Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam:KK23: kalbten gitme ama :oops::cry:o sopayıda eşime cıkart:KK62::sinirli:sabah iyi bir fırca yedi ne diye milletin yanında o kadar üzerime geliyon diye :eek:

Yahu meyve ve etle kaplten neden gideyim ... en fazla geldiği gibi 24 saat içinde gidecek şiştir o ..
Hem de senin metada ..
o yüzden sabah yaz diyorum zaten ..
hatta şu kadardım şimdi bu kadr dersin

babam:cool: :KK60:bu akşam nasıl bir veda edeceğuk acaba :deli::confused:
çagatayın dediği gibi mutlu son olmasın,mutlu sonsuz olsun:KK75:
ayy yanlız bu akşam iftara davetliyiz,gerçi gideceklerimizde içerde hastası ama kalabalıkta nasıl olur final izlemesi :cry:

ayyy ada allah kolaylık versin

Umut'un ölmeyeceğini mutlu sonla biteceği söyleniyor :deli:

Yahu meyve ve etle kaplten neden gideyim ... en fazla geldiği gibi 24 saat içinde gidecek şiştir o ..
Hem de senin metada ..
o yüzden sabah yaz diyorum zaten ..
hatta şu kadardım şimdi bu kadr dersin
Meyvenin şeker oranı yüksek olandı dut birde suyunu sıktı gerci sonra gözüm acıldı ne hikmetse:confused:ondan sonra söylendi yemezsen böyke olursun demeler başladı birde benim halacıgımin geçmişi hep hastanelik oldugu icin millet direk panik yapıyorlar:deli:

merhabalar canlar ben geldim :KK54: sonunda kendime zaman ayirip (azcikta olsa) gelebildim
bayagi yogun gunler gecirdim cok sukur simdi yorgun ama rahatim :KK45:
kiloma gelince gecen hafta 69.5 ti regli oldugum halde 1 gram gitmemisti :KK43:
ama bu hafta 68,8 :KK76:
fark 700gr
aslina bakarsan daha cok bekliyodum ama benim meta iflas etti galiba cunku yaklasik 9-10 gundur uyku yok yemek yok ama surekli ayakta kosusturma icindeydim festivalimiz vardi full kolor festival..
bir cok ulkeden insanlar kendi ulkelerini tanitiyolardi tabi biz bos dururmuyuz :KK45: yemeklerimizle folkvorumuzle hollandalilari mest ettik:KK70::KK70: ama sarjimizda sifiri tuketti:ruh:

merhabalar canlar ben geldim :KK54: sonunda kendime zaman ayirip (azcikta olsa) gelebildim
bayagi yogun gunler gecirdim cok sukur simdi yorgun ama rahatim :KK45:
kiloma gelince gecen hafta 69.5 ti regli oldugum halde 1 gram gitmemisti :KK43:
ama bu hafta 68,8 :KK76:
fark 700gr
aslina bakarsan daha cok bekliyodum ama benim meta iflas etti galiba cunku yaklasik 9-10 gundur uyku yok yemek yok ama surekli ayakta kosusturma icindeydim festivalimiz vardi full kolor festival..
bir cok ulkeden insanlar kendi ulkelerini tanitiyolardi tabi biz bos dururmuyuz :KK45: yemeklerimizle folkvorumuzle hollandalilari mest ettik:KK70::KK70: ama sarjimizda sifiri tuketti:ruh:

Oooooooooooooooo mirjam hanım kimleri görüyoruzzzz ... gözlerimize inanamıyoruz ... ve bir de bu sessizliğe kilo vermiş görüyoruzzzz :KK9:

Oooooooooooooooo mirjam hanım kimleri görüyoruzzzz ... gözlerimize inanamıyoruz ... ve bir de bu sessizliğe kilo vermiş görüyoruzzzz :KK9:
sorma kaptanim vallaha cok yogundum hem oruc hem kosusturma aksam sahur bile yapamadik bayilmisim artik yorgunluktan :KK70: ama degdi butun geliri yeni aldigimiz camimize bagisladik tam tamina 10,740 euro cuk :KK71:

teşekküer ederim canım sanada kolay gelsin sarmaya bayılırımm hele zeytinyaglı:kk77::kk77::kk77:bereketli olsun.
Bende zeytinyağlıyı güzel yaparım ;)
Insallah kuzum bu konuda çok tecrubem yok vucüt ne yanıt verecek bilmiyorum bu gün sil baştan başlamış gibi başladım çok kısıtlamak istemiyorum yoksa halsizleşiyorum:KK43:

Çok şükkür...
Senin patronla benim dengesiz halayı toplanıp dövelim evire cevire bir güzel:))))

Kolay gelsin tatlım ...
Sağol canım
herkese merhaba

oncelikle iki gundur tansiyonum yerlerde her kalkisimda hareketimde gozlerim karariyordu. bugun iyiyim cok sukur.
ramazanda diyet yaptigim icin esimden annemden bi ton laf yedim.

sahur dunku menu

bir parca pide ile peynir domates kirmizi biber ve ayran icildi

iftar
yarim kepce mercimek corbasi
1 tabe icli kofte
3 tane firinda mantar
bir parca borek

bol su
bi tane sade kahve
spor yok misafirlikteydim.kotu oldugumu gordukleri icin yemek konusunda gozlerinin onunde pek dikkt edmeedim

sukurki sahura uyanamadim sahur yapamadim
Geçmiş olsun canım
Ayy midem bulanıyor.. Sanırım midemi üşüttüm hiçbir şey yiyemiyorum çok halsizim.. :KK43: Annemlerle dışarı çıkacaktım çıkamadım , ders çalışacak gücüm de yok :işsiz: Biraz kalorili ama mecbur cicibebe alıp yiyicem..
Geçmiş olsun canım
Selamlar herkese ...

Sabah 10 da yusufu bıraktım .. işleri hallettim ... baktım saat 12 oldu .. 1 de alamaya gidecektim zaten .. yağmur altında yürüyüş yapayım dedim iyisi mi ? ahmak ıslatandı zaten :deli::deli::deli::deli:

İlk günden memnun kalmış .. @eflalim sen sormuşsun .. Yusuf 3.5 yaşından ilkokula kadar kuran eğitimi ve değerler eğitimi veren özel ana okuluna ve yaz okullarına gitti ...

İlk cami deneyimi bu .. daha önce maalesef kuranı kerimde güzel yol kattetmedi .. ki hafızası müthiştir .

Bu cami hocasını eşim çok sever .. El ezherde eğitim almış .. O yüzden buraya gidiyor ..

Sosyal etkinlik olarak zaten tenis ve yüzmesi var ..
Benim oğlum da 5 yaşında gitti özele. Öğrendi çok şükür ama sıkılınca tekrar ettirmeyi bıraktım. Kursları araştırıyorum bakalım eşim ikna olursa İyi olur
Aynı dertdeyim tatlım .. ben evde izlemeyi seviyorum ... bizde iftardayız bu akşam .. ve evin gençleri izliyor .. açmazlar umarım çk kalabalık diye ... ben kaydedip evde izlemek istiyorum çünkü ..

neyse bi dizi var nefes mi söz mü bugün ... gelenlerin bir kısımı onun hastası ... onu açtırırım ben :KK71::KK71:
Söz benim dizim :)

Back
X