Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah
İliksu limon
3/4 poğaça
2 yumurta
Peynir domates
1 çay kaşığı bal
Çay şekersiz

Ara
1 elma 4 badem

Öğle
4 yk etli turlu
2 yk pilav
Yoğurt

Ara
Nescafe
1 parça çikolata cisssss

Akşam
4 kepçe çorba
2 kepçe türlü

Sutlu kahve
1 lokma pasta

Yeşil çay

Kızlar bol cissli birgundu
Ama yine de iyi sabrettim çünkü özel günüme birkaç gün kala çok aç ve çikolata bağımlısı oluyorum normalde

İyi geceler
:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK34::KK34::KK34::KK34::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

Ah caniim nasil sevindim anlatamam
Ben yeniyim ama inan cok sevindim hayirlisiyla kucagina da alirsin insaallah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Aferin bu resmen gavura kizip oruç bozmaya benziyor
Kuzum bu eşlerle kavgalar bitmez ki
Her kavgada yiyip yiyip bu hale geldik
Ben artik diyorum ki kavga edince
Pis domdom sana ben aksama kizartma yapayim da sen gör iyice şisko ol
Bosver kiz ne kendine zarar veriyon ona ver

@kelebek19
Kuzu hayirlisi ya ben ilk giriste aldim ehliyeti hemide direksiyonu 98le geçtim
Suan araba nereden calisiyor desen bilmem
dogru valla resmen kendime zarar vwrdim. ceza olarak yorgun olmama ragmen 30 dakika spor yaptim

olan sana oldu yani.aldın kalorileri.bende malesef öyleyim sinirlenince. aranızdaki problemi bilmiyorum ama çözüleceğine eminim.üzme kendini:KK42:
problem erkek milletinin odunlugu. ya adama cikma bir gujumuz bari beraber gecsin diyorum.o hangi yonden anlio hesap yapiosun cikmama diyor. ac kalmayi haketmedi mi

Bende menü vermeyin bu gün en iyisi :KK70:
Bu gün niyetliydim, orucu bir açtım pir açtım. Çok cısss lıydı çookk. Çok özür dilerim...
Su az , sporda yok :oops::KK22:

Bide eşim canımı sıktı. Belli bir yaştan sonra kilo vermek zor, versende hemen alırsın , bilmem ne.....:KK11:
O da canımı sıktı, yedikçe yedim yani :KK43:

menün cok iyi degil ama yinede vereyim.

sabah: 1haslanmis yumurta birde omlet, peynir, çeri domatea ve dereotu, 1fincan cay

ara: mandalina

öğlen:carsida oldugum icin ve gec kahvalti yaptigim icin yok

aksam: 2 porsiyon köfte,1dilim ekmek,3mandalina

3litre su 30 dakika spor

iyi geceler sevgili takımım mende bir doğum günü sınavından başarı ile ayrıldım ancak gelebildim yeğenimin bugün doğum günüydü
erkek kardeşim uzun zamandır görmemişti senin öbür yarın nerde diyor bayağı hoşuma gitti
menümüde vereyim hemen geçmişi okuyayım umarım herkes iyidir

iyi geceler sevgili takımım mende bir doğum günü sınavından başarı ile ayrıldım ancak gelebildim yeğenimin bugün doğum günüydü
erkek kardeşim uzun zamandır görmemişti senin öbür yarın nerde diyor bayağı hoşuma gitti
Ayyy , ne güzel.:21: Bende o kadar kilo verdim , daha bi farkeden Allah'ın kulu çıkmadı :KK61:

Ben 12 yıl önce 18 biter bitmez aldım hem de ne alış. Babam şoför ve usta öğretici olduğu için kimse inanmadi bilmediğime o yüzden düzgün ders de vermediler. Sınavda park falan yoktu o zaman hoca vites değiştirdi benim yerime. Babamın adı yetti sınavı geçmeye. Sonra ne mi oldu 8 sene ne araba veren oldu ne arabam. İş yerinde sürekli kızdılar ehliyetin var bir de yanına şoför veriyoruz diye. O gazla bir kaç arkadaş yardımcı oldu bir başladım sürmeye şimdi arabam da var çok şükür. Ama keşke başta düzgün öğreseler de beş kere kalsaydım sınavdan :KK66:

canım mende ehliyeti aldım ama şöförlüğüme güvenemiyorum onun için eşim 99 olunca otomatik alacak onu sürerim inşallah eğer çamura yatmazssa zayıflamayacağima okdar emindiki heryerde havasını atıp olsun alacağım diyodu şimdi de
bi öyle bi böyle diyor oda haklı 4 çoçuklu aile maşallah 2 öğretmen 2 çoçuk seneye inşallah ünv gidecek
zaten men ozaman 45 50 kilo zayıflamış olacağim bundan güzel ödül olurmu amaa bi otomatikte yakışırdı hani :KK48:

Evet şimdi itiraf zamanı :KK70::KK70:

Koca bir tabak sarma yedim ve yemeye de devam edeceğim duyrulur peri cadisi :p:p:p

İzne ayrılırken 64.9 du galiba bugün sabah 65.2 neden mi detaylı anlatıyorum bunları evvveeettt.... Arkadaşlarım ablalarım ben hamileyim

İzne çıkmadan hissediyordum ve kilo vermem durmuştu iki hafta önce test yaptığım zaman öğrendim ama doktor kontrolü ne kadar bekledim söylemek için. Bugün kontrol vardı geç döllenme olduğu için küçük biraz ama herşey yolunda çok şükür. 8 aydır buradayım ve herşeyi paylastik sizlerle, o yüzden bu güzel haberi de paylaşmak istedim :KK66: ben ilk geldiğim de kürtaj olmuştum ve pko hasimato daha ne ararsanız var bende. Ama rabbim nasip ettiyse gerisi yalan. Bu süreçte burada olmaya devam etmek istiyorum sizin de musadeniz olursa :KK66: dualarınızi bekliyorum....

canımmmmm antepten konyaya sevinçim ulaşmıştır herhalde çok sevindim adaşım burçtaşım RABBİM hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin olmayan arkadaşlarımıda sevindirsin inşallah

mrb kizlar. esimle kavga ettik ve disarda ikimize kofte yaptirmistim. iki porsiuonuda yedim sirf ona kalmasin diye. :KK61:

canım kilonu tam hatırlayamıyorum ama menimde enzayıf noktam eşimdi kızdıkça yerdim ama çok şükür bu yaz ciddi sıkıntım oldu ama kendimi buzdolabına değil sokaklara attım artık kendime bu kötülüğü yapmayacağim dedim çok şükür bi sorunumuz yota ama oluyor tabi arasıra

Ah caniim nasil sevindim anlatamam
Ben yeniyim ama inan cok sevindim hayirlisiyla kucagina da alirsin insaallah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Aferin bu resmen gavura kizip oruç bozmaya benziyor
Kuzum bu eşlerle kavgalar bitmez ki
Her kavgada yiyip yiyip bu hale geldik
Ben artik diyorum ki kavga edince
Pis domdom sana ben aksama kizartma yapayim da sen gör iyice şisko ol
Bosver kiz ne kendine zarar veriyon ona ver

@kelebek19
Kuzu hayirlisi ya ben ilk giriste aldim ehliyeti hemide direksiyonu 98le geçtim
Suan araba nereden calisiyor desen bilmem

Kızlar menümü yazmayayım, pek iyi değil, herkese iyi gceler

Harika fatmanur bende haftaya cumartesi inşaallah memlekete gidicem eğer 108 e dusersem tam 10 kilo olacak. Acaba fark edilir mi bilemiyorum

Ne güzel motivasyon oluyor di mi.

Kızlar esimle oğlum bana resmen tuzak kuruyor yaaa.bugün alışverişe çıktık . Rusya da pasta çikolata ve hamur işleri çok ünlü ve adamlar güzel yapıyor ...

Eşim çikolata reyonuna girelim dedi hiç pas geçmez en sevdiğim çikolata indirime girmiş tam 3 paket aldı. Pasta reyonundan geçerken oğlum pasta da pasta diye tutturdu. Babası almadan durur mu. Ayyy hey nefsim uyma diyorum.

Bende gece onlar baba oğul takılırken sütlü kahvemi içtim. Mutluyum ama aklim dolapta.

Hadi çocuk tmm da ya esimi ne yapmalı bilmem.

İyi ki varsiniz kızlar.

Harika fatmanur bende haftaya cumartesi inşaallah memlekete gidicem eğer 108 e dusersem tam 10 kilo olacak. Acaba fark edilir mi bilemiyorum

Ne güzel motivasyon oluyor di mi.

canım bana 15 20 kilo verdiğimde kolay kolay söyleyen olmamıştı okuldaki arkadaşlar bile demezdi burda paylaşmişlığim olmuştu o kada r kilo vermiştim doktor abim amaliyat olda kurtul demişti bacım ne güzel vermişsin daha verirsin demesini beklerdim 25 30 kilodan sonra artık söylemeler çok sıklaştı eğer sanada demezlerse moralini bozma zayıf birinde 2 kilo verse aaa nekadar zayıflamışsın derler bizim farkedeilmek için ciddi kilo vermemiz gerekiyor inşallah motivasyonunu artıracak güzel sözler duyarsın canım

Kızlar esimle oğlum bana resmen tuzak kuruyor yaaa.bugün alışverişe çıktık . Rusya da pasta çikolata ve hamur işleri çok ünlü ve adamlar güzel yapıyor ...

Eşim çikolata reyonuna girelim dedi hiç pas geçmez en sevdiğim çikolata indirime girmiş tam 3 paket aldı. Pasta reyonundan geçerken oğlum pasta da pasta diye tutturdu. Babası almadan durur mu. Ayyy hey nefsim uyma diyorum.

Bende gece onlar baba oğul takılırken sütlü kahvemi içtim. Mutluyum ama aklim dolapta.

Hadi çocuk tmm da ya esimi ne yapmalı bilmem.

İyi ki varsiniz kızlar.

aynen bu gece mendede bi yeme isteği vardı mende büyük bi fincan sütlü kahveyle geçiştirdim bu halle uyursak zafer bizimdir arkadaşim

kvrck kvrck canım yazdıklarına eşinle ilgili çözümüne bayıldım öyle sesli güldüm ki senin komşuların arkadaşların eşin çok şanslı bizde şanslıyız seni tanıdığimiz için ALLAH ta senin yüzünü güldürsün

Back
X