktım. Ben ti 65 filan zor 80 de sabit kala yim da . balık etli bi hatun olayım. Balinalik yetti gayrı

Canım boyun uzunmuş , maşallah. ( benden 20 cm uzunsun ) 79, 80 fark etmez. Hangi kiloda mutlu olursan o kiloda kal.

Gelmişken menümü de vereyim;

Sabah; 1 haşl. Yumurta, 2 dilim tt ekmek, 1 tatlı kaşığı bal, kk peynir.

Öğle; menemen, küçük bir dilim kek( komşudaydım, ısrar etti )

Ara; bir portakal, bir elma

Akşam; hamsi (6-7) tane, bolca salata

Su;2 litre
Spor; yok( belimi incitmişim)

Ay çok zor oluyor uzun süre regl cnm kuru üzüm falan ye canım kansız bırakıyor insanı
Çok geçmiş olsun cnm tez zamanda şifa bulsun yavru inşallah
Kızlar 5 günde 5 kilo diyetini yapan var mi
CNM uzak dur o diyetlerden
Maşallah ne kadar uzunsun sen 80 de de fıstık olursun cnm
bakın saat 3 ben hala uyuyamadım uykum da yok
ya anlıyorum Bekar sunuz ama sabah kalkıp ise gidiyorsunuz nasıl dayaniyorsunuz uykusuzluğa yaa

Çook geçmiş olsun canım
Kızlar 5 günde 5 kilo diyetini yapan var mi

Ahhhh o keekk

bakın saat 3 ben hala uyuyamadım uykum da yok
Cnm kilo vermek istiyorsan erken yatip erken kalkacaksin
Bir arastirma dinlemistim, kilolularin cogu gece uyumayan insanlarmis
Bir de saglik icin de iyi degil, growth hormon, melatonin bu hormonlari sasirtiyorsun,uykuda saligilanmalari gerekiyor, gece uyumamak hastalik nedeni

Kizlar Gozlemliyorum da biz kilolular hep yanlis gidalari tercih ediyoruz
Mesela ben dun cok meyve yedim, hemen 400 gram olarak bana dondu
Oysa glisemik indeksi dusuk gidalar tercih etsek hem uzun sure tok kalacagiz,hem de sagliklo beslenecegiz

Bu arada bir sey daha paylasayim, sut urunu tuketenler tuketmeyenlere gore diskiyla iki kat daha fazla yag atiyormus
Bir de kemikler icin de sut urunleri lazim
Ileride osteoporozdan korunmak icin...

Son bir sey askerler uzerinde yapilan bir calisma, obez olup duzenli spor yapanlar, zayif spor yapmayanlardan %30 daha cok hastaliklara yakalanmislar
Yani birinci Dusman sigara
Ikinci dusman obezite
Ucuncu hareketsizlik
Dorduncu kimyasallar, kotu islenmis gidalar,cevre kirliligi

Çok geçmiş olsun, bende anne olunca kendimi düşünemiyorum çok evhamlı olurum heralde neyse ki daha evlenecek adayım bile yok

Kesinlikle haklısın vucudumuzun da bir düzeni var. ve doğru zamanda doğru şeyleri yapmadığımız da beklenen sonucu alamıyoruz. Zayıflamak ve daha güzel kalmak için en geç 12 de yatağa girmiş olmamız gerekiyor ve en az 7-8 saat uyku gerekli ki vucudumuz kendini tamire başlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…