kızlar bugün kendime çok kızdım ya.çünkü yedim ama bunun acısını kendimden kötü çıkartıcam çok kötü ceza vericem kendime yemek neymiş diye...........................................
bi ilaç var onu almak istiyom.başka grubda olan arkadaşım aldı 2 haftada 4 kilo verdi ya.çok kıskandım şubat 15 gelsinde alıcam valla.bana fikir verin ne olur.bayağı farketti bölgesel eridi valla.
hım neymıs o ılacın adı cok merak ettım sorma bende tam yatma vaktı yaptım yapacagımı uf yarın napsakkıı bol bol merdıven ınıp cıkmak lazım mekık cekelım ayy bıseyler yapalım yemeyelım artıkkk
kizlar yapmayin yha.. noluyor sizee
diger takimlarin nazarimi degdi naptiii
$öyle bir silkinin kendinize gelin bakalimm!!!
ay evet acılen motıve olmamız lazım acılen bızı gaza getırecek bısey lazım dusun kızlar hadııı:uhm::uhm::uhm:
:uhm::uhm: kızlar bu ne ya bu hafta hepimiz regl olduk nedir bu sözleşmiş gibi.bence kesin nazarr
:1no2: ama sakın ha toparlanma zamanı hadiiiiii birincilik bizim arkidişlerrr en byüyk takım bizim takım..
:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray: grubumuzun adı :bundan böyle seksi ŞİRİNELER ilan ediyom kızlar .....beyenen el kaldırsınn :içelim:hihoyyythihoyyythihoyyyt
hım ben el kaldırdımmmyasakkelimeyasakkelime:dance::dance: