- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki yapmaz diyen anne henuz toydur eflal14 yasina gelmis oglum var bisey biliyorumda soyluyorum
Gereksiz ozguvene gerek yok cocuk konusunda.
Cunku tek degil cunku bir suru yasiti var ve neyden nasil etkilenip tepki verecegini bilemezsin.
Benimkide yapmazdi valla ama yapmaz dediklerimi yapabiliyormus hemde hic beklemedigim seyleri...
Kasmamak lazim insan evladi oldugumuzu unutmamak lazim.
niye hepsiyle göüşüyorsunuz ben iki arkadaş seçerim diye düşünüyorum ilkokulda gerisiyle görüşmem ki telimide vermem ... meraktan soruyorum gerekli mi oluyor malum bizimde 1,5 senemiz kaldı tecrübe edineyim diye soruyorumYa mesafe iyidir. Bizim veliler zaten kaynaşmaz hepsine bir rekabet havası var maalesef. Ana okulu velileri ne iyiydi hala görüşüyoruz. İlkokul zormuş çok zor![]()
Daha iyi oldu canim huysuzluk çokta sukur ateşi yokhoşgeldin canım kızın nasıl olduuu
çoook şükür canımmmDaha iyi oldu canim huysuzluk çokta sukur ateşi yok
Yok kuzum toy değil benden de büyük belli ,keşke öğretmen velilere de kitap okuma ödevi verse
Benimki yapmaz diyen anne henuz toydur eflal14 yasina gelmis oglum var bisey biliyorumda soyluyorum
Gereksiz ozguvene gerek yok cocuk konusunda.
Cunku tek degil cunku bir suru yasiti var ve neyden nasil etkilenip tepki verecegini bilemezsin.
Benimkide yapmazdi valla ama yapmaz dediklerimi yapabiliyormus hemde hic beklemedigim seyleri...
Kasmamak lazim insan evladi oldugumuzu unutmamak lazim.
Çok şükür canımmKızım daha iyi dün gece tekrar gittik doktora bademcik problemi varmış düşmeyen ateşin sebebi de oymuş sukur bugün atesimiz yok daha iyi bende dün akşam 2 saat uyuma fırsatı buldum o bile biraz iyi geldi
Eki Görüntüle 2079296 Eki Görüntüle 2079297 Eki Görüntüle 2079298
S Sguat girls özellikle fıtrat pedagojisi çok güzeldi, ikincisini de okudum. Ben şimdi bağırmayan anneleri okuyorum
Kuzum veli grubu var ordan yazılıyor. Diğer grup öğretmenin kurduğu. Böyle hediye etkinlik için veli grubu iyi oluyor. Yoksa birebir samimi olduğum yık benim. Henüz kaynaşamadım diyeyimniye hepsiyle göüşüyorsunuz ben iki arkadaş seçerim diye düşünüyorum ilkokulda gerisiyle görüşmem ki telimide vermem ... meraktan soruyorum gerekli mi oluyor malum bizimde 1,5 senemiz kaldı tecrübe edineyim diye soruyorum
Bir daha şok diyet yapmıycam ne olursa olsunçok halsizim.
Valla mortim dizilerde yeniyim game of thronesla zayıfladım sonra prison break izledim bi türlü hapisten kaçanadılar sonra duydum ki daha çok hapis değiştirecekmiş devam etmedim hep aynı döngü gibi geldi bana.şimdi de işte vikingler izliyom 4.sezondayım az kaldı ondan da sıkılmadımmortim banada güzel sürükleyici ilk bölümden bile sıkıcı olmayan bir dizi önersene
Öyle vallaAma sana kac kere yapma dedik kuzuboyle sıklıkla yapilmasida iyi degilmis uzun araliklarla olmaliymis
Keseliyorum zatiazda kese at bende bugün kese yaptım yarın tartıda daha az çıkam diye![]()
ayy hadi bakalım az kalmış öğrenmeye
dım dımdım dım
ayy o işyeri yoğunluğunu bilirimhalletmesine sevindim
huhuuu olleyyy
ayy benimde heç spor yapasım yok
motivasyon sıfırın altında -273 lerde![]()
yettim gariiii
napıyorsunuz canlar
yavaştan geçmişe gideyim
daha bişey de yemedim aslında önce bişeyler yiyip sonra geleydim iyiydi