Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle kilonu korusan iyi sebze ağırlıklı beslenmelisin tatlım yağ reçel, magnum ve tahin helvası bir lokması bile fazla kaçamağı magnumla yappsan diğerleri yağa dönüşür
benim mucizem polen tatlım kafana yatarsa doktorunada danışarak kullan
BEBEK ÇOCUK VE GENÇLERDE POLEN
Yeni doğan bebek anne sütüyle beslenir. Eğer anne yeterli ve dengeli besleniyor ise; anne sütünün kalitesi, bebeğin beyin ve vücut gelişmesinin tam olabilmesi için yeterli olur. Dolayısıyla annenin süt verme zamanında Polen yemesi, bebeğin beyin ve beden gelişiminde, kemik kas yapısının güçlenmesinde, en önemlisi bebeğin bağışıklık sisteminin kuvvetli olmasında olağanüstü rol oynamaktadır. Aynı zamanda Polenle beslenen annenin, bebeğine verdiği anne sütü daha uzun sürer. Böylece hem bebeğin gelişme bozukluğu önlenir hem de bebeğin kabızlığı önlenir, gazı giderir ve hastalık kapmamasına yardımcı olur.
Gelişme çağındaki çocuklarda ise çocukların, bol kaloriye, bol protein, vitamin ve madenlere ihtiyaçları vardır. Polen fazlasıyla; Enerjiyi veren vitaminleri, boy uzatan hormonları karşılar, zekayı çalıştırır, kemik ve kas kuvvetsizliklerini giderir.
Bilhassa fast-food alışkanlıklarına başlama çağı olan ve gelişmenin durduğu genç yaşlarda kullanılan Polen kürleri; Gençlerin gelişmesini durdurmaz, sportif faaliyetlerde başarılı olmalarını sağlar, zekalarını çalıştırabilme kapasitelerinin en yüksek olduğu bu dönemde gerekli aminoasit ihtiyacını karşılar ve sonuç olarak hayata başlama adımlarında, beyin-beden gücü standartı yüksek olarak, polen kullanmayan akranlarından, hem fizik hem de başarı olarak daha da önde olurlar.
ben doğal beslenmeye inanırım..ben bayadır bunu kulanıyorum ve zayıflatıcı etkiside var metabolizma hızlandırıcı
ya arkadaşlar birşey kafama çok takılıyor doktorlara poleni sorduğumda onlara hiç gerek olmadığını ilaçların yetrli olduğunu söylüyorlar
ama aktara sorunca bu etkilidir bunu için gibi cevaplar alıyorum
bence doğal beslenerek bir çözümü varsa niye ilaç kullanayımki
tutkucum limonlu soda dediğin meyveli mi yoksa kendşn mi limon katıyorsun..eğer meyveli ise onlarda cok seker var bende elmalı soda hastasıydım ama artık bıraktım
canım sende benim gibi dengesiz besleniyorsun kalorili ve az yiyorsun halbuki tam tersi olmLI
juli, tutku 7. takimda bulusmusunuz yerimseniben
basarilaryerimseniben