Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dunden beri yoktum, kucuk bi kaza gecirdim izmite donerken, sukur ki iyiyim arabayi hemen topladim, ama psikolojik olarak etkilendim, o nedenle aranizda yoktum, bugun dengesiz beslendim bi ogun iki kasik pilav ve tavuk, bi ogunde bi muz yiyebildim :KK43:
Çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsın çok şükür sana birşey olmamış ya o önemli ;) ama yinede cııs yemek yoookkkk ;)

kvrck kvrck canım yazdıklarına eşinle ilgili çözümüne bayıldım öyle sesli güldüm ki senin komşuların arkadaşların eşin çok şanslı bizde şanslıyız seni tanıdığimiz için ALLAH ta senin yüzünü güldürsün
Hay allah razi olsun ablam
Evet cevremdekiler der hep sag olsunlar ama bi icime sor bakalim nasilmis
Ben pek sevmem sorunlarimi yansitmayi
Ben de olay olur kavgaysa kavga herneyse o an yasanir ve biter
Sorunlari bir adim öteye tasirsak ve biriktirirsek hem karsimizdakine hem kendimize ciddi zararlar veririz
Aman be ablam benimkiler sadece dilde
Öperim seni

Dunden beri yoktum, kucuk bi kaza gecirdim izmite donerken, sukur ki iyiyim arabayi hemen topladim, ama psikolojik olarak etkilendim, o nedenle aranizda yoktum, bugun dengesiz beslendim bi ogun iki kasik pilav ve tavuk, bi ogunde bi muz yiyebildim :KK43:
Çok gecmis olsun canim bu olayin uzerine bi de aç kalinca daha depresyona girmissindir dikkat et aman

canım bana 15 20 kilo verdiğimde kolay kolay söyleyen olmamıştı okuldaki arkadaşlar bile demezdi burda paylaşmişlığim olmuştu o kada r kilo vermiştim doktor abim amaliyat olda kurtul demişti bacım ne güzel vermişsin daha verirsin demesini beklerdim 25 30 kilodan sonra artık söylemeler çok sıklaştı eğer sanada demezlerse moralini bozma zayıf birinde 2 kilo verse aaa nekadar zayıflamışsın derler bizim farkedeilmek için ciddi kilo vermemiz gerekiyor inşallah motivasyonunu artıracak güzel sözler duyarsın canım
Saol cnm . ben direk yüz ve üst bedenden veriyorum ondan genelde diyorlar ama kalça genetik zor eriyor. En son lise 1 de 78 kilodum ve 42 beden kota gitmistim. İnşaallah yine nasip olur ve daim olur.

Tmm cnm moral bozmak yok. Bisey demezlerse seni aklıma getiricem:)

aynen bu gece mendede bi yeme isteği vardı mende büyük bi fincan sütlü kahveyle geçiştirdim bu halle uyursak zafer bizimdir arkadaşim
Evli ve çocuklu olmak ondan zor işte . şimdi de oglanla kocise sabaha supriz hazırlıyorum. Kendim yiyemicem ama bu da ayrı bi zevk veriyor işte

Kankiler
Ilk defa kereviz aldim oğluşa yarin balik çorbasi yapcam da içine atcam
Peki bu kerevizin dallarini ve yapraklarini nasil degerlendiriyorsunuz

İyi akşamlar :KK51: Parti çok güzel geçti am moralim çok bozuk, ağlıyorum habire :cry: İstediğim, gerçekten çok istediğim birşey vardı olmadı ama olsun hayırlısı artık :KK51: Neyse iyi geceler :KK52:

canım mende ehliyeti aldım ama şöförlüğüme güvenemiyorum onun için eşim 99 olunca otomatik alacak onu sürerim inşallah eğer çamura yatmazssa zayıflamayacağima okdar emindiki heryerde havasını atıp olsun alacağım diyodu şimdi de
bi öyle bi böyle diyor oda haklı 4 çoçuklu aile maşallah 2 öğretmen 2 çoçuk seneye inşallah ünv gidecek
zaten men ozaman 45 50 kilo zayıflamış olacağim bundan güzel ödül olurmu amaa bi otomatikte yakışırdı hani :KK48:

canımmmmm antepten konyaya sevinçim ulaşmıştır herhalde çok sevindim adaşım burçtaşım RABBİM hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin olmayan arkadaşlarımıda sevindirsin inşallah

canım kilonu tam hatırlayamıyorum ama menimde enzayıf noktam eşimdi kızdıkça yerdim ama çok şükür bu yaz ciddi sıkıntım oldu ama kendimi buzdolabına değil sokaklara attım artık kendime bu kötülüğü yapmayacağim dedim çok şükür bi sorunumuz yota ama oluyor tabi arasıra
haklisin valla artik bu sondu. kendime zarar vermeyecem. tsk ederim☺

Kızlar esimle oğlum bana resmen tuzak kuruyor yaaa.bugün alışverişe çıktık . Rusya da pasta çikolata ve hamur işleri çok ünlü ve adamlar güzel yapıyor ...

Eşim çikolata reyonuna girelim dedi hiç pas geçmez en sevdiğim çikolata indirime girmiş tam 3 paket aldı. Pasta reyonundan geçerken oğlum pasta da pasta diye tutturdu. Babası almadan durur mu. Ayyy hey nefsim uyma diyorum.

Bende gece onlar baba oğul takılırken sütlü kahvemi içtim. Mutluyum ama aklim dolapta.

Hadi çocuk tmm da ya esimi ne yapmalı bilmem.

İyi ki varsiniz kızlar.
yemeden yattiysan supersin

M mutlu91 canim çok geçmiş olsun dikkat et kendine . @obur kedi canım nerdesin ya ne oldu anlatmadidan da umarım iyisindir aksilikler genelde üst üste gelir üzülme değmez. koza16 koza16 canım sen niye agliyon partide güzel geçmiş perigunlugu perigunlugu haklisin canım kendi adıma konuşuyorum bu ara kacirdim biraz inşallah toparlayacagim ve bugün nobete gidiyorum en azindan çorba olsun yemkte onla gecistireyim meyve ve süt aldım yanıma kahvaltıda yapmafim henüz iki yumurta hasladim peynir aldim umarım takımımızın başarısını arttırır. E elifea canım sanırım sende esinle tartismistin boşver bak biz 3 4 gündr konusmuyorduk dunbbeni yemeğe fln götürdü bana lisesinden uzatıyor bi dilim.ye fln diye ama yemedim bu sabah nobete gidecgm kahvaltı evde yapamadim poğaça alırız diyor hayır dedim diyetteyim o ge dedikce aslında daha çok hırs yapıyorum gorursun sen zatifliycam diye hiic kafaniza takmayin ölümlü dünya bunu ben basarabildysm herkes yapabilir diye düşünüyorum :KK66:

canım mende ehliyeti aldım ama şöförlüğüme güvenemiyorum onun için eşim 99 olunca otomatik alacak onu sürerim inşallah eğer çamura yatmazssa zayıflamayacağima okdar emindiki heryerde havasını atıp olsun alacağım diyodu şimdi de
bi öyle bi böyle diyor oda haklı 4 çoçuklu aile maşallah 2 öğretmen 2 çoçuk seneye inşallah ünv gidecek
zaten men ozaman 45 50 kilo zayıflamış olacağim bundan güzel ödül olurmu amaa bi otomatikte yakışırdı hani :KK48:

canımmmmm antepten konyaya sevinçim ulaşmıştır herhalde çok sevindim adaşım burçtaşım RABBİM hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin olmayan arkadaşlarımıda sevindirsin inşallah

Amin inşallah ablam. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Vorones beni eklerdi dualarina hemen ben de xperi ile kekligi ekleyeyim. Yeni gelen arkadaşlardanda bebek isteyen 2-3 kişi vardı ama hafıza özürlü olduğum için affetsinler onları da sevindirsin rabbim.

Araba konusuna gelince 99 olunca gözünün yaşına bakma aldir arabayı. Sen de çalışıyorsun zaten ablam .Bol keseden atmasi değil ;) valla surersin hiç korkma

Back
X