Kısmet bu işler diyerek azıcık kıvırayımAma gençsin güzelsin çıtırsın .... bu kutlamayı Gençlik Bayramında yapalım bencesadece fikir tabii ki
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısmet bu işler diyerek azıcık kıvırayımAma gençsin güzelsin çıtırsın .... bu kutlamayı Gençlik Bayramında yapalım bencesadece fikir tabii ki
![]()
Kısmet bu işler diyerek azıcık kıvırayım![]()
Mutfak bitti bende bittim yemegim soğurken size bakayim dedim))
Evet kimsede ses cikmiyor benim rakibim eğitimde ben temizlige giristim ...diger rakipler ne yapiyolar..Fırtına olacakta saraycam ... ponponlu mu olacak ausu bayıltmalı mı inan bilmiyorum .
3 kez üst üstte 1. olabilecek bir takımın içindeyiz ama ... ama bu hafta ciddi bir gaz eksik aramızda .
İkili yarışlar defteri iki haftadan fazla sürmüyor zaten ... bakarız önümüzdeki hafta neler yaparız ... ama bence bu haftaki en büyük motivemiz dediğim gibi 3. kez gelebilecek 1.lik olmalıydı !
Sagol cancagizim evet gidip surekli dolaplari acip acip bakiyorum mis gibi olduMutfak dolaplarının bitmesi kadar büyük ve güzel iş var mı yahuuuu ... güle güle kirlenmesin :) hep temiz temiz kalsın
Ablacim birazda herkes kendinden sorumlu olmalı, 3 te 3 yapmak takımın ne kadar azimli ve ne kadar öz verili üyelere sahip olduğunu gösterir. Ben kendimden eminim umarım başkaları da kendinden emindir de bu hafta da takım hak ettiği birinciliği alırFırtına olacakta saraycam ... ponponlu mu olacak ausu bayıltmalı mı inan bilmiyorum .
3 kez üst üstte 1. olabilecek bir takımın içindeyiz ama ... ama bu hafta ciddi bir gaz eksik aramızda .
İkili yarışlar defteri iki haftadan fazla sürmüyor zaten ... bakarız önümüzdeki hafta neler yaparız ... ama bence bu haftaki en büyük motivemiz dediğim gibi 3. kez gelebilecek 1.lik olmalıydı !
Evet kimsede ses cikmiyor benim rakibim eğitimde ben temizlige giristim ...diger rakipler ne yapiyolar..
Sagol cancagizim evet gidip surekli dolaplari acip acip bakiyorum mis gibi oldu)
Ablacim birazda herkes kendinden sorumlu olmalı, 3 te 3 yapmak takımın ne kadar azimli ve ne kadar öz verili üyelere sahip olduğunu gösterir. Ben kendimden eminim umarım başkaları da kendinden emindir de bu hafta da takım hak ettiği birinciliği alır![]()
Ama cok kizdim kendime kullanmadigim o kadar cooook tabak takimlari varki bir kiz çeyizi cikar :))) halada gozum yemek takimlarinda Allah beni islah etsin bu huyum cok kotuuu(
benim tek yemek takımım var oda 58 parça kullaniyorum.bende bardak çok.her çeşit her desen oda zaten kırılıp tukeniyorAma cok kizdim kendime kullanmadigim o kadar cooook tabak takimlari varki bir kiz çeyizi cikar :))) halada gozum yemek takimlarinda Allah beni islah etsin bu huyum cok kotuuu(
Dun aksamda benim aklima geldi canim bence bende seninle ne zaman rakip olsam o hafta bana bisey oluyor bende zorlaniyorummm..biz bundan sonra kanka olalim ezecek baska birileri bulalim kıyamıyoruz herhal birbirimizeBen bi ada ya yaramadim ne zaman rakip olsak pert oluyoruz
Üzerimde regl öküzü var auscuum.sanirim halam gümbür gümbür baskın verdi bugün.eve koşuyorum.
Dun aksamda benim aklima geldi canim bence bende seninle ne zaman rakip olsam o hafta bana bisey oluyor bende zorlaniyorummm..biz bundan sonra kanka olalim ezecek baska birileri bulalim kıyamıyoruz herhal birbirimize![]()
Herkese merhaba :) bugün o kadar yoruldum ki eve gelince atmışım kendimi yatağa uyumuşum 1 saat önce uyandım ve şimdi tekrar yatacağım dersim erken saatte. Bi uğramadan uyumayayım dedim :)
Menümü de yazayım.
Sabah
2 kk beyaz peynir 2 dilim ekmekle tost
Öğlen
Tavuk şinitzel
Ayran
Akşam
Pirzola 3 tane
Su:2 lt
Spor yarım saat yürüyüş
Yarın gelirim inşallah takıma da katılırım.
İyi geceler herkese :))
Ayyy bardak desen hirlaaa kendime yazik etmisim kirmamda oyle pek kizim iki tane kirdi bu sene..Allahtan ablam geliyor masallah o her öğün bi tane kirarbenim tek yemek takımım var oda 58 parça kullaniyorum.bende bardak çok.her çeşit her desen oda zaten kırılıp tukeniyor