Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahhh bende öyle bir elbise beğendim ona girebileceğim günü bekliyorum :KK60:

Hımm yani zor bir karar gerçekten, sevdiğin ve kendi işini yapıyorsun ki bu gerçekten Türkiye şartlarında zor birşey aslında :KK66:

Yememişsindir bence yoksa liste puuuuffffffff :KK55:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: Ayy çok mu tehditkar olmaya başladım yaaaa

Kayısı ve suyun faydasını gördün mü sende :KK66:

Sporun süpeeerrr :KK19: menülerini paylaşmıyor musun artık ? :KK66:

Ahhh bi kere cıssız bir menüüü olsaa :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:
Menun sacma geldigi icin paylasmadim
Nohut yemegi vardi, gunah olmasin diye hep onu yedim
Sabah 1 kase nohut ve yogurt
Ara:10 ceviz, 5 kayisi
Ikindi: 1 kase nohut
Ara, 5 kayisi, 1 muz

Kendi meslegimi yapiyorum canim, tam da yukselmek uzereyim o yuzden ortada bulusmak ikimiz icinde iyi olucak, cocuk yapicak olsam isten cikarim da yasim da cok kucuk hazir degilim annelige o yuzden isi birakmam lazim, aileler simdiden baski yapmaya basladi yoksa torun diye
Anladim cnm hakkinda hayirlisi olsun
Ne karar alirsan al, bu senin kararin olsun
Kadinlarin cogu yasadigi hayattan pisman oluyor, bazilari calismak istiyor calismiyor, bazilari niye okadar calismisim gecligim gitti diyor...herkes bin pisman...sen kendi kararinin sorumlulugunu al ve ileride kimseyi suclama ve mutlu ol insallah :))))

iyi aksamlar kızlar
menumu yazıyorum

sabah 9
1 haslanmıs yumurta
ceviz-badem
tulum peyniri biraz
8-10 tane zeytin

arada cay içtim sekersiz

öğlen 15.00
1 kase hindi corbası
1 kase bulgur pilavı
fırında köfte patates (2 köfte, biraz patates)

aksam 19.00
1 kase erişte (bu olmadı işte)
balık

en son da balıgın ustune 1 dilim tahin helvası

suana kadar 2.5 lt olmustur içtiğim su
çay içerim bir de ders calısırken, şekersiz tabi...
Cok saglikli ama biraz fazla
Ogrenci misin cnm

Yordu beni yeeaa :KK62:

yemem aşkısı :KK12::KK12::KK12::KK12:

aynen ben bir de adayımm şu an arkamdan neler neler söylendiği kulağıma da geliyor. Birşeyi yapmalarını söylediğim zaman 3-4 kere daha söylüyorum anca yapılıyor, çok saygısız insanlar var bende satış danışmanlığı yaptım ben yöneticime hiç bir saygısızlık yapmamıştım en sinirli zamanımda bile :KK51:

Kendi dönem arkadaşlarımın çoğundan kat kat fazla tecrübem var rahat fabrika müdürlüğü yapabilirim alasını da yaparım ama o kadar bıktım ki riya dan arsızliktan tecrübemin ve hak ettiğim maaşın çok altında sırf az sorumluluk alacağım bir is aradım resmen canım. Umarım sen benim gibi olmazsın. Ben müdürümun ağzına bakardım is versin de birşey daha ogreneyim diye şimdi formen bile kafa tutma derdinde. Kimse yanlış anlamasın pozisyon küçümsemek değil bu sorumluluk ile birlikte yoğunluk da artıyor ki patronlar daha fazla para veriyor .Kara kasa göze değil ;)

Kızlar iki gündür felaket açıldı iştahım. Daha doğrusu mide bulantısı ni bastırmak için yiyorum. Yemek kokusuna tahammül edemediğim için kardeşim pogaca börek yaptı. 8 aydır nerede ise ilk defa ogün olarak yiyorum ama yemek içim almıyor. Ne yapacağım ben böyle :(:(

Kızlar iki gündür felaket açıldı iştahım. Daha doğrusu mide bulantısı ni bastırmak için yiyorum. Yemek kokusuna tahammül edemediğim için kardeşim pogaca börek yaptı. 8 aydır nerede ise ilk defa ogün olarak yiyorum ama yemek içim almıyor. Ne yapacağım ben böyle :KK43::KK43:
ay benim gibi olmuşsun
ben ilk 5 ay 10 kilo iilan almıştım sanırım,Alah'tan 5. aydan sonra çok almadım,toplamda 14-15 kiloyla hamileliği tamamladım
ama tavsiyem karatay tipi beslen,çok da kilo alma

ay benim gibi olmuşsun
ben ilk 5 ay 10 kilo iilan almıştım sanırım,Alah'tan 5. aydan sonra çok almadım,toplamda 14-15 kiloyla hamileliği tamamladım
ama tavsiyem karatay tipi beslen,çok da kilo alma
Mantık olarak karatay zaten canım hayatım yani doğal şeyler kurutulmuş bahçe sebzesi tereyağ falan ama ben 2 ogün yiyemem insülin direncim var şekeri zorlamamak lazım ;) ama içim birşey almıyor ki iki haftadır. Şükür kilo almadım henüz

Mantık olarak karatay zaten canım hayatım yani doğal şeyler kurutulmuş bahçe sebzesi tereyağ falan ama ben 2 ogün yiyemem insülin direncim var şekeri zorlamamak lazım :KK66: ama içim birşey almıyor ki iki haftadır. Şükür kilo almadım henüz
ay canım hamileyken 2 öğün yemek imkansızdır heralde
ben özümü açar açmaz,ceviz,fındk kuruzum filan yiyiyordum 6 civarı,sonra 10 civarı karatay tipi kahvaltı,öğlen akşam yemeği,aralarda da meyveler,5. aydan sonra yürüyüslere basladım
sen 3. aydan sonra basla,bebişe oksijen gitsin daha çok zeki olsun inşallah :))
bu arada gece de kalkıp acıkıyordum,süt içip yatıyordum

Özledin mi gerçekten :KK36::KK200::KK36:

Ablacıkım; birazcık büyük ablamin yanına gitmem gerekiyordu. Dağ başındaki kaynanasının yanına gittiydi, biraz kötüydü bende annemi küçük ablama bırakıp onunla gittim. 3 gece anca dayandım ama, bugün hem kontrolüm vardı hemde orada sıkılınca ablamıda alıp geldim.:KK48:

özlemez olurmuyuz canım takımda yerin çok belli

canlarımmm nasılsınızz ??
fatmaaa kız gitmee bende geldim kıı:mad:
Hoş geldin kuzum da geç geldin be anam gruba. Fatmanin neşeli deli dolu halleri yalan oldu bu günlerde ;) aslında kıvırcık la sana ayrı bir çene calasim geliyor ama takatim yok :D:D bi de yeni is çok sıkı. Bırakın koca parası yiyeyim dedim ama yasemin ablam izin vermedi :D:D

ay canım hamileyken 2 öğün yemek imkansızdır heralde
ben özümü açar açmaz,ceviz,fındk kuruzum filan yiyiyordum 6 civarı,sonra 10 civarı karatay tipi kahvaltı,öğlen akşam yemeği,aralarda da meyveler,5. aydan sonra yürüyüslere basladım
sen 3. aydan sonra basla,bebişe oksijen gitsin daha çok zeki olsun inşallah :))
bu arada gece de kalkıp acıkıyordum,süt içip yatıyordum
Ay canım çok şükür gece acikmasi yok şimdilik. İlk hamilelikte yaptım bir sürü hata ve bir ayda 7 kilo falan aldım ama sürekli yiyordum bir de kese ödem yapmış bebek oluşmamış ben sistim kaldım mi kürtaj sonrası :(:( şimdi daha dikkatli yemeye çalışıyorum

Hoş geldin kuzum da geç geldin be anam gruba. Fatmanin neşeli deli dolu halleri yalan oldu bu günlerde :KK66: aslında kıvırcık la sana ayrı bir çene calasim geliyor ama takatim yok :KK70::KK70: bi de yeni is çok sıkı. Bırakın koca parası yiyeyim dedim ama yasemin ablam izin vermedi :KK70::KK70:

10 da çıkıyom yaa
nefret ediyorum kotondan :KK53::KK53::KK53::KK53:
aslında benimde hiç halim yok da burayı çok ölzüyorum yaa :KK51:

asfarovski asfarovski merhaba cnm. Eğer yanlış okumadisam hamileymis galiba hayırlı olsun. Bende istiyorum 2. Yı ama kilo vermem gerek ilkine 104. Kiloda kalmıştım hamile . sonra ilk 6 ay 4 kilo verdiydim. Sonra 10 kilo aldiydim.bakalım hayirlisiyla vereyim de kilo sonra inşaallah nasip olur.
Hayırlı geceler

Sen kaç kiloyla kaldin hamile

Sabah pek canim kahvalti yapmak istemedi
1 haslanmis yumurta
1 tb ekmek

Ara 5 badem

Ögle apartman gunundeydim
4 yaprak sarma kucuklerdi
Sekersiz cay
Damlasakizli turk kahvesi

Akşam
3 yemek kasigi kerevizli balik corbasi
3 yemek kasigi pirasa yemegi

2.5lt su 3 olur yatana kadar
Spor leslie 3 mil

ay bu kıvırcığında her cıss a bahanesi var :KK12::KK12::KK12::63::63::63:

bugün kü menümü yazıyorum
sabah 12 dilim ekmek 1 kibrit kutusu peyni
şekersiz çay
öğle:iki kase yayla çorbası:confused:
akşam :yumurtalı salata + 1 dilim ekmek( henüz yemedim)
ara: beyaz çay
yoğurt kürü:KK73::KK73::KK73::KK73:

12 dilim ekmek çok az olmuş sabah kız :KK45::KK45::KK45:

Back
X