Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemek kokusuna bile dayanamadım dün canim. Eşim ve kv var kardeşim yine aynı şehirde öğrenci çok sağol canım umarım aylarca sürmezen fazla 4 ay sürer. sonra gecer. benim tek kurtaricim cubuk kraker olmustu. yakininda insallah akraban vardir.
Demek ki istedigin sey senin icin hayirli degilmis kuzucan
Bence rabbim zamani geldiginde daha iyisini nasip edecektir
Insaallah öyle olur
Benim mide bulantim en son dogumda ameliyat masasinda bitti
Geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsinCok sagol kuzucum, sukur iyiyim 120-130 la otobanda gidiyodum kamyon sıkıstırınca bi anda diger seride geceyim dedim, arkadaki araçta sinyalimi gormedi hizla geldi ama hemen topladim ucuz atlattım
Amin canım allah razı olsunasfarovski hayirli olsun canim, Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin, darisi tum isteyenlerin başina
Canın hayırlı olsunAmin canım allah razı olsun
Hepimiz aynıyız galibaaynen bu gece mendede bi yeme isteği vardı mende büyük bi fincan sütlü kahveyle geçiştirdim bu halle uyursak zafer bizimdir arkadaşim
Amin canım inşallahCanın hayırlı olsun
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin :)))
sakin ol hiç birşey yokmuş gibi davran.hırsızlık aynı zamanda bir tür hastalık olan kleptomani nedeniyle de olabilir.ama ne olursa olsun.akıllı ol rahatlasın ve hata yapsın izin ver çünki yüzde 1 bile olsa insanlarda şüphe oluştu.daha dikkat edecekler ona karşı çaktırmadan.ama sen ezilirsen gitmezsen yada üzerine gidersen kanıtlayamazsın.elbette hata yapacak.hemen değil belki ama yapacak.tolga yoksa melike var.ağlama ezik olma.başını dik tut. bu konuda haklı çıkmak için hiç uğraşma.bırak insanlar kendileri görsün.senden günah gitti.o konuştuğun kişi belliki boşboğaz sakın bir daha güvenme.ama uzaklaşmada.kimseye tavır alma.mesleğin neydi bilmiyorum.ama unutma birkez dünyaya geldin.hiç bir konu üzülmeye değmez.allah doğrulara bir yol mutlaka gösterir.panikleyip sinirlenip hata yapma.dün saat 5 de yattım üzüntüden düşünmekten uyuyamadım, iş yerinde sürekli birinin hırsızlık yaptığını görüyordum ve bunu biriyle paylaştım, herkese söylenmiş, tabi ben o mağazada yeniyim 4 aydır varım, beni dışladılar hatta saygısızlık da yapıyolar, bunu yapan kişi de sanki yapmamış gibi üste çıktı inanın hiç işe gitmek istemiyorum ....
herşeyimi tolgaya anlatır biraz rahatlardım artık o da yok![]()
cok guzel yaa. biz yalniziz burda. 4 ay bende kokudan halsizlikten mahvolmustum. ah biri kapiyi calsada 1tabak yemek getirse dedim. esimde saolsun.makarna disinda bisey yapmayi bilmez. bak sen o konuda sanslisin kv yapar heralde yemekYemek kokusuna bile dayanamadım dün canim. Eşim ve kv var kardeşim yine aynı şehirde öğrenci çok sağol canım umarım aylarca sürmez
dün saat 5 de yattım üzüntüden düşünmekten uyuyamadım, iş yerinde sürekli birinin hırsızlık yaptığını görüyordum ve bunu biriyle paylaştım, herkese söylenmiş, tabi ben o mağazada yeniyim 4 aydır varım, beni dışladılar hatta saygısızlık da yapıyolar, bunu yapan kişi de sanki yapmamış gibi üste çıktı inanın hiç işe gitmek istemiyorum ....
herşeyimi tolgaya anlatır biraz rahatlardım artık o da yok![]()
Mümkünse kv hiç mutfağa girmesin bu ara canım yacok guzel yaa. biz yalniziz burda. 4 ay bende kokudan halsizlikten mahvolmustum. ah biri kapiyi calsada 1tabak yemek getirse dedim. esimde saolsun.makarna disinda bisey yapmayi bilmez. bak sen o konuda sanslisin kv yapar heralde yemek
Kolay gelsin canım allah yardımcın olsunİyi günler hanımlar geç uyandım ve bebişimi anneme bırakmaya gidiyorum çok yoğun temizlik yapacağım bi gün bugün![]()
Dunden beri yoktum, kucuk bi kaza gecirdim izmite donerken, sukur ki iyiyim arabayi hemen topladim, ama psikolojik olarak etkilendim, o nedenle aranizda yoktum, bugun dengesiz beslendim bi ogun iki kasik pilav ve tavuk, bi ogunde bi muz yiyebildim![]()
Hepimiz aynıyız galiba
Yasasın sütlü kahveler :)))