Bacım inanma öyle diyetlere hep hastalık getiriyor bunlarKızlar 5 günde 5 kilo diyetini yapan var mi
Tamam tatlım. Sabırla ve kalıcı verelim inşaallahBacım inanma öyle diyetlere hep hastalık getiriyor bunlar
Bende 98 ile obezdim. 85 ile 75 arası çok kilolu (ki şuan bu aralardayim) 75 ile 65 arası kilolu , 64 ve asagisida normal diye biliyorum ben.Kızlar az önce baktım 1.sınıf obez kategarisindeyim. 15 kilo verirsem kilolu kategorisine gecicem. Gülsem mi aglasam mi bilemedim... Ve hedefim 80 kilo da da kilolu kategorisinde oluyorum. Ama 79 da harika kategorisinde . hedefimi mi degistirsem acaba
Kilolari verdim de kategorisi kaldı işte
Cnm otomatik hesaptan yapti. Bnm boy biraz uzun belki ondan farklı çıkmıştır.1.78 boyumBende 98 ile obezdim. 85 ile 75 arası çok kilolu (ki şuan bu aralardayim) 75 ile 65 arası kilolu , 64 ve asagisida normal diye biliyorum ben.
Canım boyun uzunmuş , maşallah. ( benden 20 cm uzunsunKızlar az önce baktım 1.sınıf obez kategarisindeyim. 15 kilo verirsem kilolu kategorisine gecicem. Gülsem mi aglasam mi bilemedim... Ve hedefim 80 kilo da da kilolu kategorisinde oluyorum. Ama 79 da harika kategorisinde . hedefimi mi degistirsem acaba
Kilolari verdim de kategorisi kaldı işte
Ay çok zor oluyor uzun süre regl cnm kuru üzüm falan ye canım kansız bırakıyor insanıiyi geceler sevgili takımı bugün acaip bi yorgunluk ve halsizlik var stmde abimler burdaydı onlarda yeni gitti acep 15 gnü aşkın süedir devam eden reglimdenmi halsizliğim aman ne şikayet ettim bu günleri gösteren RABBİME şükrler olsun
Çok geçmiş olsun cnm tez zamanda şifa bulsun yavru inşallahHayırlı aksamlar hanımlar. Çok yorgunum.kizim hastalandi.esim nöbetçi bugün evde yalnızdim. Kızımı kres ten aldık akşamüstü. Hemen yattı. Ben ona yemek hazırlayıp gelene kadar uyumuş. 2 saat sonraki uyandi ji her tarafa kusmuş.ortaligi temizledim falan derken tekrar kustu. Sonra Afedersiniz büyük tuvaletini altına yapmış. Onu temizledim okulu aradım anormal bişey yememis.acile gittik boğaz enfeksiyonu dedi.daha sonra gene kustu defalarca. Bişey de yediremedim. Zaten istahsiz şimdi iyice zor oldu.evde neredeyse hiv yemiyo okulda da öğretmenlerinin zoruyla yiyor.acaba çok zorlayıcı ondan mi oldu bilmiyorum. Kendim ise yedim ne içtim hatırlamıyorum. Bu aksam için farklı planlarım vardı ama olmadı. Nasip. Herkese hayırlı geceler. Dualsrinizi bekliyorum.
CNM uzak dur o diyetlerdenKızlar 5 günde 5 kilo diyetini yapan var mi
Maşallah ne kadar uzunsun sen 80 de de fıstık olursun cnmCnm otomatik hesaptan yapti. Bnm boy biraz uzun belki ondan farklı çıkmıştır.1.78 boyum
Seninki doğrudur belki bilmiyorum. Merak edip baktım. Ben ti 65 filan zor 80 de sabit kala yim da . balık etli bi hatun olayım. Balinalik yetti gayrı
ya anlıyorum Bekar sunuz ama sabah kalkıp ise gidiyorsunuz nasıl dayaniyorsunuz uykusuzluğa yaabakın saat 3 ben hala uyuyamadım uykum da yok
Çook geçmiş olsun canımHayırlı aksamlar hanımlar. Çok yorgunum.kizim hastalandi.esim nöbetçi bugün evde yalnızdim. Kızımı kres ten aldık akşamüstü. Hemen yattı. Ben ona yemek hazırlayıp gelene kadar uyumuş. 2 saat sonraki uyandi ji her tarafa kusmuş.ortaligi temizledim falan derken tekrar kustu. Sonra Afedersiniz büyük tuvaletini altına yapmış. Onu temizledim okulu aradım anormal bişey yememis.acile gittik boğaz enfeksiyonu dedi.daha sonra gene kustu defalarca. Bişey de yediremedim. Zaten istahsiz şimdi iyice zor oldu.evde neredeyse hiv yemiyo okulda da öğretmenlerinin zoruyla yiyor.acaba çok zorlayıcı ondan mi oldu bilmiyorum. Kendim ise yedim ne içtim hatırlamıyorum. Bu aksam için farklı planlarım vardı ama olmadı. Nasip. Herkese hayırlı geceler. Dualsrinizi bekliyorum.
Kızlar 5 günde 5 kilo diyetini yapan var mi
Ahhhh o keekkGelmişken menümü de vereyim;
Sabah; 1 haşl. Yumurta, 2 dilim tt ekmek, 1 tatlı kaşığı bal, kk peynir.
Öğle; menemen, küçük bir dilim kek( komşudaydım, ısrar etti)
Ara; bir portakal, bir elma
Akşam; hamsi (6-7) tane, bolca salata
Su;2 litre
Spor; yok( belimi incitmişim)
Cnm kilo vermek istiyorsan erken yatip erken kalkacaksinbakın saat 3 ben hala uyuyamadım uykum da yok
Çok geçmiş olsun, bende anne olunca kendimi düşünemiyorum çok evhamlı olurum heraldeHayırlı aksamlar hanımlar. Çok yorgunum.kizim hastalandi.esim nöbetçi bugün evde yalnızdim. Kızımı kres ten aldık akşamüstü. Hemen yattı. Ben ona yemek hazırlayıp gelene kadar uyumuş. 2 saat sonraki uyandi ji her tarafa kusmuş.ortaligi temizledim falan derken tekrar kustu. Sonra Afedersiniz büyük tuvaletini altına yapmış. Onu temizledim okulu aradım anormal bişey yememis.acile gittik boğaz enfeksiyonu dedi.daha sonra gene kustu defalarca. Bişey de yediremedim. Zaten istahsiz şimdi iyice zor oldu.evde neredeyse hiv yemiyo okulda da öğretmenlerinin zoruyla yiyor.acaba çok zorlayıcı ondan mi oldu bilmiyorum. Kendim ise yedim ne içtim hatırlamıyorum. Bu aksam için farklı planlarım vardı ama olmadı. Nasip. Herkese hayırlı geceler. Dualsrinizi bekliyorum.
Kesinlikle haklısın vucudumuzun da bir düzeni var. ve doğru zamanda doğru şeyleri yapmadığımız da beklenen sonucu alamıyoruz. Zayıflamak ve daha güzel kalmak için en geç 12 de yatağa girmiş olmamız gerekiyor ve en az 7-8 saat uyku gerekli ki vucudumuz kendini tamire başlasın.Cnm kilo vermek istiyorsan erken yatip erken kalkacaksin
Bir arastirma dinlemistim, kilolularin cogu gece uyumayan insanlarmis
Bir de saglik icin de iyi degil, growth hormon, melatonin bu hormonlari sasirtiyorsun,uykuda saligilanmalari gerekiyor, gece uyumamak hastalik nedeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?