Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün yediklerim:
sabah: yarım simit, peynir, zeytin ezmesi
ara: yovita, yarım bardak taze meyve suyu
öğlen: 4 sigara böreği
aksam: az çorba, 1 porsiyon ispanak kavurma, az patlıcan musakka
ara : 2 dilim karpuz
ve yine cikolataaaaa... Biri beni durdursun!!!

kızlar ben de döndüm bugün tam cevap yazmaya niyetlenmiştim ki elektrikler kesildi sonra da işlerim çıktı...
cemrecim çok geçmiş olsun ben de çok kötü hasta oldum mideme taşoturmuş gibiydim dün bugün biraz daha iyiceneyim valaaa ishal kusma ateş hepsi vardı sağlığımın kıymetini anladım resmen şükürler olsun yerimseniben
bugün diyetisyenime de gittim bayramda almamışım hatta 400 gram vermişim gibi görünüyo aslında daha da çok vermiştim de bayramda boşboğazlığım saolsun az vermiş gibi görünüyorum gerçi diyetisyene akşam gidiyorum ve kıyafetlerle tartılınca bile 2 kilo falan farkediyo ama ben buraya sabahki kilomu bildiriyorum kızlar...
en son 66.2 ydim bakalım neler olacak bu hafta çok merak ediyorum açıkçası..
bugünden itibaren yediklerimi gene yazıyorum kızlar düzenli yürüyüşlerime de başlıyorum baalım inşallah takımda kaytarmalar var ama herkes gelsin lütfen daha eğlenceli oluyo kalabalıkta:)))
hadi bakalım uykum geldi şimdi yarına görşürüz kızlar...öpüldünüz...

Bugün yediklerim:
tatlım cikolata bi kenera bu sigara örekleri yağdamı kızarmıs eğer öyleyse o daha cok kalorili
kızlar ben de döndüm bugün tam cevap yazmaya niyetlenmiştim ki elektrikler kesildi sonra da işlerim çıktı...
cemrecim çok geçmiş olsun ben de çok kötü hasta oldum mideme taşoturmuş gibiydim dün bugün biraz daha iyiceneyim valaaa ishal kusma ateş hepsi vardı sağlığımın kıymetini anladım resmen şükürler olsun yerimseniben
bugün diyetisyenime de gittim bayramda almamışım hatta 400 gram vermişim gibi görünüyo aslında daha da çok vermiştim de bayramda boşboğazlığım saolsun az vermiş gibi görünüyorum gerçi diyetisyene akşam gidiyorum ve kıyafetlerle tartılınca bile 2 kilo falan farkediyo ama ben buraya sabahki kilomu bildiriyorum kızlar...
en son 66.2 ydim bakalım neler olacak bu hafta çok merak ediyorum açıkçası..
bugünden itibaren yediklerimi gene yazıyorum kızlar düzenli yürüyüşlerime de başlıyorum baalım inşallah takımda kaytarmalar var ama herkes gelsin lütfen daha eğlenceli oluyo kalabalıkta:)))
hadi bakalım uykum geldi şimdi yarına görşürüz kızlar...öpüldünüz...

selam canım..bende artık mekike falan baslıcam

bugün başlamış gibiyim tam sınav benim için misafirde gelcek mercimekli köfte yapcaz börek yada pişi yapacaklarmış patates salatası sanırsam olcak bunlardan seçip yapmayı düşünüyorlar bittim ben ya off

kızlar yaa nerelerdesiniz?:olmaz:
bugün diyetimin ilk günü gibi hissediyorum kızlar aylar öncesiymiş gibi benim için 2. bi başlangıç olacak..motivasyonum iyi çok şükür...

kahvaltı:
1 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
2 ad. zeytin
1 kupa çay(1 kesmeşekerle)
salatalık domates

ara:
4 ad. mürdüm eriği

öğlen:
1 kase çorba
2 ad tavuk budu
1 kase yoğurt
salata

ara:
2 ad. galeta
1 dilim peynir

akşam:
şimdilik bilemiyorum kızlar sebze yemeyi düşünüyorum...

dün diyetisyenim biraz metabolizmam hızlansın diye protein ağırlıklı diyete çevirdi beslenmemi bana kalsa hep sebze yiyesim var ama napayım metabolizmamı hızlandırmam lazım ramazanda metabolizma oldukça yavaşlıyomuş gerçi ben şükür iyi atlattığımı düşünüyorum ama normalde şimdiye kadar hep kilo alırdım ramazanlarda bi de arkasından bayram oluncaa...
kurbana kadar benim de hedefim 62 yi görmek inşallah sayılı gün çabuk geçermişdelikafadulden:lepi:a.s.
emoş la aslıdan haberi olan var mı?yeni arkadaşlar da gelsin yaa biraz paylaşımımız artsın kızlar litfen amaaaa:roflol:

Bugün yediklerim:

yaa cemrecim benim de acaip çikolata zaafım vardır gözüm dönüyo resmen delirecek gibi oluyorum neden böyle oluyo acaba?bi de yedikçe yiyesi geliyo insanın işte ben de bayramda bööle oldum sonra da mideyi bozdum tabi ki...müstehak bana hakettim fazlasıyla ooofff offf milletin sigara bağımlılığı var bizim de çikolata bağımlılığımız-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı:tomato:

bugün başlamış gibiyim tam sınav benim için misafirde gelcek mercimekli köfte yapcaz börek yada pişi yapacaklarmış patates salatası sanırsam olcak bunlardan seçip yapmayı düşünüyorlar bittim ben ya off

canım benim aman kendine mukayyet olasın bak ne güzel 73 de oldun tadını çıkar iki lokma zevk için yazık ediyoruz kendimize inan ki...sakın yaramaslık bapma bakiiimmm:olmaz:

zeynebim yeni gördüm yazını canım çıktı zati hastayım yemedim yapılanlardan nasılda canım çekiyor ama dünya yağ koydum nasıl yiyim elmayla falan geçiştirdim gelmeden yidim zati taze fasulye böyle atlattım yani tadına dahi bakmadım ya başlıcam yada bu diyet işi burada son bulacaktı artık yeter ne zamandır yiyoz yazda çıktı artık yürüyüşlere başlıcaz ohh miss gitsin kilolar gelsin elbiseler

listeye dönebilme şansım varmı acaba CADIARZUyoksa temelli salcam kendimi yada böyle böyle toparlancamnaniknanik

sail cok güzel gidiyorsun yaa..ben de bi adepte olsam artık..su bayram havasından cıkıversem iyi olacak...

bugün..
2 dilim tam buğday - lor 1 ceviz

2 haslanmıs yumurta

armut bi avuc leblebi

2 köfte yarım dilim tam buğday

1 dilim ekmeği ikiye bölüp tost yaptım minicik oldu ama sonra çok kızdım kendime

uffffff başarcam ben eminim evet evet yarın daha güzel olacak herşey

lesli ve stepimi yapcam accuk kaldı kurbana

niye kızıyon zalimcim ne varki tosta..heleki tambuğdaydan yaparsan öğün olarak misss gibi yemek bence...

lesliyi doğumdan sonraa okaa cok yaptımki gram gitmemişti ama o zaman emzirdiğim için homini gırtlak yiyordum.tekrar baslasam ımı ne

sezer yemekten olabilir ama 90+da bir kızz 50 günde 15 kilo verdi lesli ve diyetle çok özeniyorum ondan

sailormoon çok teşekkürler, sana da çok geçmiş olsun. benim çikolata olayı bu akşam itibariyle geçti galiba ama sigara böreği bağımlılığım devam ediyo :( juliiette maalesef kızartma börekler:(
ben de hasta oldum sanırım, boğazım çok kötü, halsizim :(
bugün yediklerim:
sabah :yarım simit, zeytin ezmesi, peynir
ara:yovita
öğlen:1 sosyete mantısı
akşam: 1 çorba, 2 kaşık patlıcan yemeği, yarım dilim ekmek, salata
ve gün içinde biraz çikolata :( ama bu son...

cemre geçmiş olsun zencefil falan iç karabiber ve bal ve limonla karıştırıp doktora da git ilerlemeden emziriyordunda sanırım a.s.geçmiş olsun

günaydın kızlar

takımca döküldük ve toparlanamıyoruz diyet anlama değil sölediğim biraraya gelemiyoruz.
gizem istersen listeye dönebilirsin
ben yeni listeyi hazırlayıp koyacağım ama yeni katılmak isteyen arkadaşlarda vardı şimdi hatırlamıyorum kimlerdi ama isteyen varsa listeye kendilerini ilave edebilirler

aslının taşınma telaşı vardı bir kaç hafta izinli geçen cuma bana msjla kilosunu bildirmişti bu haftada bildirecek.
emoşta sanırım okul telaşında ararım birara.

****7.TAKIM 173.ETAP ****

yarisci (69,0/
ebtuna ( 65,3/
pregant (74,0/
sailormoon (67.3/
JJuLiEtt(66.4/
neira(55.5/
tutku2012(65,5/
ayca24(68.7/
cemre2010(65,0/yeni üye

7,TAKIM TOPLAM KİLO(

selam kızlar nasılsınız..
diyetleriniz nasıl gidiyor.
ayy ben şimdiden bunalıma gireceğim galiba..millete bakıyorum 7. ayına girmişler 4-6 arası kilo almışlar..nasıl başarıyorlarsa..ben çok dikkat etsemde o kadar az alamam gibi geliyor..bide bulantıları olanlar 8 kiloya kadar veriyor ama bende tık yok..aynı duruyorum kiloda vermiyorum..doğru düzgün yiyemiyorumda..
yürüyüşle egzersizle falan 8-10 kiloyla bitiriyorlar...ooff of

Back
X