- 8 Mart 2017
- 769
- 2.396
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani oyle tabi....
Birakin valla ya ben vurucam kendimi![]()
begum75
begüm begüm begüm
nerdesin canım anlat bakalım bu yarışlar neyin nesi benim ödevlerim neler.![]()
kıyma kendine bonus sen bize lazımsın
daha seni çıtır yapacağuduk
benim gruplarda değil ki,kaptana söyliyeylim
kapatnım @MiuLegosevgili8284 spor takımlarında değil oda katılmak istiyor,sen uygun bir takıma koyarmısın?
Çok güzel ipmiş..bunu sen ördün değil mi?ellerine sağlık :)Yaptim icirdim walla sifa olsun. Sagolasin canim.
Oyy kiyamam sana vaytim. Kimbilir o da ne yasadi ne durumdaydi. Allah seni evlatlarinin basindan eksik etmesin canim benim.
Aaaaaaaa ben de ip almistim minnosuma biseyler oreyim atki mi oreyim bere mi oreyimmm. Ipim de cok guzeldi bak resmini atayim
İstatistik canım..Aa Osmangazi mi hangi bölüm dayy
İncefikirli hülya
Bi pcos hastasi olarak reglimin gecikmesinden 13. Gun ogrendim hamile olduğumu 8. Gunu yapmistim negatifti 13. Gun pozitifti... bende adet olamıyorum diye iciyordum sogan suyunu cikiyordum yuruyus bandinin ustuneİdrar testi oldum kan veremem sanki nasıl izin alacağım kiben pcos hastasıyım ama sürekli gecikir bitki çaylarıyla hasta olurum ben onun gibi bir şey sanırım
Biraz daha beklerim olmadı 1 hafta daha olmazsam
Seni unutmak mümkün mü
Pcos hastalığımdan dolayı genelde sürekli gecikiyor regli dönemim hep atıyor aşırı gecikmedi ama yinede 1 hafta geçti sayılır teste çıkmalıydı zaten yumurtlama döneminde bir şey olmamıştı yüksek ihtimal değilim![]()
Hele sifatadun gunduz midem karnim cok agridi biraz usuttum galiba baya sanci bulanti vuruyodu mideme korktum hasta olucam diye bugun daha iyiyim.
Aksama yogurt yiyemedim sicak bir mercimek corbasi ictim 2 kepce ancadir kucuk kase dolu degildi.
Yesil cayda ictim.
Sabah +300 üm vardi. Oyle iste![]()
yakınımda da değilBende oturmak hatta temizlik ütü yapmak istiyorumbiri beni evimde oturtsun
Oyyyyyy kuzumu niye kimse sevememiş
Tikenli sopan bu ara yanķınlarındaysa ondan olabilir![]()
maşallah de banu hart hurt poponu kaşı bişey yap 100 tl bizim olacaaak
inme değildir o gelen spor yapma isteğidir bonusum. cumadan hedef belliydi bebeeem hafta sonu yerken inme geleydi de artı çıkmayaydın.Hele kaptana bak -1,5 istiyor benden okudukca inme geliyo bi yerlerime ya![]()
ellerine sağlık kuzumEki Görüntüle 2061446
hiperstarlar
@igdedali
@Whiteblacklife
@CocoChanelmademoiselle
@Candysugar
superstarlar
@ecemavi
@Nefs
kelebekolacam
ada81
@suspushanimcim
@Portakal Sulu Ordek
Bonus
kızlar yeni spor gruplarına göre yeni tablomuzu oluşturmaya çalıştım
eksiklerimizi kontrol edebilirmiyiz?![]()
ellerine sağlık oh misssHayırlı uğurlu olsun kaptanımBen listemi oluşturdum beklemedeyim
![]()
Tasalanma miu severken ümüğünü falan sıkarım o iş bende![]()
Seni yerim
Çok kaslisin
Masallahin var
Seni seni
Kaptanmiss bize sopalar vururmus![]()
Teşekkürler efenim benimde gözüm üzerinde olucukkHep böyle harika sporlar yap emi
Gelmedi hamile de değilim bitki çayı içmeye başlayacağım![]()
Gecikme cokmu nil? Ben oglumda 2 gunde hic goremedim 4.gunde gordum
Bi pcos hastasi olarak reglimin gecikmesinden 13. Gun ogrendim hamile olduğumu 8. Gunu yapmistim negatifti 13. Gun pozitifti... bende adet olamıyorum diye iciyordum sogan suyunu cikiyordum yuruyus bandinin ustune) bayram için dolap sildim ev temizledim ve bi bayram sabahi pozitifti
))ayy nasıl duygulandim o gun esim bayram namazina gitti bende namaz kıldım dua ettim yattim sonra biri beni durttu sanki kalk test yap diye kalktim yaptim pozitifff esim geldiii kapida ben hamileyim dedimmm hadii beeee dedi
testi gosterdim ayyy sarildik aglastik
![]()
Sizede masallah canim Rabbim kuzularımızı korusunmaaşallah size
eşim de bana ilkinde inanamadı doktor yanılmıştır dedi.
3 sene uğraştık olsun diye bana bakıp bakıp gülüyordu bozuk plak gibi şimdi hamile misin diyip duruyordu.
ikincisinde de zafer kazanmış komutan edasında bir havalar bir tafralar![]()
Rabbim istedikten sonra hiç bir şey önüne çıkamaz merak etmeSizede masallah canim Rabbim kuzularımızı korusun
Benim dr pcos var hamile kalamazsin tedavi olmazsan demisti esim o yuzden şaşırdı.. tedavisiz Rabbim nasip etti....![]()