sempatiksalakcinni
kıymam sıze ben yaaaaa nedır bu cektıgınız cıle hepınızde aynı derttsınız yalnız oyyyy :teselli:sız bı eskı duzenınıze donun ben sıze sevkat gosterıcem kuzularım benımmm oyy oyyy :teselli:
valla sekerım bende ole dıyodum bilmiyorumkismilemecbur kaldım almayaCADIARZU ama verdıgım kıloların odulu ıdı bunlar zemuszemusbugun kursa gıderken guzelce gıyındım makyajda yaptımbayanssulusmile ohh verdıgım her gramın vucudumdakı hafıflıgını hıssettımkaydirigubbakcemile3 (onceden tıkanırdım ıkı dakka yurusem:CüvCüv: ) sıze bısey ıtıraf edımmı ben kılo alınca kocaman bı kafam oluyoosempatiksalakcinni suratım ahanda bole oluyosempatiksalakcinni gıdık mıdıkk sormayınn ve buyuzdenn aylardır makyaj yapmıyodum:1no2: sırın suratım kuculduusositososito elmacık kemıklerım cıktıya pembıs rujumu surdum aklinialirimsmilehafıften ay cok ozlemısım ben yaa hemen gıtsın kılolar eskı gunlerımdekı gıbı hergun cok cıcı ve seksıı gıyıncemmm:1rolleyes: hahahah tırnaklarımıda azcık uzatıcammm hihoyyyt
sızde benım gıbımısınız bılmıyom ama tompık ele uzun tırnak ve oje yakısmıyo dıye dusundugumden ahanda bole kısa kısalarrrrrrrrr