Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selinanya merhaba cnm aslında bende yuruyus. Yapmak istiyorum ama çocukla çıkmak zor bi de dize kadar kar. İnşaallah cuma Turkiye ye tatile gelicez 2 haftalığına . ve ben inşaallah yuruyus yaparim bol bol
Leslie sansone diye bir eğitmen kendisi ve yürüyüş programları var. Ben 1 yıldır düzenli olarak yapıyorum, hiç dışarda yürümedim odamda açıyorum videoları onunla beraber yürüyorum bazen gözlerimi kapatıp bir deniz kenarında olduğumu hayal ediyorum ve o anda gerçekten ordaymış gibi hissediyorum. O yüzden yürüyüş yapmak için dışarıya ihtiyaç yokSelinanya bende diyorum leslie ne. Yuruyus demekmis
yaa midem kazınıyo su anda.aksam 7den sonra bisey yememeye calışıyorum.geçmişi okuyordum da aklıma ne geldi şu andayani içimden bi ses dedi ki biraz daha özgürce yiyebilmenin tek yolu hamile kalmak galiba.
kalmayı denesem mi acaba
anca öyle yiyebilicem çünkü galiba
![]()
ben de menümü yazayım:
SABAH 1kase yoğurt 1 çorba kaşığı yulaf kepeği(mükemmel tok tutuyor ve tam benlik aceleci kahvaltısı)
ÖĞLE yarım dilim tam buğday ekmeği tavuk döner ayran
ARA 1 elma
AKŞAM 3 kaşik nohut yemeği ayran
ARA 2dilim armut
SU 2litre
SPOR yarım saat yürüyüş
saahi yatmadan da yarım kupa şekersiz sütlü kahve
Bence o senin günlük rutinin oluyor benimde akşamlar 15 dk yürüyüşüm oluyor ama ben onu saymıyorum evet yürüyüş yapıyorum diye düşünüyorum ama günlük sporuma eklemiyorum.ya kızlar bişey sorcam. benim okulum evime en hızlı yürüyüşümle 9 dakika biraz yavaş yurursem 12 dakika.ben öğlenleri ve çikişta yürüyorum ve hızlı yürümeye çalışıyorum bunu da spor olarak yazıyorum ama yani yarım saat yürüyüş derken toplu değil. sizce yazmalı mıyım
allah hepimize kolaylık versin canım.böyle sizi okuyunca özelde olmadığıma şükrediyorum.yani benim de idarecim çok gıcık biri hiç anlaşamıyoruz ama sizin işiniz daha zor...Kendi dönem arkadaşlarımın çoğundan kat kat fazla tecrübem var rahat fabrika müdürlüğü yapabilirim alasını da yaparım ama o kadar bıktım ki riya dan arsızliktan tecrübemin ve hak ettiğim maaşın çok altında sırf az sorumluluk alacağım bir is aradım resmen canım. Umarım sen benim gibi olmazsın. Ben müdürümun ağzına bakardım is versin de birşey daha ogreneyim diye şimdi formen bile kafa tutma derdinde. Kimse yanlış anlamasın pozisyon küçümsemek değil bu sorumluluk ile birlikte yoğunluk da artıyor ki patronlar daha fazla para veriyor .Kara kasa göze değil![]()
haklısın tabi.şimdi hala 1. hamileliğin kilolarıyla uğraşıyorum zaten.şimdilik vazgeçtim gitti.Leslie sansone diye bir eğitmen kendisi ve yürüyüş programları var. Ben 1 yıldır düzenli olarak yapıyorum, hiç dışarda yürümedim odamda açıyorum videoları onunla beraber yürüyorum bazen gözlerimi kapatıp bir deniz kenarında olduğumu hayal ediyorum ve o anda gerçekten ordaymış gibi hissediyorum. O yüzden yürüyüş yapmak için dışarıya ihtiyaç yok
Evet hamileliğin arkasına sığınıp istediğini yiyebilirsin ama hamilelik sonrası o kiloları nasıl vereceğini de düşünmen lazım çünkü öyle hop çocuk çktı kilo gitti olmuyor malesef
![]()
Yaparsın tabiki farklı hız ve dakikalarda videoları var. 1 mil dediği 15 dk. sürüyor. Yavaş tempo olanlarla başlarsın zaten, sonra hızlanmak isteyeceksinSelinanya evet cnm şimdi baktım videosuna 10 dk filan çok güzel. Ama ben yapabilir miyim bilemedim maglum 3 haneli bi bayanım. Artık memleket dönüşü baslarim. Aslında esimi de alicam ailecek yapacam bu yuruyusu ne sarar . :)
Bu benim için müthiş bi haber. Vicdan yapıyorum ben de başka spor yapamıyorum diye.Kızlar nacizane fikrimdir, eğer ki hedefinize 5 kilodan çok varsa sadece yürüyüş ile spor yapın. Öbür türlü yağlar erimeden, kasa dönüşeceği için istediğiniz inceliğe sahip olamayabilirsiniz. Ayrıca bir yerlerinizi sakatlama ihtimaliniz de azalmış olur.![]()
Supermis o zmn. 1 mil yazanlarla mi başlatılıyor peki bi serisi var miYaparsın tabiki farklı hız ve dakikalarda videoları var. 1 mil dediği 15 dk. sürüyor. Yavaş tempo olanlarla başlarsın zaten, sonra hızlanmak isteyeceksin![]()
Bende şimdi baktimda vidyoya canım bnde deneyecgm platesten sonra yarın başlamaya çalışacağımSupermis o zmn. 1 mil yazanlarla mi başlatılıyor peki bi serisi var mi
Bende baslicam su en hafifinden 1 mil den . hadi kelebek yutuyelim sikilasalim zayiflayalimBende şimdi baktimda vidyoya canım bnde deneyecgm platesten sonra yarın başlamaya çalışacağım
Bende bu ara ayran içmeye çalışıyorum yoğurt ev yapımı ve ayranida ondan yapıyorum güzel oluyorAcikan arkadaşlar size yönetim tuzsuz ayran için hem mideyi sisiriyor hem de laktik asitten ötürü yağ yakımı yapıyor. Yarım litre yoğurt tarım litre su karıştırıp icebildigim kadar iciyorum açlık hissim gidene kadar . kalırsa dolaba koyuyorum sonra iciyorum . hayırlı geceler
Aynen canım ben ipde atliyorum plates zaten klasik sporun insallah hepsini bi arada yapıp daha çabuk zayiflarimBende baslicam su en hafifinden 1 mil den . hadi kelebek yutuyelim sikilasalim zayiflayalim
Sen iyisin maşallah . ben basit plates hareketleri yapabiliyorum sadece. Kilolu olunca bi de bel fitigim var 2 tane doğumdan kalma korkuyorum yüklenmekten ama hayirlisiyla 2 basamaklara duseyim daha iyi spor yapmak istiyorumAynen canım ben ipde atliyorum plates zaten klasik sporun insallah hepsini bi arada yapıp daha çabuk zayiflarim![]()
Zaten bel fıtığı olanlara önce doktora danışın diyor ebru şallı gerçi bnm belinde pek sağlam değil duzlesme ve küçük fıtık vrdi ama baydr gtmiuor ve plates yaptıkça ağrıların ve kasilmalarimda azalma oldu zaten belim için egzersizler vrdi yapmıyorum bayadrSen iyisin maşallah . ben basit plates hareketleri yapabiliyorum sadece. Kilolu olunca bi de bel fitigim var 2 tane doğumdan kalma korkuyorum yüklenmekten ama hayirlisiyla 2 basamaklara duseyim daha iyi spor yapmak istiyorum