Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırdıırrrrr :)
Bu laf kimeydi kivircik?
Ahanda ahu gelmişGünaydın güzeller hayırlı kandiller
Nasıl gidiyo takımda kilo vermeler yeni haberler var mı ben yokkene hamile kalanlar oldumu![]()
CNM ben 65 kiloyum bi de sürekli pilates yapıyordum bundan önce zaten dün başladım zaten ama ağır gelmedi bana tabi kilosu fazla olan arkadaşlar ve dediğin gibi spor yapmayanlar için ağır gelebilirJilhan için biraz erken degilmi hiç spor yapmayan ve kilosu fazla olan biri için pekte uygun bir spor degil disarda yürüyüş yapamıyorsanız lesli öneririm.
Al benden de o kadar Biz okulda 3 rehber ogretmeniz ve tam 64 sınıf var 2000 mevcutlu bir okul yani veli ydi öğrenciydi 1 dk boşa geçmeyen bi okul sabah bi toplantı yapıldı bi öğretmen arkadaş acaba nerden biliyorsa rehber öğretmenler boş boş oturuyor deyiverdi yani idare gereken cevabı verdi allahtan ama yine de insanın sınırı bozuluyorYa bu herseyi mükemmel yaptigini zannedip
Akil vermeye calisan bunu yaparken de insani renci de edenler var ya onlara bagirmak istiyorum
"Sizden nefret ediyoruuuuuummmmmm"
Cok saglikli ama biraz fazla
Ogrenci misin cnm
bence cok iyi bi menumenümü yazayımmm
sabah:
2 dlm tam buğday ekmek arası peynirli yeşillikli sandviç
şekersiz çay
öğlen:
1 kase çorba
1 tabak tavuk sote
yarım tabak bulgur pilavı
akşam:
1 tabak yoğurtlu taze fasulye
3 havuç
su: 2 litre
spor : yarım saat plates
ben kizlar kpss den 88 alfim. 3.girisimde. insallah sizlerde hayirlisiyla istediginiz puanlari alirsiniz
selamm hanımlar, sabahtan beri bi koşturmaca anca oturabildim, herkese hayırlı kandiller..
bugun regl oldum.
ya benim kilom tartıda oyle cok oynuyor ki.. her gun tam aynı rituellerimi yapıp aynı zamanda tartılıyorum, (sabah kalkıp coluk cocugu okula goturup, tuvalete girip kahvaltıdan önce) ama 800-900 gr oynuyor, bazen fazla bazen eksik.. cok sacma değil mi? tiroit haslatlıgımdan dolayı mı acaba?
![]()
CNM suyuna bi de cook fazla tuz tüketmeye dikkat et ödem tutuyordur vücudun bi de her gün tartılmak çok iyi bişi değil beyin zayıfladıgini gördüğü zaman vücut kendini korumaya alabiliyorselamm hanımlar, sabahtan beri bi koşturmaca anca oturabildim, herkese hayırlı kandiller..
bugun regl oldum.
ya benim kilom tartıda oyle cok oynuyor ki.. her gun tam aynı rituellerimi yapıp aynı zamanda tartılıyorum, (sabah kalkıp coluk cocugu okula goturup, tuvalete girip kahvaltıdan önce) ama 800-900 gr oynuyor, bazen fazla bazen eksik.. cok sacma değil mi? tiroit haslatlıgımdan dolayı mı acaba?
![]()
Aynen ben de öyleyim. Çok farkediyor tartida 1 kilo eksik 1 kilo fazla.ama tartılmadan duramıyorum ki.CNM suyuna bi de cook fazla tuz tüketmeye dikkat et ödem tutuyordur vücudun bi de her gün tartılmak çok iyi bişi değil beyin zayıfladıgini gördüğü zaman vücut kendini korumaya alabiliyor
CNM işte çok değişiyor o yüzden haftada 1 kere aynı gün tartılalim diyoruzGünaydın yavrular , dün yediğim taze fasulyeden midir nedir karnım o kadar şiş uyandım ki anlatamam , gece zaten bi kusacak gibi oldum
sabah da manyak gibi tartıya çıktım 87.5 gördüm, dün 87.4düm karnımın şişliğiyle falan alakası olabilir ama ne olursa olsun cuma dışında tartılmak yok bundan sonra![]()
Şakaaaa mısın bende dün oldum![]()
Kuzu gece yediğin ayva etkili olmuş olabilir,taze fasulyeden olduğunu sanmıyorumGünaydın yavrular , dün yediğim taze fasulyeden midir nedir karnım o kadar şiş uyandım ki anlatamam , gece zaten bi kusacak gibi oldum
sabah da manyak gibi tartıya çıktım 87.5 gördüm, dün 87.4düm karnımın şişliğiyle falan alakası olabilir ama ne olursa olsun cuma dışında tartılmak yok bundan sonra![]()
ama sende guzel almisdin. bende cocuk falan yoktu 2 sene herseyi birakip odaklandimSüper almissin cnm ben bu yıl öğretmen olarak ilk kez girdim ve 74.6 aldım bakalım okukoncesindende şubatta alım kaç kişi olacak. İnşaallah bende en yakın zamanda atanirim. Bu yıl olmazsa Turkiye ye döndüğümüzde olur inşaallah
bende burda ogrendim leslieyi ve 1haftadir masallah her gece yapiyorum. plates gibi de zor degilSelinanya supermis bu ya saol cnm. Kadının vücut tipide aynı ben :) demek zayıflayan öyle gozukucem . ayyy bi gaza geldim. Gece gece leslie ye baslicam şimdi :)