Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iki gündür çocuklarla sınanıyorum

meyve suyunu hali ya boca etti :deli:
çok sinirlendim
verdiğim tepkilerden korkuyorum artık. .... kendimi tanımıyorum

sinirler harap
Canim olsun ne olacak niye bu kadar sinirlisin baska sey mi canını sıkan.. cocuktur dökecek sıvayacak ooo sen gel benim kızımı gör her aksam bisey döküyor .. ama onun canından kiymetli değil o da öğrenmiş sıpa olsun anne bana bisey olmadı diyor ;))

Canim olsun ne olacak niye bu kadar sinirlisin baska sey mi canını sıkan.. cocuktur dökecek sıvayacak ooo sen gel benim kızımı gör her aksam bisey döküyor .. ama onun canından kiymetli değil o da öğrenmiş sıpa olsun anne bana bisey olmadı diyor :KK66:)

Ahahahah aynı Yusuf .... eşimin bir sözü vardır ... senin güzel gönlünden kıymetli değil ... o da bişey olsun ..bilerek yapmadım ki , kaza oldu hem güzel gönlümden kıymetli değil değil mi der :confused::confused:

Nare83 Nare83 banu canım öncesinde neye kızdın okumadım da , bu sefer ki bile isteye dökmediyse kazadır olur ..eli işte gözü oynaşta ise dikkat etsene diye uyarır kızarız da ..sinirlenme canom bu kadar ... ne olduysa üst üste gelmiş ondandır belki :KK19:

Oğlumda şimdi yeni sildigim koltuğa muzla boyama yapmış kafayı siyirdim bendeeeee
Valla ben normalde cooook titiz biriyim ama kızımin yaptiklarina uyaririm ama için icin gulerim tam 1.5 yaşına kadar oturma odasinin duvarlarini boyadi anlattim boyama dedim dinlemedi esimde karismayalim boyasın dedi her tarafi boyadi sonra bitti kendiliginden vazgecti.. ayda bir duvar siliyorduk...hep kuru boyaydı cok sukur cabuk çıkıyordu...benim annem cok titizdi ufak bisey doksek o gözleriyle bizi dövmekten beter ederdi ...

Ben asla cocuguma yapmayacam dedim ve cok sukur yapmiyorumda döküyor ozur diliyor bende bidaha yapma olur mu kizim dikkatli ol diyorum tamam annecim diyor yanii hic bisey onlardan değerli degil....

Canim olsun ne olacak niye bu kadar sinirlisin baska sey mi canını sıkan.. cocuktur dökecek sıvayacak ooo sen gel benim kızımı gör her aksam bisey döküyor .. ama onun canından kiymetli değil o da öğrenmiş sıpa olsun anne bana bisey olmadı diyor :KK66:)

yaa çok dikkatsiz ada hep kayaa döküyor hep birazda sinirliyim bu ara
sinirden gittim yedim de yedim :(

bi lokma ondan bı lokma bundan

Ya seninki yine küçük benimkiler essek kadar :KK43: çok yaramazda değiller aslında ama bu ara zivarmadan çıkarttılar beni vurdum valla çok üzgünüm

yapma :KK43: valla ahkam kesmiyorum..vurmadım vuramam .. yapma ..
senden büyük senden güçlü senden iri , uzun .... birinin sana şiddet uyguladığını düşün .

gerilmişsin sen banum . yoksa hiç yazmazdın böyle şeyler

Yuruyusteyim ben bebisim,Zaten aksamlari ip aylayamiyom ben komsu isten gelmis oluyo.
Oooo yürüyüş de oluuur
Ya seninki yine küçük benimkiler essek kadar :KK43: çok yaramazda değiller aslında ama bu ara zivarmadan çıkarttılar beni vurdum valla çok üzgünüm
Kız yapma öyle yaaaa
@MiuLego yenileceği ni anladın dimi :KK70:
2100deyim
Korkmak mı

Kitabımda yokkkkkkk
Çarşamba öğle arası ipte kapışalım
Son nefese kadar atlamayan miu ne olsun:deli:

Valla ben normalde cooook titiz biriyim ama kızımin yaptiklarina uyaririm ama için icin gulerim tam 1.5 yaşına kadar oturma odasinin duvarlarini boyadi anlattim boyama dedim dinlemedi esimde karismayalim boyasın dedi her tarafi boyadi sonra bitti kendiliginden vazgecti.. ayda bir duvar siliyorduk...hep kuru boyaydı cok sukur cabuk çıkıyordu...benim annem cok titizdi ufak bisey doksek o gözleriyle bizi dövmekten beter ederdi ...

Ben asla cocuguma yapmayacam dedim ve cok sukur yapmiyorumda döküyor ozur diliyor bende bidaha yapma olur mu kizim dikkatli ol diyorum tamam annecim diyor yanii hic bisey onlardan değerli degil....

ada benimde sinirlenmiş olmam dökülmesi değilde, masaya oturuyorlar elinde bisiy olum oynama diyorum yok oynama diyorum yok eli bi yerde ağzı bi yerde

10 yaşından gün aldılar artık benimkiler bebeklik dönenleri geçti gitti çok yazdılar çizdiler doktuler

Ahahahah aynı Yusuf .... eşimin bir sözü vardır ... senin güzel gönlünden kıymetli değil ... o da bişey olsun ..bilerek yapmadım ki , kaza oldu hem güzel gönlümden kıymetli değil değil mi der :confused::confused:

Nare83 Nare83 banu canım öncesinde neye kızdın okumadım da , bu sefer ki bile isteye dökmediyse kazadır olur ..eli işte gözü oynaşta ise dikkat etsene diye uyarır kızarız da ..sinirlenme canom bu kadar ... ne olduysa üst üste gelmiş ondandır belki :KK19:
Ayni bizde oyleyiz canim hatta ayrani doker biz sarsılırız cok sukur sana bisey olmadi diye oyle alıştı küçüklükten yine bi su bile dökülse once sariliyoruz cok sukur sana bisey olmadi diye coook komigiz bi gorsen ;))

yapma :KK43: valla ahkam kesmiyorum..vurmadım vuramam .. yapma ..
senden büyük senden güçlü senden iri , uzun .... birinin sana şiddet uyguladığını düşün .

gerilmişsin sen banum . yoksa hiç yazmazdın böyle şeyler

Çok gerildim yoruyor lar
iki çocuk çok farkli tek çocuk hiç çocuk
bi ara çok üstüme geliyorlar

vurdum diye birde vicdan çek şimdi

Back
X