Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayırlı aksamlar hanımlar. Annemlerin yanına geldik dün. Akşam da uyuyakalmisim dun menümü giremedim kusura bakmayın. Ikisini de yazayım.
CUMA GÜNÜ MENUM :
SABAH : 1 bardak süt
ÖĞLE 2 tavada yumurta 2 dilim suzme peynir 3 zeytin
ARA 1 muz
AKŞAM 1 kase mercimek çorbası 3 yaprak sarma kızarmış tavuk
SU 3 litre
SPOR yarım saat yürüyüş
CUMARTESİ MENUM
SABAH 1dilim tb ekmeği
1 parça peynir zeytin 3 dilim ev yapımı sucuk domates
ARA 2 kepekli bisküvi 1 avuç leblebi
AKŞAM hamsi salata 1 dilim kepek ekmek
SU 2 litre
SPOR yok.
Ya babam çok kızar telefon ile oynamasına. O yüzden çok gelemeyebilirim haftasonu. Sevgiler.

kelebek19 kelebek19 geçen sene ben abimle girdim sınava ben geçtim o geçemedi ikincide geçti hemencecik heyecan yapmamaya bak sanki hergün yaptığın bişeyi yapıyomuş gibi düşün ben öyle yaptım geçtim yanındaki hocaları arkadaşınmış gibi gör iyi geliyo insana :KK66:
Sagolun arkadaslar esimle trafiğe fln cikiyorum.hiç bi sıkıntı yok onda hovaylada ders alırken oyle gayet rahatim öğrenmişti m ama yanımda bayan hica konuştu bsyler kafam karıştı sanırım

kelebek19 kelebek19 canım Makbule arkadaşta demiş, bende eski sistemle aldım ehliyeti, hemde iyi bir puanla, ama gel görki hala trafiğe çıkamıyorum. Şimdiki sistem daha sağlam. İnşallah geçersin canım sınavı....
Ben 12 yıl önce 18 biter bitmez aldım hem de ne alış. Babam şoför ve usta öğretici olduğu için kimse inanmadi bilmediğime o yüzden düzgün ders de vermediler. Sınavda park falan yoktu o zaman hoca vites değiştirdi benim yerime. Babamın adı yetti sınavı geçmeye. Sonra ne mi oldu 8 sene ne araba veren oldu ne arabam. İş yerinde sürekli kızdılar ehliyetin var bir de yanına şoför veriyoruz diye. O gazla bir kaç arkadaş yardımcı oldu bir başladım sürmeye şimdi arabam da var çok şükür. Ama keşke başta düzgün öğreseler de beş kere kalsaydım sınavdan ;)

Evet şimdi itiraf zamanı :D:D

Koca bir tabak sarma yedim ve yemeye de devam edeceğim duyrulur peri cadisi :p:p:p

İzne ayrılırken 64.9 du galiba bugün sabah 65.2 neden mi detaylı anlatıyorum bunları evvveeettt.... Arkadaşlarım ablalarım ben hamileyim

İzne çıkmadan hissediyordum ve kilo vermem durmuştu iki hafta önce test yaptığım zaman öğrendim ama doktor kontrolü ne kadar bekledim söylemek için. Bugün kontrol vardı geç döllenme olduğu için küçük biraz ama herşey yolunda çok şükür. 8 aydır buradayım ve herşeyi paylastik sizlerle, o yüzden bu güzel haberi de paylaşmak istedim ;) ben ilk geldiğim de kürtaj olmuştum ve pko hasimato daha ne ararsanız var bende. Ama rabbim nasip ettiyse gerisi yalan. Bu süreçte burada olmaya devam etmek istiyorum sizin de musadeniz olursa ;) dualarınızi bekliyorum....

Evet şimdi itiraf zamanı :KK70::KK70:

Koca bir tabak sarma yedim ve yemeye de devam edeceğim duyrulur peri cadisi :p:p:p

İzne ayrılırken 64.9 du galiba bugün sabah 65.2 neden mi detaylı anlatıyorum bunları evvveeettt.... Arkadaşlarım ablalarım ben hamileyim

İzne çıkmadan hissediyordum ve kilo vermem durmuştu iki hafta önce test yaptığım zaman öğrendim ama doktor kontrolü ne kadar bekledim söylemek için. Bugün kontrol vardı geç döllenme olduğu için küçük biraz ama herşey yolunda çok şükür. 8 aydır buradayım ve herşeyi paylastik sizlerle, o yüzden bu güzel haberi de paylaşmak istedim :KK66: ben ilk geldiğim de kürtaj olmuştum ve pko hasimato daha ne ararsanız var bende. Ama rabbim nasip ettiyse gerisi yalan. Bu süreçte burada olmaya devam etmek istiyorum sizin de musadeniz olursa :KK66: dualarınızi bekliyorum....

Tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olsun İnşallah :KK68::KK68:

Tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olsun İnşallah :KK68::KK68:
Sağol canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Ben çok bekledim çok ağladım ama geldi çok şükür. Elifff kuzuların anası hissediyorum kız olacak bu bebis unutma doruk benim :D:D

sabah 2 brdak su 2 t k közlenmiş patlıcan 1 yumurta yarim demet maydanoz 2 t k tulum peynir kuru çay 2 bardak
Ara: yok
Öğle: et doner ayran salata 2 ymk kaşığı bulgur pilavi
( saat 3 te yedim )

Ara :turk kahvesi

Akşam : meyve veya sut ve yeşil çay içerim ymk yok
su : 2 litre 2.5 e tamamlarim
Spor: ebru salli plates 3 k

Canım gözün aydın Rabbim sağ saglim.kucağına almak nasip etsin bendede pko var herhangi bsy yaptın mi bu ay
Canım biz ara vermsitik 2. Aydı bu ay denemede. Ama pko için kilo verdim 15 kilo oldu ve insülin direnci mi düşürdüm troidi normal tuttum

Darısı başına canım benim

Hemsooooo
Evet şimdi itiraf zamanı :KK70::KK70:

İzne çıkmadan hissediyordum ve kilo vermem durmuştu iki hafta önce test yaptığım zaman öğrendim ama doktor kontrolü ne kadar bekledim söylemek için. Bugün kontrol vardı geç döllenme olduğu için küçük biraz ama herşey yolunda çok şükür. 8 aydır buradayım ve herşeyi paylastik sizlerle, o yüzden bu güzel haberi de paylaşmak istedim :KK66: ben ilk geldiğim de kürtaj olmuştum ve pko hasimato daha ne ararsanız var bende. Ama rabbim nasip ettiyse gerisi yalan. Bu süreçte burada olmaya devam etmek istiyorum sizin de musadeniz olursa :KK66: dualarınızi bekliyorum....
hemsoooom mükemmel bi haber.
Rabbim kucağına almayi da nasib etsin. Çok sevindim senin adına...

Back
X