Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dün saat 5 de yattım üzüntüden düşünmekten uyuyamadım, iş yerinde sürekli birinin hırsızlık yaptığını görüyordum ve bunu biriyle paylaştım, herkese söylenmiş, tabi ben o mağazada yeniyim 4 aydır varım, beni dışladılar hatta saygısızlık da yapıyolar, bunu yapan kişi de sanki yapmamış gibi üste çıktı inanın hiç işe gitmek istemiyorum ....
herşeyimi tolgaya anlatır biraz rahatlardım artık o da yok :KK61:

canım bugünlerde üst üste geliyor hayatında ama bunların arasında faturayı üzülerek ve yiyerek sakın kendine çıkarma kilo konusuna yoğunlaş buraslara taıkıl arkadaşınla eğer bir geleceğiniz varsa buna kimse mani olamaz eğer yoksa sende dahil klimse birşey yapamaz hakkına hayırlısı olsun canım

Mümkünse kv hiç mutfağa girmesin bu ara canım ya :KK70::KK70: eşim arap kv çok yağlı ve baharatlı yapıyor tüm gün koku çıkmıyor evden :KK43::KK43: benim koca da bilmez mutfağı hiç. Ama kardeşim gelecek birazdan bir haftalık birşeyler yapacak en azından hafta içi ise giderken rahat olurum yigen istemesi değil :KK66:
bende arap kökenliyim:KK45:ama simdi yemek baharatla guzel olkuyor

canım geçen günler börek ydiğimde sütlü kahve iç demiştin aklıma geldi gece geç saatte doğum gününden gelirken evde sütte kalmamıştı eşime aldırdım erken söylesene marketler kapalı bakkaldan şimdi pahalı alacam dedi ısrar ettim sağolsun kırmadı aldı aynen içince çok iyi geldi genelde kahvelerimi sade tüketiyordum ama sütlüde güzel oldu acaba içine tarçında atsam yakışırmı bi deneyeyim
ya sekersiz sütlü kahve mi götürüyor srker ihtiyacinizi.yosa seker. atiyormusunuz

arkadşiar içi bulgurlu lahana sarmasından kac tane yıyebılırım :) akşam için yanında corba olucak bıde

Glisemik indeks (GI) kan şekeriyle ilgili. Glisemik indeksi düşük (örneğin tam tahıllar, posalı yiyecekler) besinlerdeki şeker kana yavaş yavaş karışırken glisemik indeksi yüksek besinler (örneğin beyaz pirinç, şeker) kan şekerini hızla yükseltip sonra da hızla düşürürler. Sonra gelsin açlık ve tatlı krizleri, göbeğe yerleşen yağlar.

Glisemik indekse göre beslenmek cok önemli gerçekten
Karatayda aslında buna dayalı
Kızlar karatayın kitaplarını hepimiz okumalıyız

ben hıc araştırmadım canım onu ama onada bakacagım ılk fısatta bnde pko daoldugu için insülin dırencı flnda önemli dıkkat etmem lazım buraya göre beslensem hem ıstedıgım seylrdende yıyebılcgm hmde kılo verıp vucudu dengeleycegım

canan karatayın uçuk fikirleri var bende var onun kitabı ama çok ta itibar edemiyorum.geçenlerde meslekten 15 gün ihraç edildi.ben ayça kayaya daha çok inanıyorum.

arkadşiar içi bulgurlu lahana sarmasından kac tane yıyebılırım :) akşam için yanında corba olucak bıde
bende şimdi yapıyorum' Zeytinyağlı Lahana Sarması, içerisindeki yağ miktarına dikkat ederek 3 ince dilim ekmek yerine 6 adetzeytinyağlı lahana sarması tüketebilirsiniz. Ayrıca içerisine beyaz pirinç yerine bulgur koymak yemeğinizin daha sağlıklı olmasını sağlayacaktır.' diye okudum

bende şimdi yapıyorum' Zeytinyağlı Lahana Sarması, içerisindeki yağ miktarına dikkat ederek 3 ince dilim ekmek yerine 6 adetzeytinyağlı lahana sarması tüketebilirsiniz. Ayrıca içerisine beyaz pirinç yerine bulgur koymak yemeğinizin daha sağlıklı olmasını sağlayacaktır.' diye okudum
bulgurlu zaten canım sanda afıyet olsun :)

canan karatayın uçuk fikirleri var bende var onun kitabı ama çok ta itibar edemiyorum.geçenlerde meslekten 15 gün ihraç edildi.ben ayça kayaya daha çok inanıyorum.
Gebelikte kan şekeri yüklemesi yapmayın dediği için oldu
Bu konu tartışmalı
Bunun dışında çok uç seyler söylemiyor
Ayca kaya takip etmiyorum, doktor mu diyetisyen mi bilmiyorum

bulgurlu zaten canım sanda afıyet olsun :)
Çorba karbonhidrat 1 kepçe içmek yeterli
Bulgur da karbonhidrat, yani nekadar az yersen okadar iyi
Tabi kaç kilosun o da önemli, kilo nekadar yüksekse almamız gereken kalori de artar,kilo azaldıkça daha az yememiz lazım
Sen de biliyorsundur zaten

Çorba karbonhidrat 1 kepçe içmek yeterli
Bulgur da karbonhidrat, yani nekadar az yersen okadar iyi
Tabi kaç kilosun o da önemli, kilo nekadar yüksekse almamız gereken kalori de artar,kilo azaldıkça daha az yememiz lazım
Sen de biliyorsundur zaten
evt canm öyle ama bugunsabah kahvaltı yapamadım 24 saat nöbette oldugum gunler dengm bozuluyor buıde baya yol gelıyorum iş icın bıraz zor oluyor ymk işi

Back
X