Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Demek ki istedigin sey senin icin hayirli degilmis kuzucan
Bence rabbim zamani geldiginde daha iyisini nasip edecektir

Insaallah öyle olur
Benim mide bulantim en son dogumda ameliyat masasinda bitti

Ben de ondan korkuyurum açıkçası tüm bünye alt üst oldu

Cok sagol kuzucum, sukur iyiyim 120-130 la otobanda gidiyodum kamyon sıkıstırınca bi anda diger seride geceyim dedim, arkadaki araçta sinyalimi gormedi hizla geldi ama hemen topladim ucuz atlattım
Geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsin :(

Ben de hız seviyorum yani hız dediğime bakma 110-120 ama babam hız yapmamam için resmen tosbaga gibi bir araba aldı şehir içi çok rahat ama şehirler arası öldürüyor

dün saat 5 de yattım üzüntüden düşünmekten uyuyamadım, iş yerinde sürekli birinin hırsızlık yaptığını görüyordum ve bunu biriyle paylaştım, herkese söylenmiş, tabi ben o mağazada yeniyim 4 aydır varım, beni dışladılar hatta saygısızlık da yapıyolar, bunu yapan kişi de sanki yapmamış gibi üste çıktı inanın hiç işe gitmek istemiyorum ....
herşeyimi tolgaya anlatır biraz rahatlardım artık o da yok :KK61:

dün saat 5 de yattım üzüntüden düşünmekten uyuyamadım, iş yerinde sürekli birinin hırsızlık yaptığını görüyordum ve bunu biriyle paylaştım, herkese söylenmiş, tabi ben o mağazada yeniyim 4 aydır varım, beni dışladılar hatta saygısızlık da yapıyolar, bunu yapan kişi de sanki yapmamış gibi üste çıktı inanın hiç işe gitmek istemiyorum ....
sakin ol hiç birşey yokmuş gibi davran.hırsızlık aynı zamanda bir tür hastalık olan kleptomani nedeniyle de olabilir.ama ne olursa olsun.akıllı ol rahatlasın ve hata yapsın izin ver çünki yüzde 1 bile olsa insanlarda şüphe oluştu.daha dikkat edecekler ona karşı çaktırmadan.ama sen ezilirsen gitmezsen yada üzerine gidersen kanıtlayamazsın.elbette hata yapacak.hemen değil belki ama yapacak.tolga yoksa melike var.ağlama ezik olma.başını dik tut. bu konuda haklı çıkmak için hiç uğraşma.bırak insanlar kendileri görsün.senden günah gitti.o konuştuğun kişi belliki boşboğaz sakın bir daha güvenme.ama uzaklaşmada.kimseye tavır alma.mesleğin neydi bilmiyorum.ama unutma birkez dünyaya geldin.hiç bir konu üzülmeye değmez.allah doğrulara bir yol mutlaka gösterir.panikleyip sinirlenip hata yapma.:KK58::KK58::KK58::KK58:

Yemek kokusuna bile dayanamadım dün canim. Eşim ve kv var kardeşim yine aynı şehirde öğrenci çok sağol canım umarım aylarca sürmez
cok guzel yaa. biz yalniziz burda. 4 ay bende kokudan halsizlikten mahvolmustum. ah biri kapiyi calsada 1tabak yemek getirse dedim. esimde saolsun.makarna disinda bisey yapmayi bilmez. bak sen o konuda sanslisin kv yapar heralde yemek

Çok üzüldüm canım ama melikenin dediği gibi tolga yok ama biz varız. Kendini kimseye bağımlı hissetme. Böyle durumlarda arkadaşlarıni le paylaşma direkt müdür ile paylaş ya da ispatı ile birlikte mail at yönetime. Anlıyorum gerçekten sıkıntı bahsettiğin durum ama sabırla çözülür herşey. Milleti de takma tavır mavir hepsi çekememezlik ya da çıkar ilişkisi unutma.

cok guzel yaa. biz yalniziz burda. 4 ay bende kokudan halsizlikten mahvolmustum. ah biri kapiyi calsada 1tabak yemek getirse dedim. esimde saolsun.makarna disinda bisey yapmayi bilmez. bak sen o konuda sanslisin kv yapar heralde yemek
Mümkünse kv hiç mutfağa girmesin bu ara canım ya :D:D eşim arap kv çok yağlı ve baharatlı yapıyor tüm gün koku çıkmıyor evden :(:( benim koca da bilmez mutfağı hiç. Ama kardeşim gelecek birazdan bir haftalık birşeyler yapacak en azından hafta içi ise giderken rahat olurum yigen istemesi değil ;)

Dunden beri yoktum, kucuk bi kaza gecirdim izmite donerken, sukur ki iyiyim arabayi hemen topladim, ama psikolojik olarak etkilendim, o nedenle aranizda yoktum, bugun dengesiz beslendim bi ogun iki kasik pilav ve tavuk, bi ogunde bi muz yiyebildim :KK43:

canım geçmiş olsun ALLAH esirgemiş mende bi kaza yapmıştım bilbordun altında kaldım çoçuklar da var arabada bilbord üstümüze devrildi araba 1 hafta tamirde arbanın önü nerdeyse pert oldu sonra bıraktım ama otomatik vites olursa inşallah yine kullanırım tekrar geçmiş olsun canım

Hepimiz aynıyız galiba
Yasasın sütlü kahveler :)))

canım geçen günler börek ydiğimde sütlü kahve iç demiştin aklıma geldi gece geç saatte doğum gününden gelirken evde sütte kalmamıştı eşime aldırdım erken söylesene marketler kapalı bakkaldan şimdi pahalı alacam dedi ısrar ettim sağolsun kırmadı aldı aynen içince çok iyi geldi genelde kahvelerimi sade tüketiyordum ama sütlüde güzel oldu acaba içine tarçında atsam yakışırmı bi deneyeyim

Back
X