Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hu huuuuuuu:KK200::KK200::KK200::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

548. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

KAYNAK: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-149#post-53899380

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum. :KK9::nazar:

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM :KK9: :nazar:

samp5190252b7e161cc9.jpg

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI :KK9: :nazar:

Yarışmamız 548. Etap birincisi 5. Takımdan @lydznp !

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/

ETAP NOTLARI:

2. TAKIM
687403_igt ile ilgili olarak;
Tartı değişimi kaynaklı 3 kiloluk artış hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
Yarışma kayıt kilosu: Yeni (70,6) Eski (67,6)
Hedef kilosu: Yeni (63) Eski (60)

8. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 8. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum, hata yok.

ETAP MEZUNLARI

• 7. Takımdan nar_cicegim mezun oldu, tebrikler. :KK9: :nazar:
  • 9. Takımdan Mehlikatun mezun oldu, tebrikler. :KK9: :nazar:

Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini paylaşabilirler:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/

Evet canim ben ekmek tuketmiyorum.yersem tam tahilli ekmek yiyorum sadece.oda günde bir dilim.çoğu zaman onu da yemiyorum.zaten o yedigin 2 yumurta peynir zeytin domates salatalik seni fıçı gibi doyuruyor merak etme :)
2 yumurtanin sarisinida yiyormusun mesala sabah spor yapmissan sabah menun bu mu oluyor... canim seni ornek aldum o yuzden soruyorum kusurabakma emiii :KK68:

İhtimal yüksek canım. Dün attım foto gece yamuldum :KK45:

Sağol canım

Neden ki gitmedin

Şaka maka kilo vermek kadın için çok mühim kesin nazara geldin. Ki ben çok inanırım nazara
Ya yer çok uzak saat akşam 7 araba da yok bende babamlarla gideriz dedim babamlarda 2 günlüğüne yazlığa gittiler annemle bende kardeşlerime bakıyorum. :(

Ayyy nerdesiniz yaa. Hastayım diye anneme de gitmedim bugün hep ev hep ev aaaa ne değişik bir durum benim için :KK70:

Bende az fena değilim. Eltimle kumpas kurduk, dün ki gruba eltim yazdı ki tabi ben dedim :p kilo vermenin özel bir sebebi var mı hayırdır diye. Bende üçüncüye hazırlık, iki eltim kız doğurdunuz heveslendirdiniz beni dedim :confused: sırf kv ve görümceler uyuz olsun diye :KK70::KK70:diğer eltimde üstüne yazmaz mı, elini acele tut , senin bir kızın olsun çok istiyorum. Benimkine arkadaş olsun dedi :KK70: kv nin tansiyon 20 ye çıkmıştır kesin :KK70: ohhh susmayı öğrensin artık.
Ya daha lohusalığı çıkmayan küçük eltime bile demiş, sütüne güvenme korun diye :deli: kadın aile planlama görevlisi gibi :KK70: yalnız kendi de uygulasa iyiymiş 7 tane doğurmuş :KK53:
Eflal harbi cok fenasin :D
Seninki dogurma diyor benimkide doğur ha dogur baska bisey demiyor... simdi kendiyle konusmuyorum diye bacisina soyletiyor daha bugun konustuk esimin teyzesiyle kadin dogur ada dogur diyor.. dedim he he :KK70:
Ben de dün kv ile konuştum. Guya esimin teyzesi diyomus ki ben bernanin yerinde olsam hazir evdeyken ikinciyi yaparim.Dedim yav he he :D

2 yumurtanin sarisinida yiyormusun mesala sabah spor yapmissan sabah menun bu mu oluyor... canim seni ornek aldum o yuzden soruyorum kusurabakma emiii :KK68:
Yaaa ben seni yeriiiiimmmm ne kusuru bitanem benim tabiki herseyi sor her zmaan sor :KK74:spor yapsam da yapmasam da hergün kahvaltim bu benim kuzum.sarısini da yiyorum tabiki.sarisini yemezsem doyamam zaten.sarisiyla doyurucu oluyor

16 aralık menüsü

Kahvaltı : Tulum peyniri iki kaşık, 7 zeytin, bir kaşık bal, 2 dilim kepek ekmeği

Ara: 1 mandalina, 10 fıstık, 2 kaşık yoğurt

Öğlen : 2 haşlama kanat, 4 kaşık mantar sote, 2 kaşık yoğurt

Ara: 3 kuru kayısı, 10 patlamış mısır

Akşam : Köz patlıcan & kapya biber, 2 kaşık yoğurt, 1 kase mercimek çorbası

Su: 2.5 litre

@MiuLego

Bu menü olmadı sanırım, çok geldi yazınca :KK43: midem kazınıyor deli gibi. Moralim çok bozuk benim hanımlar, bir günde ne oldu bana . Gerçi sinyal veriyordu azar azar bu halim :KK43: görümcemgili gıcık ediyim derken nazara mı geldim nedir şaka gibi :KK43: şimdi yiyorum yemeğimi, ne kadar sürecek bakalım tokluk. Kazınma bir şey degil , başım dönüyor ağrıyor, spor bile yapamadım bugün.
Eflallim menün çok güzel çok birşey göremedim ben diyet menüsü gayet afiyet olsun. Üzme kendini.. kötü de düşünme. Doktora ne zaman gidebileceksin?

Menumu vereyim

Sabah 13.00
Tost
7 zeytin
Salatalik

Ara 16.00
1 bardak süt
2 tane diyet tatlisi(burdaki hurmali tarif)

Aksam 17.30
1 tabak taze fasulye
Az salata

Su 2lt bitti
Spor aksama inşallah bugun daha iyi gibiyim agrim gecmese de
@MiuLego
Immmmm taze fasulyeli menü en sevdiyiiimmmmm

Çok güzel bernacım afiyet olsun. Ne ağrısı kuzum bu?

Eflal harbi cok fenasin :KK70:

Ben de dün kv ile konuştum. Guya esimin teyzesi diyomus ki ben bernanin yerinde olsam hazir evdeyken ikinciyi yaparim.Dedim yav he he :KK70:
Bernacim yas kac bilmiyorum ama ikinci doguracam diyorsan valla gec kalma derim hatta hic gec kalma bende teyze gibi karistim ama :KK70:
Valla yas ilerleyince zor.

Slm Kızlar
Menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı
Bi dilim çavdar ekmeği
Beyaz peynir
3 zeytin
Roka maydanoz dereotu
1 haşlanmış yumurta
Bir bardak çay
Ara geç oldu Doğum gününe davetliydim
Allahım neler vardı neler öyle gözüm be aklım kaldı ki kazasız belasız atlattım çok şükür sadece bir bardak çay içtim
15:45 te 2 incir iki gün kurusu yedim
Akşam 17.00
Yarım tavuk göğüsten sote bol yeşillik ile salata yaptım
Süpersin yakamozzzz

Doğum gününü kazasız atlatmana nasıl sevindim işte bu yahu
Menü gayet güzel çoook sevdim

Afiyet olsun balım

Lesllie yapmayı unutmaaaa

Immmmm taze fasulyeli menü en sevdiyiiimmmmm

Çok güzel bernacım afiyet olsun. Ne ağrısı kuzum bu?
Canim ben 2 gece oglumun odasinda yere yatak atip yattim balkon kapisindan soguk aldim sanirim üzerine bi de uykusuzluk eklenince bas agrisi olarak geri döndü. Regl olcam o yuzden ilac icmiyorum geciktiriyo hemen.

Bernacim yas kac bilmiyorum ama ikinci doguracam diyorsan valla gec kalma derim hatta hic gec kalma bende teyze gibi karistim ama :KK70:
Valla yas ilerleyince zor.

Yas 29bucuk :D oglum daha yeni 1 yasinda oldu.Bi kaza fln olmadigi sürece bu kadar erken dusunmuyorum.Esime kalsa 2 yas aralik cok iyi cok super.Hatta dun hamile kaldigim kiloya indim diyince pis pis bakisi var..Sezaryen oldum da cok israr edemiyo.

Back
X