Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:sus::sus::sus:aus un kulakları sivri biliyosun:confused::KK70:
Bilirim bilmez miyim :KK70:
Az önce cevreyi gezdim biraz minik cadıyla. bazı dükkanları su basmış öyle bekliyorlardı kendi aralarında konuşup ....şurda şöyle böyle olmuş millet oturmuş aglıyor diyordu...
Aminnnn inşallah çabuk atlatır gecer umarım...
Amin inşallah canım herkes perişan oldu :KK35:evime gidemem diye korkuyorum:KK51:
Trafik insan seli araba seli....
Allahim cok kotuuuu

Çok kötüydü çok Rabbim göstermesin bir daha :KK43:

Herkese günaydınlaaaar:KK36: Nefsimize galip geldiğimiz sağlıklı sağlıklı yediğimiz Çarşamba'ya eksili uyandıracak bir Salı olsun hepimiz için:KK76::KK76::KK76:
Size rüyamı anlatayımmm:-)
Rüyamda Sarayca Sarayca bana misafir gelmiş. Güzel güzel yemekler hazırlamışım cısssız mıssız sonra diyor ki "amaaan Hayriş ikimiz de takıma bişey demezsek bu yediklerimiz aramızda kalır hadi pasta neyin bişeyler yiyelim Cuma'ya daha çok var veririz biz" diyor :KK53: Kız sen delendin mi falan diyorum ama sonra ikna oluyorum. Başlıyoruz pastaları börekleri götürmeye. Sonra bizim göbekler kat kat oluyor bacaklar falan elden ayaktan çıkıyor. Tartıda ne yapacağımızı kara kara düşünürken bi gürültü kopuyor gibi oluyor. Kafamızı bi kaldırıyoruz @Ausencia gelmiş elinde de simsiyah bir sopa:KK70:"Biliyordum işte siz ikiniz bir araya gelince böyle yiyecektiniz. Bundan sonra evlere şafak baskınları düzenleyecem" diyor:KK70: Ayy anlatırken bile gülüyorum. O kadar komik bir rüyaydı ki. Hele Ausun içeri daldığı o an:KK70: Öyle uyandım. Dilim damağım kurumuş korkudan:KK70:
Bu nasıl bir rüya :KK70::KK70::KK70::KK70:
Aus'tan beklenen hareket başka ne beklenebinirki :KK70::rolleyes:

sagol hayrisim..

begumum ben nisan ortası biraktim işi..kafa dağıtmak icin gidip geliyordum zaten..evet salonu yapip birakayim yok bense butun ev kirklanacak..bassagligi dilegin icinde sagol bacim..

sagol ececim..

bu 30 gun 3 leveldan oluşuyor..10 gun 1.yi 10gun 2.yi1p gun 3.yu yapacaksin canim..

gecmus olsun doktorcumm..

_AYNURA_ _AYNURA_ m hosgeldin..
hoş buldum canımmm...

aynura hoşgeldin _AYNURA_ _AYNURA_

bebek daha kaç aylık?biraz fazla mı kilo aldın sen?:110:
dikkat et kendine
11. haftadayım da evet fazla oldu.diyetten sonra da direk yemeye başladığım için daha fazla aldım.5kilo şu an için...ay bi de yediklerimden zevk alsam hadi neyse de bulantılar yüzünden neyi neden yediyimi de bilmiyom:(neyse şu bi kaç hafta geçsin bulantılar bitsin dikkat etmeye başlarım...

Az gülelim ağlanacak halimize :KK70:
istanbul-sel-124734KF.webp
istanbul-sel-124734MB.webp
istanbul-sel-124820CH.webp
istanbul-sel-125024VQ.webp
istanbul-sel-125108MO.webp
istanbul-sel-125109KF.webp

Meteoroloji Uzmanı Uyardı: Boyu 1.60'tan Kısa Olanlar Dışarı Çıkmasın
Valiliğin uyarısını değerlendiren meteoroloji uzmanı, "Boyu 1.60'tan kısa olanlar dışarı çıkmasın uyarısı yapılsa daha iyi" diye konuştu.

:KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
o zaman bende soruyorum:sınırdayım ne yapabilirim :deli::KK70:

Back
X