Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

arkadaslar bence en iyi kilo verme yontemi eger imkaniniz varsa diyetisyenle beraber.ben seneler once gitmistim butun kan testleri,idrar,ekg falan cekilmisti.hatta ben hftda 2 kere gidiyordum kontrol altinda olayim diye.

neyse 2 gundur yediklerime dikkat ediyorum diyetteyim denilebilir.ama canim cayin yaninda tatli bisi istedi simdi:(( off yaaa
aksam yemegi icin dun yaptigim corbami ictim,ama acimmm bennnnnnnn.
buzdolabinin kapisini acip kapatiyorum

hemen mutfakgı terk et elıne bı fıncan cay al ve mutfaktan cıkk hemennalsanaalsanasmile

ben irmik tatlısı diye dolanırken evde
ki malzeme hiç yokken
babam geldi dondurma almış
2 top yiyiverdim özlemişim ya

Son düzenleme:
selam kızlar a.s.
bugünki yediklerim...
sabah kalkınca yarım şeftali
bir saat sonra cavdar elmeği domates salata peynir
öğlen.yumurta haslama domates salata
ara:yarım seftali
akşam:tavuk şiş ve salata

bi arada 5 tane fındık yidim....

selam kizlar dayandim sayilir,zaten buzdolabim bos,
evde special k vardi cukulatali ondan bir avuc kadar yedim.
dusunmuyorum allah dusmanimin basina vermesin diyet yapmayi diyordum.

merhaba arkadaşlar adım şenay 6senelik evliyim 3 yaşında aşırı yaramaz bir kızım var .boyum 1.78 kilom 94 çok acil ve sağlıklı kilo vermek istiyorum ama kendi başıma yapamıyorum bi türlü olmuyo bana yardım edin lütfen.75 e inmem lazım en az.doğumdan sonra kilolar yapıştı .benide aranıza alırsanız çok sevinirim iyi geceler hepinizeyerimseniben

merhaba arkadaşlar adım şenay 6senelik evliyim 3 yaşında aşırı yaramaz bir kızım var .boyum 1.78 kilom 94 çok acil ve sağlıklı kilo vermek istiyorum ama kendi başıma yapamıyorum bi türlü olmuyo bana yardım edin lütfen.75 e inmem lazım en az.doğumdan sonra kilolar yapıştı .benide aranıza alırsanız çok sevinirim iyi geceler hepinizeyerimseniben
gel gel bende yeniyim zaten hosgeldin.

sena birkaç sayfa arkada kurallarımız var yarisci arkadaşımız yazmıştı kabul edersen haftaya listeye girersin

41290_140916432616954_100000957953788_198246_5670_n.jpg
46882_140919119283352_100000957953788_198295_5501718_n.jpg

:kedi:

iyi geceler kızlar...
yarın okul başlıcak..oğlumu da kreşe verdim onun yoğunluğu varühazılıklar falan..uğrayamadım,beni unutmayın diye ses veriyorum.)))
gizem fotoyu gördüm süpeeeeeeeeeerrrr..maşallah sana...böyle devam et canım,çektiğin her sıkıntıya değmiş,çok güzel görünüyorsun,daha da güzel olacak inanıyorum...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
şimdi yoğunum sonra kaynaşırız:)
iyi geceler herkese

7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE KK KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.

sonunda bayrama eskiye nazaran zayıf olarak gireceğim kimseye diyetteyim demicem ve tatlılardan yicem zati 10 aydır bu günü bekliyorum mutlulukla yiyeceğim yani

günaydın kızlar....
nasılsınız bakalım...,
bnm dün yediklerim şöyleydi...
2 dilim kek:kedi:
2,5litre su...
öğlen biraz üzüm...
akşam şehriye çorbası, biber kızartma,
2 kaşıkta tavuk sote....

günaydın kızlarrrr

yeni gelenler çok olunca takibi kaçırdım sanmayın

durnam,neira ve tutku nerelerde uğramıyorlarmı?bu durmda cuma listeye girme işi yatabilir ona göre

günaydın kızlar....
nasılsınız bakalım...,
bnm dün yediklerim şöyleydi...
2 dilim kek:kedi:
2,5litre su...
öğlen biraz üzüm...
akşam şehriye çorbası, biber kızartma,
2 kaşıkta tavuk sote....

canım sende benim gibi dengesiz besleniyorsun kalorili ve az yiyorsun halbuki tam tersi olmLI

gel gel bende yeniyim zaten hosgeldin.

takımımıza hoş geldiniz kızlar

bol paylaşımlar dilerim ve bu sayede eriyen giden yağlar

dün sabah 4/1 simit+1 top minikti ev yapımı cezerye
öğle fırın tavuk but+salata
ara 4 grisini+eti çikolatalı bisküvi lıght olanında 2 adet
akşam şehriye çorba+cacık +3 kaşık t.fasulye
ara soda+3 cezerye ama minik minik

Back
X