Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bilgiler için sağol ablacığım .annem 52 yaşında abla . evde koşu bandı var onda hergün 30dk veya 45 dk kadar yürüyor . yediklerini azalttı eskiye oranla ama arada pekte dikkat ettiği söylenemez . sarmısak ve limon kürü nasıl yapılıyor abla . neyese doktora söylesin bakalım bir belki insaflı biridir yaptırır tahlilleri
Nazım 40 dış sarımsağı 2 litre limon suyu içine ezipkonuyor 20 gün karanlık biyerlere hergün çalkalanıyor 20 gün sonra her sabah 1 er 2 şer kaşık içiliyor nazcim annen için troid lerine b 12 d vitamini ve insülin direncine bakılsın.

Kızlar ben bugün kocamannnn bir cıss yaptım. telafi ettiğimi düşünüyorum. ama bilemedim.

sabah: 3 kuru kayısı+ 2 dilim süzme peynir+ 1 haşlama yumurta + 2 dilim ekmek+ 6 zeytin

ikindi (15:00) : 1 tabak yoğurtlu mantı ( 1 çorba kaşığı yağ)

akşam: 1 su bardağı kakaolu süt + 3 adet fındık +1 çorba kaşığı leblebi

2 lt su ve 30 dk spor + 2 saat ev temizliği yaptım :)

Bugün azcik dagittim galiba kizmayin oluyor arada

Sabah
Melemen
1 dilim ekmek
Domates salatalik
Peynir 3 zeytin

Ara elma 1 tane

Ögle
1 halka sogan halkasi
Küçucük bir nugget
1 dilim ekmek

Ara zencefilli çay

Ögleden pişman olunca akşami telafi etmeye calistim
Aksam
Haşlanmiş karnabahar
Yogurt

1.5 litre su bugun hic su icesim gelmedi nedense
1 saat leslie yuruyus
Yarim saat leslie göbek egzersizi

kürün tarifini verebilir misin rica etsem. sanirim iyi bir diyetisyenin var. bizim burdaki herkese ayni kagidi cikarip veriomus

Evet şimdi itiraf zamanı :KK70::KK70:

Koca bir tabak sarma yedim ve yemeye de devam edeceğim duyrulur peri cadisi :p:p:p

İzne ayrılırken 64.9 du galiba bugün sabah 65.2 neden mi detaylı anlatıyorum bunları evvveeettt.... Arkadaşlarım ablalarım ben hamileyim

İzne çıkmadan hissediyordum ve kilo vermem durmuştu iki hafta önce test yaptığım zaman öğrendim ama doktor kontrolü ne kadar bekledim söylemek için. Bugün kontrol vardı geç döllenme olduğu için küçük biraz ama herşey yolunda çok şükür. 8 aydır buradayım ve herşeyi paylastik sizlerle, o yüzden bu güzel haberi de paylaşmak istedim :KK66: ben ilk geldiğim de kürtaj olmuştum ve pko hasimato daha ne ararsanız var bende. Ama rabbim nasip ettiyse gerisi yalan. Bu süreçte burada olmaya devam etmek istiyorum sizin de musadeniz olursa :KK66: dualarınızi bekliyorum....
cnm bu ne güzel haber bende yeniyim ama çok sevindim cnm allah tamamına erdirsin inşallah

sabah 2 brdak su 2 t k közlenmiş patlıcan 1 yumurta yarim demet maydanoz 2 t k tulum peynir kuru çay 2 bardak
Ara: yok
Öğle: et doner ayran salata 2 ymk kaşığı bulgur pilavi
( saat 3 te yedim )

Ara :turk kahvesi

Akşam : meyve veya sut ve yeşil çay içerim ymk yok
su : 2 litre 2.5 e tamamlarim
Spor: ebru salli plates 3 k
et döner ekmeksizdi sanırım güzel menü ama eksik akşam olmadığı için

bende menümü yazıyım

sabah: 2 dilim tt ekmek 1 kk örgü peyniri 1 yumurta turp lahana dereotu roka 5 zeytin 1 tk tahin pekmez

ara: 3 kuru kayısı

öğlen: 4 yk ıspanak yemeği 1 kase mercimek çorbası 1 dilim tt ekmek

ara: 1 bardak kefir 3 kuru kayısı (wc problemi var o yüzden yüklendim bu kadar)

akşam: 6 yk yumurtalı karnabahar 1 kase yoğurt 2 dilim tt ekmek

ara: 1 portakal 1 çb süt 20 gr kuru üzüm

spor: yapcam bişiler birazdan 45 dk civarı yaparım 2.5 lt su

Evet şimdi itiraf zamanı :KK70::KK70:

Koca bir tabak sarma yedim ve yemeye de devam edeceğim duyrulur peri cadisi :p:p:p

İzne ayrılırken 64.9 du galiba bugün sabah 65.2 neden mi detaylı anlatıyorum bunları evvveeettt.... Arkadaşlarım ablalarım ben hamileyim

İzne çıkmadan hissediyordum ve kilo vermem durmuştu iki hafta önce test yaptığım zaman öğrendim ama doktor kontrolü ne kadar bekledim söylemek için. Bugün kontrol vardı geç döllenme olduğu için küçük biraz ama herşey yolunda çok şükür. 8 aydır buradayım ve herşeyi paylastik sizlerle, o yüzden bu güzel haberi de paylaşmak istedim :KK66: ben ilk geldiğim de kürtaj olmuştum ve pko hasimato daha ne ararsanız var bende. Ama rabbim nasip ettiyse gerisi yalan. Bu süreçte burada olmaya devam etmek istiyorum sizin de musadeniz olursa :KK66: dualarınızi bekliyorum....
Fatmam sonunda itiraf ettin dayanamadım demi:KK60: canım benim oy çok sevinçliyim annene olacam:KK22:

Kizlar hersey ust uste geliyo tolgadan sonra ikinci yikim is yerinde oldu.. ama sonra anlatirim pek iyi degilim su an..

Sabah
2 dlm ekmek tb
Beyazpeynir
Cay

Oglen
1 kase corba
1 tabak salata

Aksam
1 tabak ispanak
1 tane ayva

Su 2 lt
Spor yok
cnm çok az olmamış mı bu menü öğlen sadece çorba salata akşam da öyle yoğurt nerde aralar yok :KK12::KK12::KK12:

Bugün azcik dagittim galiba kizmayin oluyor arada

Sabah
Melemen
1 dilim ekmek
Domates salatalik
Peynir 3 zeytin

Ara elma 1 tane

Ögle
1 halka sogan halkasi
Küçucük bir nugget
1 dilim ekmek

Ara zencefilli çay

Ögleden pişman olunca akşami telafi etmeye calistim
Aksam
Haşlanmiş karnabahar
Yogurt

1.5 litre su bugun hic su icesim gelmedi nedense
1 saat leslie yuruyus
Yarim saat leslie göbek egzersizi
öğlen çok yanlış zaten söylemişsin insan hem doymaz o kadarcıkla hem de zaralı besinler zaten akşam iyi olmuş ama

Kizlar hersey ust uste geliyo tolgadan sonra ikinci yikim is yerinde oldu.. ama sonra anlatirim pek iyi degilim su an..

Sabah
2 dlm ekmek tb
Beyazpeynir
Cay

Oglen
1 kase corba
1 tabak salata

Aksam
1 tabak ispanak
1 tane ayva

Su 2 lt
Spor yok

Üzüldüm canim umarım asarsin en kısa zamanda .Anlatmak istediğin zaman biz buradayız biliyorsun

@obur kedi
Cancagizim geldim mi üst üste gelir zaten
Vardir bunda da bir hayir üzme tatli canını bir an önce düzelir insaallah

Ya bu glisemik indeksi nasil birsey
Ben baktim ama algilayamadim pek
Kandaki insülin direncini hızlı yukselten yiyecekler var canım bunlar depoya gidiyor ve çok hızlı acikmani sağlıyor. Aslında aeben abla çok daha iyi anlatır ama g i düşük besinleri bolca yiyoruz yüksek olanları yemiyoruz ve ise yarıyor ;)

Ya bu glisemik indeksi nasil birsey
Ben baktim ama algilayamadim pek
canımcım yiyeceklerin içerisindeki karbonhidratların yapısına göre senin kan şekerini yükseltme oranıdır.

düşük glisemik indeksler, kan şekerini daha yavaş yükselttiği için seni uzun süre tok tutar. Örneğin : tam budağy,çavdar ekmeği.

yüksek glisemik indeksler, çabuk acıkmana neden olur. basit şeker içerirler. örneğin ; beyaz ekmek, bal, pekmez vs.

bir de şöyle bir durum var. diyelim patatesi, havucu haşladığında sıcak sıcakken, glisemik indeksi yüksektir. ancak soğudunda glisemik indeksi düşer. onun için şeker hastaları için pek önerilmeyen bu yiyeceklerin, tüketildiği zaman soğuk yenmesi istenir.

İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah
İliksu limon
3/4 poğaça
2 yumurta
Peynir domates
1 çay kaşığı bal
Çay şekersiz

Ara
1 elma 4 badem

Öğle
4 yk etli turlu
2 yk pilav
Yoğurt

Ara
Nescafe
1 parça çikolata cisssss

Akşam
4 kepçe çorba
2 kepçe türlü

Sutlu kahve
1 lokma pasta

Yeşil çay

Kızlar bol cissli birgundu
Ama yine de iyi sabrettim çünkü özel günüme birkaç gün kala çok aç ve çikolata bağımlısı oluyorum normalde

İyi geceler

Back
X