Elifcim vucuttaki odemi atmak icin yapiliyor nu caylar korkmadan icilebilir ama sok diyetlete hayir.detokslar ne işe yariyor acaba
anladim tesekkur ederim abla. emzirirken bir zarari okur mu acaba. bu arada esi.e hasimatoyu sordum. benim tiroid fonksiyonlarim daha bozulmamis onun icin doktor ilaca gerek duymamisElifcim vucuttaki odemi atmak icin yapiliyor nu caylar korkmadan icilebilir ama sok diyetlete hayir.
Sende hakilisin elifim benim torunu yollamassa gelin sacini basini yolarim3 gün abla ya. Babamızı bırakıp 2 hafta annaneye gidip kalıyoruz şimdi adama hayır babaannesine götüremezsin nasıl diyim :)
Evet canımevet canım sonunda seninle aynı gruptayız
Canım dikkat et kendine, dinlen güzelce.Arkdslarla limon ve maydonuzu sıcak suya mi koycaz soğuk mu bide ne kdr beklemesi lazım bnde şimdi yapicam malaum yolda baya kötü oldum neredeyse 2 gundr 4 saat uyumusum bide gelince uyudm vücudun ödem toplamıştır ztn siskinlikde vr bnde deneyim bunu
Vücuttaki ödemi atmaya yarıyor.detokslar ne işe yariyor acaba
Elifcim benim troid bezim yok olmus o yuzden ilac kullaniyorum seninki tamamen yok olmamistir o yuzden ilac vermemislerdir ama genede dikkatli ol tahlilerini arada yaptir.anladim tesekkur ederim abla. emzirirken bir zarari okur mu acaba. bu arada esi.e hasimatoyu sordum. benim tiroid fonksiyonlarim daha bozulmamis onun icin doktor ilaca gerek duymamis
Ödem gidiyordetokslar ne işe yariyor acaba
Soğuk cnm,normalde 1 gece önce ama artık vakit yok,1 saatte olurArkdslarla limon ve maydonuzu sıcak suya mi koycaz soğuk mu bide ne kdr beklemesi lazım bnde şimdi yapicam malaum yolda baya kötü oldum neredeyse 2 gundr 4 saat uyumusum bide gelince uyudm vücudun ödem toplamıştır ztn siskinlikde vr bnde deneyim bunu
Geçmiş olsun, üzülmemek, sinirlenmemek lazım ama işte demekle olmuyor ama naparsak yine kendimize yapıyoruzdün gece rahatsızlaştım.üşümeye başladım bu ikinci defa oluyor ateşime baktım 35.5 öncekinde dahada düşmüştü bir mide bulantısı başladı.ama nasıl.ekmek yerdim eskiden midem düzelirmi diye.yapmadım kalorifer yanıyordu zaten ama elektirikli sobayı açtım iyice nane limon kaynattım bir kupa içtim.onunla kendime geldim.sinirlenince oluyor.sinir boşalması gibi sanki.
Tamam canım sağol bnde Yapalı 1saat oldu akşama doğru başlarında biter peki yarım litre yetrlimiSoğuk cnm,normalde 1 gece önce ama artık vakit yok,1 saatte olur
Yeter cnm bugunluk:))22den sonr sıvı alımını bırak,yarın tartıda cıplak tartıl,atlet bile olmasınTamam canım sağol bnde Yapalı 1saat oldu akşama doğru başlarında biter peki yarım litre yetrlimi
E
Elifcim benim troid bezim yok olmus o yuzden ilac kullaniyorum seninki tamamen yok olmamistir o yuzden ilac vermemislerdir ama genede dikkatli ol tahlilerini arada yaptir.[/QUOTE
ewet abla gidip yaptirsam iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?