Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Teşekkürler ablası :KK200: benden iyi dayandı valla , 1.5 saat akşam üzeri bi uyudu o kadar.

Sabah coşmuşsun canım .
Simit eşliğinde pattis ...
Tamam minnaksın dedim ama diyettesin de ...unutmaa :deli:

Sahur nerde eflal ?
Tek öğün olduğu için iftarda cızlara ses etmeyeyim diyorum ama ...sen yarın tartını bi fısılda bakem bana :KK66:

Ben o kadar emindim ki yemediğinden hiiiiç sormadım ortim :21:
Şu wc gelsin yarına -500 garanti iftara yakın .
Kahve telvesi ye canım ...

Sağol canım benim :KK60:

Sen gel bir de beni gör .
Spor ne önemli imiş .
Iç bacaklar facia şu an .

Yarasın :KK70:

Afiyet olsun irmae cım ... iftar kuş misali olmuş ... sahurda çok acıkıp acısı çıkmaz umarım .

Yusufa tekrar helâl olsunn diyorum....
Valla diyecek lafım yok costum akşam fazla yururum diyordum yürüyüş de olmayınca iyi kapak oldu bana...
Ama dikkat ediyorum daha sonra dengelemeye çalışıyorum.

Herkese merhabaaa:halay::halay::halay:
Geçmişi parça parça okudum. Birşey kaçırmamışımdır umarım. 2 gündür bi koşturmaca bi koşturmaca totomun üstüne oturamadım. Güya işe gitmeyip ayaklarımı uzatıp dinlenecektim:işsiz:
Dün menü de bildiremedim. Ausencia Ausencia Normalde her gün defterim var ne yiyip içtiğimi yazıyorum oraya. Akşam da ordan buraya geçiriyordum. Dün yazamadım hep dışarıdaydım.
Akşam üstü 1 top limonlu dondurma haricinde değişik bişey yemedim. Fakat iyi yürüdüm güzel yürüdüm. Kaç km yol yaptım hiç bilmiyorum. Sınavım da iyi geçti gibi. Zaten pek çalışmamıştım. Şimdi evi temizleyip duj alıp mis gibi uyuyacam:KK36:

begum75 begum75 bizim iftar çarşambaya kaldı babanne yarın sabah ameliyat olacakmış 1 gün dinlensin dedik senin aklında kaldığı gün olacak içine doğmuş herhalde :deli:

abdala malum olurmuş :KK48:
çarşamba olması daha iyi değilmi senin için,bugün sil,toz al banyo yıkama işlerini halledersin,yarında tatlı,çorba vs ön hazırlıklı şeyleri yaparsın,çarşambada ana yemek,pilav,salata oldu bitti:KK49:

Benimde yarın davetim var

kolay gelsin ece:KK69::temizlik::hamarat:

begum75 begum75 bizim iftar çarşambaya kaldı babanne yarın sabah ameliyat olacakmış 1 gün dinlensin dedik senin aklında kaldığı gün olacak içine doğmuş herhalde :deli:
Canım babaanneye geçmiş olsun.
Rabbim kolaylık versin ameliyatinda.
Şifa versin.

Back
X