- 12 Mart 2009
- 5.074
- 6.985
- 448
Oo tabi kiiiii inşallah yaaa...Amin canım çok dua et
Doğuma seni ve yasemin ablayı bekliyorum![]()
Dualarim seninle canım benim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo tabi kiiiii inşallah yaaa...Amin canım çok dua et
Doğuma seni ve yasemin ablayı bekliyorum![]()
Canım kürtaj sonrası 80.2 kilo idim ve direkt buraya geldim. Özel birşey yapmadim ama aeben ve yasemin ablalarin tavsiyesi başta olmak üzere glisemik indekse dayali beslendim o çok ise yaradı yani patates pilav hamur işi yemedim sayılırCanım peki kaç kiloydum kaça kadar dustun ve insulin direnci ve tiroid ile ilgili başka bsy yaptın mi
Ayyy yerim ben seni ya yanlış mı okudum diye tekrar döndüm okudum. Çoook sevindimEvet şimdi itiraf zamanı
Koca bir tabak sarma yedim ve yemeye de devam edeceğim duyrulur peri cadisi
İzne ayrılırken 64.9 du galiba bugün sabah 65.2 neden mi detaylı anlatıyorum bunları evvveeettt.... Arkadaşlarım ablalarım ben hamileyim
İzne çıkmadan hissediyordum ve kilo vermem durmuştu iki hafta önce test yaptığım zaman öğrendim ama doktor kontrolü ne kadar bekledim söylemek için. Bugün kontrol vardı geç döllenme olduğu için küçük biraz ama herşey yolunda çok şükür. 8 aydır buradayım ve herşeyi paylastik sizlerle, o yüzden bu güzel haberi de paylaşmak istedimben ilk geldiğim de kürtaj olmuştum ve pko hasimato daha ne ararsanız var bende. Ama rabbim nasip ettiyse gerisi yalan. Bu süreçte burada olmaya devam etmek istiyorum sizin de musadeniz olursa
dualarınızi bekliyorum....
Benimde iyi bir gaza gelmem lazım herhalde... Eşim yanımdayken sürerken sorun yokta, yalnız hiç cesaret edemiyorum. En kısa zaman da yalnızda sürerim inşallah..Ben 12 yıl önce 18 biter bitmez aldım hem de ne alış. Babam şoför ve usta öğretici olduğu için kimse inanmadi bilmediğime o yüzden düzgün ders de vermediler. Sınavda park falan yoktu o zaman hoca vites değiştirdi benim yerime. Babamın adı yetti sınavı geçmeye. Sonra ne mi oldu 8 sene ne araba veren oldu ne arabam. İş yerinde sürekli kızdılar ehliyetin var bir de yanına şoför veriyoruz diye. O gazla bir kaç arkadaş yardımcı oldu bir başladım sürmeye şimdi arabam da var çok şükür. Ama keşke başta düzgün öğreseler de beş kere kalsaydım sınavdan![]()
BakarızSağol canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Ben çok bekledim çok ağladım ama geldi çok şükür. Elifff kuzuların anası hissediyorum kız olacak bu bebis unutma doruk benim![]()
Tebrik ederiiimmm. Allah tamamına erdirsin inşallah canım.Evet şimdi itiraf zamanı
İzne ayrılırken 64.9 du galiba bugün sabah 65.2 neden mi detaylı anlatıyorum bunları evvveeettt.... Arkadaşlarım ablalarım ben hamileyim
İzne çıkmadan hissediyordum ve kilo vermem durmuştu iki hafta önce test yaptığım zaman öğrendim ama doktor kontrolü ne kadar bekledim söylemek için. Bugün kontrol vardı geç döllenme olduğu için küçük biraz ama herşey yolunda çok şükür. 8 aydır buradayım ve herşeyi paylastik sizlerle, o yüzden bu güzel haberi de paylaşmak istedimben ilk geldiğim de kürtaj olmuştum ve pko hasimato daha ne ararsanız var bende. Ama rabbim nasip ettiyse gerisi yalan. Bu süreçte burada olmaya devam etmek istiyorum sizin de musadeniz olursa
Valla hiç korkma sakin ol gerisi doğaçlama geliyor zaten. Ben babam dışında kimle olsa hangi araba ne vites olsa surerim minibüs dahilBenimde iyi bir gaza gelmem lazım herhalde... Eşim yanımdayken sürerken sorun yokta, yalnız hiç cesaret edemiyorum. En kısa zaman da yalnızda sürerim inşallah..
Bak suna yaaaaaBakarız(kaynana mode on
)
Amin canım allah razı olsunTebrik ederiiimmm. Allah tamamına erdirsin inşallah canım.
Darısı başıma ..Valla hiç korkma sakin ol gerisi doğaçlama geliyor zaten. Ben babam dışında kimle olsa hangi araba ne vites olsa surerim minibüs dahil![]()
Kriterlerim var düşünmem lazım elektrik almam lazım gelindenBak suna yaaaaasonra oğlanı görmek için yalvarma bana
![]()
Sen miKriterlerim var düşünmem lazım elektrik almam lazım gelinden![]()
O değil de oğlan olursa kız bekleme benden deSen mihadi ordan oğlan bir kere görsün bak bakalım kızımın peşini bırakıyor mu
Ne sandin seninle dünür olacağız kaçış yokO değil de oğlan olursa kız bekleme benden de![]()
Kiskandim zaten seni bugün hava güneş dedin burada hava artıya çıkmıyor bile donuyoruz. Bir de grip oldumO değil de oğlan olursa kız bekleme benden de![]()
Dinlenemedigim için bacım iyileşmenin ama genel manada iyiyim çok şükür.sen nasılsın özledimYasemin bacım iyileşemedinmi daha ?
Gittin mi ablam istanbula ? Hala kötü musun kiyamam ya ben de aynı durumdayım valla polar sabah lik ile geziyorumDinlenemedigim için bacım iyileşmenin ama genel manada iyiyim çok şükür.sen nasılsın özledim![]()
Ah caniim nasil sevindim anlatamamEvet şimdi itiraf zamanı
Aferin bu resmen gavura kizip oruç bozmaya benziyormrb kizlar. esimle kavga ettik ve disarda ikimize kofte yaptirmistim. iki porsiuonuda yedim sirf ona kalmasin diye.![]()
olan sana oldu yani.aldın kalorileri.bende malesef öyleyim sinirlenince. aranızdaki problemi bilmiyorum ama çözüleceğine eminim.üzme kendinimrb kizlar. esimle kavga ettik ve disarda ikimize kofte yaptirmistim. iki porsiuonuda yedim sirf ona kalmasin diye.![]()
Ah caniim nasil sevindim anlatamam
Ben yeniyim ama inan cok sevindim hayirlisiyla kucagina da alirsin insaallah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aferin bu resmen gavura kizip oruç bozmaya benziyor
Kuzum bu eşlerle kavgalar bitmez ki
Her kavgada yiyip yiyip bu hale geldik
Ben artik diyorum ki kavga edince
Pis domdom sana ben aksama kizartma yapayim da sen gör iyice şisko ol
Bosver kiz ne kendine zarar veriyon ona ver
kelebek19
Kuzu hayirlisi ya ben ilk giriste aldim ehliyeti hemide direksiyonu 98le geçtim
Suan araba nereden calisiyor desen bilmem