Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yarisci arkadaşımız takım kaptanı o kara veriyor
paylaşım çokluğuna göre listeye alıyor

iyi geceler kızlar...
yarın okul başlıcak..oğlumu da kreşe verdim onun yoğunluğu varühazılıklar falan..uğrayamadım,beni unutmayın diye ses veriyorum.)))
gizem fotoyu gördüm süpeeeeeeeeeerrrr..maşallah sana...böyle devam et canım,çektiğin her sıkıntıya değmiş,çok güzel görünüyorsun,daha da güzel olacak inanıyorum...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
şimdi yoğunum sonra kaynaşırız:)
iyi geceler herkese

yeni dönemin hayırlı olsun oy oy eminem olumunekankayizsmile

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. cuma günü görürüz< artık kim listede kim değil. benim kafam karıştı :))

selam kızlar a.s.

meyveli soda deyip gecmeyip accayip kalori var bi bakın ütüne :1shok: böle olursunuz..
ben şimdi uludağın doğal maden suynu içiyorum harika denemenizi tavsiye ederim..hem süt vere analar sizede iyi gelir yerimseniben

bu ara aralarda cok karnım acıkıyor bi bardak süt içim hala içim kıyılıyor....

zalimi naber keyifler nasıl

slm kızlar!pek gelemiyorum kusuruma bakmayın bugün 6 gün aradan sonra orucumun ilk günü hafiften sersemlemiş durumdayım Allah tan ki havalar serinledi de susuzluk problem olmuyo...diyete bugün itibariyle döndüm kızlar

sahur:
1/4 tava böreği
çay(yarım kesmeşekerle)
yarım dilim peynir

iftar:
mercimek çorbası
mantar 5 kaşık kıymalı
bolca salata
1 dilim pide
cacık

ara:
2 ad. incir
1 top dondurma

umarım iftar listemden şaşmam...yarına kadar toparlamam lazım kilo almış gibi hissediyorum kendimi ...yarın şok olmayayım sonra..

bgn 12 de kalkjtim o yuzden sadece bir ogun yedim arkadasim pilav yapmis sebzeli gibi 3-5 kasik ondan yedim. saat 2 gibi sekerli yogurt yedim kucukken annem yapardi.
simdide 1 tane rulo kat yedim azicik sutle.
cokk acim yaaaaaaaa,marketin cukulata reyonuna dalmak istiyorum.

posicim hosgeldin..bu hafta seni gececem haberin olaaaaaa

valla gecersin benim bu haftaki durumum hic iyi degil eyvahedigeldismile

bu arada takim beni kovmadan gidiyim ben, hadi kendi takimina diye kovalayacaklar beni bu gidisle kaydirigubbakcemile3

iyi sezer senden nbr
uyuyordum tam dalmışım şöyle
kapı çaldı misafir gelmiş
uff ya ama ya uyucaktım dahamafoldumbenmafoldumben

yarın sabah tartı var çok heyecanlıyım akşam yemeğini meyve ile geçiştirdim yarın tartıda en az 1.5 kilo bekliyorum bir aksilik olmazsa..iyi geceler herkese :)

yarın perşembe ama cuma değilmdi tartı.

ben veremedim kesin..
akşam kaçamağını 2 sodadan bire düşürdüm inşallah yarın akşam hiç içmem

Kadın olmanın dayanılmaz keyfi ...sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
1)Sigaradan sararmis biyiklarimiz yok. :umursamaz:
2) Arabamizin yolda patlayan lastigini degistirmeyi bilmesek de olur. kaydirigubbakcemile4
5) Pantolon giymek bizim icin fizyolojik olarak en az etek kadar rahattir.sositososito
6) Kisiligimiz kullandigimiz arabanin beygir gücü ile dogru orantili olarak degerlendirilmiyor. naniknanik
7) Tuvalette sadece tavana degil, sagimiza solumuza herhangi bir ölçme biçme endisesi duymaksizin bakinabiliriz. kaydirigubbakcemile3
8- "Gerçek mi, rol mü yapiyor?" delikafaduldennaniknanik
9) "Damsiz Girilmez" bize bir sey ifade etmiyor... delikafadulden
10) Kirmizi isikta yanimizdaki arabanin bizden önce çikmasi ya da bir aracin bizi sollamasi hiç birsey demek degildir. :jeyyar:
11) Istedigimiz her yerde ve her kosulda aglayabiliriz. Çok üzgünüm çoookmafoldumben
12) Bedensel hareketlerimiz vücudumuzdaki olasi kaslari belirginlestirecek diye bir zorunlulugumuz yok... :jeyyar:
13) Vücudumuzda kas olacak diye bir zorunlulugumuz da yok hatta.. vereliniortak:1no2:
14) Kas gücü gerektirecek isleri zevkle yapacak birileri her zaman vardir kaydirigubbakcemile3
15) Dügme, sökük vs. dikmek özel bir beceri gerektirmiyor. sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
16) Dünya yerle bir olsa önce kadinlar ve çocuklar! :lepi::lepi:
17) "Yoktan var edilen" yapay bedenlerimize tapinacak bir karsi cins varken , kozmetik ürünleri ve estetik cerrahinin olanaklarindan sonuna kadar yararlaniyoruz naniknanik
18) Asik oluyoruz... korkmadan. :asigim:
19) Biraz göbek sevimli mi durur? ... hadi ordan!! siz hic kalçalarimdaki yaglar beni çekici gösteriyor diyen bir kadin ya da yaglar beni çekici gösteriyor diyen bir kadin gördünüz mü? Asla dis görünüsümüzle ilgili yalan telkinlerle kendimizi kandirmaya çalismayiz Rejim gerekiyorsa rejim Allah Allah!!! hihoyyytkaydirigubbakcemile2senağlamamafoldumben
20) Tecavüze ugradigimizda cinsel tercihimizi degistirmek zorunda degiliz akannehir
21) Duygusal saçmaliklar adina kredi sahibiyiz... çiçek ve çikolata istiyoruzaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3:1:
22) Evde, banyoda, kil- tüy dökmeyiz... :1:kaydirigubbakcemile3
23) Dokundugumuz bedenin herhangi bir kismindan silikonlar fiskirma korkusu duymayiz genelde tabi!!! delikafadulden
24) Sünnet olmuyoruz... naniknanik
25) Meslek grubunda "ev kadini" diye kebap bir seçenek var...alkisalkisalkisaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
26) Birinden hoslansak da "ilk adim atma kabusu"ndan muafiz...a.s.
27) Evet, gelinlik 200.- $, smokin ise 100.-$.. ve her ikisini de sevgili damat ödüyor... :teytey:
28) "3 dubleden sonra feciii sarhos olurum" diyebiliriz rahatlikla... sositososito
29) "Çirkin" kadin yoktur. bayanssulusmile
30) 50 yasindan önce hiçbir erkege seks için para ödemek zorunda degiliz kaydirigubbakcemile3:kedi:
31) 31 sayisida sadece digerleri gibi bir sayi...aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
32) Kisa boy mu? E topuklu ayakkabilar ne güne duruyor ki? kaydirigubbakcemile3:utangac:
33) Yasimiz ne olursa olsun bir uçan balon tasiyabilir, pamuk helva ve elma sekeri de yiyebiliriz cokacimcoooksüprizzzzz
34) Her sabah tras olmak zorunda degiliz.:lepi:
35) Bir gece hos bir rüya görsek ertesi sabah pijamamizi kirliye atmamiz gerekmez. :1:kaydirigubbakcemile3
36) Genellikle istedigimizi almamiz için söylememiz yeterlidir.... bilmiyorumkismile
37) Bazen istemedigimizi söyleyerek de aliriz. :2:
38) Blue-jean'lerimizin muhtelif kisimlari diger taraflarina göre dengesiz biçimde durmaz-beyazlamaz... ya da sararmaz... :2:sempatiksalakcinni
39) Kizdigimizda birbirimizin anneleri, kizkardesleri, ebeleri, dayilari ya da sülalesine dair cinsel taleplerimiz olmaz Çok üzgünüm çoook:mymeka:
40) Ayakta kalmak(?) için 1,5 porsiyon kaymakli künefe yememiz gerekmiyor.. :icecream:
41) Bebeklik albümlerimiz sirtüstü çirilçiplak resimlerimizle dolu degil olumunekankayizsmile
42) "Hadi amcalara göster.." seklinde rezil bir çocukluk animiz da hiç olmayacak :1:
43) Uçan tekmelerle birbirimizin agzini yüzünü kirdigimiz sporlar yapmiyoruz:lepi:
44) Fiziksel güç iddiamiz yok ama ,grip olunca da ölümcül bir hastaliga yakalanmis gibi iptal olmuyoruz... alkisalkisalkis
45) Silah... hiç iki kizin silahla oynarken birbirini vurdugunu duydunuz mu? CADIARZU
46) Horlamiyoruz.... :olmaz:
47) Az bildigimiz bir seyi çok anlatabiliriz.:kedi:
48) Birbirimize, beklenmedik yikici sonuçlar dogurabilecek, essek sakalari yapma adetimiz yoktur aklinialirimsmile
49) Canimizin çektigi yemegi pisirir, herkese yedirebiliriz. cokacimcoook:icecream:
50) Kerizi parasindan ayirmada Allah vergisi bir yetenegimiz vardir.:roflol::roflol:

Son düzenleme:
Zalimi ben burdayim. Dün anlatmıştım ufak bı kaza geçirdim, düzenim bozuldu. Diet biraz sekteye ugradi. Dün yediklerim:
sabah: 1 ev pogacasi, 1 peynir
ara:1hurma
öğlen:2 dolma
ara:1hurma
aksam: 2 dolma, 1 sigara böreği
bugün yediklerim:
sabah:1 ev pogacasi
ara:1 hurma
öğlen:3sigara böreği
ara: 1 kurabiye
aksam: 1 dolma, az yoğurt
ara: 1 kurabiye

afiyet olsun cemre unutmuşum kusura bakma artık dalgınım fazlasıyla bu aralar ama senin yokluğunu farkettim nedense aklımda kalmışsın

iyi geceler kızlar:3:
işlerim baya yoğun,okula başladık,ayrıca oğlumu keşe verdim,hazırlıktı,alışverişti derken çok yorulduk,ee burağı okula da götürüyorum,fırsatım olmadı uğramaya kusura bakmayınopuyorumnanaktan

aslıcım senin de yeni eğitim öğretim yılın hayırlı olsun canımkaydirigubbakcemile3başladık işte ,bakalım neler olacak...

ben de elmalı sodaya bayılanlardanım:içelim:ama meyveliler şeker içeriyor diye tüketmemeye çalışıyorum,ama elmalı en az kalorili olanlarından diye biliyorumfisfisfis

cemre sana geçmiş olsun canım...zeynep sen de aramıza dönmüsün hoşgeldin canım,toparlanmana sevindima.s.
bu hafta bayaa iddialı arkadaşlar var,oo süpersiniz diyorumkaydirigubbakcemile5

gizemcim çok doğru yazdıkların katılıyorum:1:

daha da ne yzacaktım unuttum kızlar..herkese selamlarolumunekankayizsmile

Back
X