Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım cikolata bi kenera bu sigara örekleri yağdamı kızarmıs eğer öyleyse o daha cok kaloriliBugün yediklerim:
sabah: yarım simit, peynir, zeytin ezmesi
ara: yovita, yarım bardak taze meyve suyu
öğlen: 4 sigara böreği
aksam: az çorba, 1 porsiyon ispanak kavurma, az patlıcan musakka
ara : 2 dilim karpuz
ve yine cikolataaaaa... Biri beni durdursun!!!
kızlar ben de döndüm bugün tam cevap yazmaya niyetlenmiştim ki elektrikler kesildi sonra da işlerim çıktı...
cemrecim çok geçmiş olsun ben de çok kötü hasta oldum mideme taşoturmuş gibiydim dün bugün biraz daha iyiceneyim valaaa ishal kusma ateş hepsi vardı sağlığımın kıymetini anladım resmen şükürler olsun yerimseniben
bugün diyetisyenime de gittim bayramda almamışım hatta 400 gram vermişim gibi görünüyo aslında daha da çok vermiştim de bayramda boşboğazlığım saolsun az vermiş gibi görünüyorum gerçi diyetisyene akşam gidiyorum ve kıyafetlerle tartılınca bile 2 kilo falan farkediyo ama ben buraya sabahki kilomu bildiriyorum kızlar...
en son 66.2 ydim bakalım neler olacak bu hafta çok merak ediyorum açıkçası..
bugünden itibaren yediklerimi gene yazıyorum kızlar düzenli yürüyüşlerime de başlıyorum baalım inşallah takımda kaytarmalar var ama herkes gelsin lütfen daha eğlenceli oluyo kalabalıkta:)))
hadi bakalım uykum geldi şimdi yarına görşürüz kızlar...öpüldünüz...
Bugün yediklerim:
sabah: yarım simit, peynir, zeytin ezmesi
ara: yovita, yarım bardak taze meyve suyu
öğlen: 4 sigara böreği
aksam: az çorba, 1 porsiyon ispanak kavurma, az patlıcan musakka
ara : 2 dilim karpuz
ve yine cikolataaaaa... Biri beni durdursun!!!
bugün başlamış gibiyim tam sınav benim için misafirde gelcek mercimekli köfte yapcaz börek yada pişi yapacaklarmış patates salatası sanırsam olcak bunlardan seçip yapmayı düşünüyorlar bittim ben ya off