Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ecem ölür torunu icin.Ayrilmayi icine yediremiyo.Gercekten takintili.Kizima ustten tutma sorarim agzini ararim.Kizimda ona karsi oyle.Babannen olmazsa naparsin diyorum ölürüm anne diyo.Bize bir ara siz istediginiz yere gidin kizim benimle kalicak diyodu.Su an kuyruk acisi var.Paranin yuzu sicak bir anda tak diye maaslar kesilecek o bol bolculuk bitecek.Ha sunuda teklif edicem bakmak istersen bak kizima bakiciya degil sana vereyim diycem Hayir derse adiyim.
Kötü davranacagini degilde.yanlis yönlendirecegini düşündüm
Bide.tabi kumanda istedigindeki hasta cocuga tavrı ayrica hastanedeyken.arayip.sormamasi enterasan.geldi.
Ama bu kvler boyle.ben 1hafta iki cocukla hastanede.yattim bir telefon acmadi birak gelmeyi
Bir 3aylik biri 2yasindaydi

Kötü davranacagini degilde.yanlis yönlendirecegini düşündüm
Bide.tabi kumanda istedigindeki hasta cocuga tavrı ayrica hastanedeyken.arayip.sormamasi enterasan.geldi.
Ama bu kvler boyle.ben 1hafta iki cocukla hastanede.yattim bir telefon acmadi birak gelmeyi
Bir 3aylik biri 2yasindaydi
Gercekten problemlu bir kisilik oldu.Dedim ya ev ayirma olayi cikti dellendi.

Ay kizlar gelemedim bi turlu hala islerim var.

Nevreste Nevreste karnabahari haslayip buzlukta saklayabilir miyim?
Canım haşlamadan saklaman daha iyi oluro_O
Karnabaharları parçala sonra limonlu suda beklet sonra süz ve direk buzluğa at..Ama illa haşlayacağım diyorsan limonlu ve tuzlu suda 2-3 dk haşla fazlası iyi olmaz.Kullanacağın zaman direk buzlu buzlu kullan..Yani yemek falan yapacaksan;)

Selam canlarim
Merakta biraktim sizide
Oturdum once insan gibi derdimi anlatmaya calistim olmadi.
Sonrada koptu kiyamet
İcimde ne var ne yok doktum kustum tum kinimi.
Sana senin istedigini vermiycem gitmiyorum gidersemde ne kocami ne cocugumu sana birakmam dedim.Burasi benim evim ve evimde istedigim gibi davranirim bu kimseyi ilgilendirmez dedim.Sen ben sustukca beni ezik sandin ama o is oyle degil dedim.Bundan sonrada ben seninle gecinmiycem sen benimle gecin dedim.Buyuksun dedim saygisizlik etmeyim dedim ancak sen bunu yanlis anladin dedim.Saglam bagirti cagirti koptu.Ayilmalar bayilmalar falan gırla.Esimde kayinbabamda yanimda oldular bukez.Nisan ayina kadar birbirimizi cekicez ondan sonra da istersen evime gelirsin benim evime dedim istemezsen gelmezsin.Ben sana kole gelmedim dedim.Egerki bir daha beni eziklemeye calisirsan herseyi babama anlatirim o zamanda sen nasil toparlarsin dusun dedim.
Bu arada babam bi bilse tas ustune tas birakmaz bu evi atese verir kizlar.8 senedir hep iyiyim dedim korkumdan.Babam bi duysa mahveder hepsini beni ceker alir birdahada mumkun degil gondermez
Peki anladı mı yani işe yaradı mı konuşmano_O

Bi gece selamı bırakıp çıkayım herkese :KK15::KK3:

Göz ucu ile taradım geçmişi ki Shut Up Shut Up handecim seni gördüm :KK19: bazen bir cinnet her şeyi çözer derler ... demek bu imiş anladıkları dil ... Nisana kadar o kuyruğunu sıkıştırıp dolansın bakalım .

Triplimelek Megi Triplimelek Megi megiiim triplim , sende lütfen toparlan .. inanılmaz bir iraden var senin ... yeni gelen arkadaşlar bunu görmediler ama örnek bir mezundun sen bu takımdan . Lütfen gel ve hem kendine hem o muhteşem menülerin ve sporunla arkadaşlarına destek ol :KK200:
Evettttt artik her gün düzenli geleceğim menü spor bildirimi yapacağım canım.
Valla geçmiş menülerime bile baktım bugün not ettim hep.
Olacak bu defa olmalı...

Ben bugün dondurulmus karides aldim nevom,tadi aynıymis yani dondurulmus veya olmamis birsey farketmiyormus.herneyse merakima yenildim o kadar lezzetli denilince :KK45:20 liraya aldim bol tereyaginda yaptım tam tarifi aman yarabbi o nasil bir koku o nasil bir tat asla ama asla tavsiye etmiyorum hicbir zmaan yeme nevom :KK70: bu zamanaa kadar yememekle birsey kaybetmemisiz bence :KK45:sevenlerde vardir elbet damak tadi farklidir ama,seninde sevecegini sanmam.hatta eminim.hic deneme cicegeeeem:KK15:
Tamam canom çok sağol:sus::KK45::KK60:

Ben bugün dondurulmus karides aldim nevom,tadi aynıymis yani dondurulmus veya olmamis birsey farketmiyormus.herneyse merakima yenildim o kadar lezzetli denilince :KK45:20 liraya aldim bol tereyaginda yaptım tam tarifi aman yarabbi o nasil bir koku o nasil bir tat asla ama asla tavsiye etmiyorum hicbir zmaan yeme nevom :KK70: bu zamanaa kadar yememekle birsey kaybetmemisiz bence :KK45:sevenlerde vardir elbet damak tadi farklidir ama,seninde sevecegini sanmam.hatta eminim.hic deneme cicegeeeem:KK15:

Kuzu tüh ilk defa tadan biri için piserken ki koku kötü, keşke bi balık restoranda yeseydin. Denk gelirsen restoranda karides güvecin tadina bakmadan vazgeçme

Bir daha buraya yeniden başlıyorum diye gelirsem almayın beni kabul etmeyin :KK42:
Vurun kapıyı yüzüme :KK42:

Spor yapıyorum ama ama yeme de kendimi frenleyemiyorum :KK34:
Menü mü yazıp geri siliyorum :KK34:
Yoksa her gün sizi okuyorum takip ediyorum :cry:
Eşim de bugün birşeyler söyledi içime işledi resmen :KK42:
Onca emek verdin şu haline bak dedi :cry:
Gururla anlattığın diyet maceranı nasıl kendi kendine mahvettiğini mi anlatacaksın herkese dedi :cry:
Artık menülerimi kendisi hazırlayacakmış her an işteyken mesaj atacakmış uyarı amaçlı.
Emeklerine nasıl deli gibi istekli olup kilo verdiğin günlerine acıyorum dedi :cry:
Hadi toparlan dedi :cry:
Çok şanslısın canım eşin sana destek oluyor;)
Merak etme 3 ay sürmez sen yine eski kilona düşersin;)

Canım haşlamadan saklaman daha iyi oluro_O
Karnabaharları parçala sonra limonlu suda beklet sonra süz ve direk buzluğa at..Ama illa haşlayacağım diyorsan limonlu ve tuzlu suda 2-3 dk haşla fazlası iyi olmaz.Kullanacağın zaman direk buzlu buzlu kullan..Yani yemek falan yapacaksan:KK66:
Ya eşim gecen hafta almisti pazardan sira gelmedi onubyapnaya carsamba gunu de memlekte gidis isi cikti bugun aldik bileti.simdi evde hem ispanak hem karnabahar var ve yarina da yemek var.ispanagi pisirir giderim karnabaharlari saklayayim dedim. 1 hafta oldu alinali sıkıntı olmaz dimi 1 hafta uzerine buzluga koymam

Kuzu tüh ilk defa tadan biri için piserken ki koku kötü, keşke bi balık restoranda yeseydin. Denk gelirsen restoranda karides güvecin tadina bakmadan vazgeçme
Kuzuşum ben doğuda yasiyorum suan,burda yok karides izinlerde batıya gidiyoruz ama tadinin pek farkli olacagini sanmiyorum sanki hic begenmedim yaav :KK45:cok değişik israf olmasin diye hepsini yemeye calistim ama 5 besinci kasiktan sonra dayanamadim döktüm:KK70:

Ya eşim gecen hafta almisti pazardan sira gelmedi onubyapnaya carsamba gunu de memlekte gidis isi cikti bugun aldik bileti.simdi evde hem ispanak hem karnabahar var ve yarina da yemek var.ispanagi pisirir giderim karnabaharlari saklayayim dedim. 1 hafta oldu alinali sıkıntı olmaz dimi 1 hafta uzerine buzluga koymam
10 ay buzlukta kalıyor diye biliyorum;)
Ispanağıda buzluğa koyabilirsin;)
Ben doğrayıp ,yıkıyorum sonra süzdürüp buzdolabı poşetlerine tek pişirimlik koyuyorum.Sonra buzlu buzlu pişiriyorum...Bazen gözleme için kullanıyorum...

Akşamdan beri çalışıyorum ders :(

Birmiyor. Yarıb okulun ilk döneminin son günü. Son ödeve baktım epey. Bir de 4 ayrı bildiri hazırlığı taslaklarını yaptım.

Yarın hepsini hocaya göstermem alzım çünkü bidaha okula gidemicem hafta içi böyle. İşte olcam hep.
Öyle işte ayyy şiştim..

Napıyorsunuz bakayım:KK200:

Kuzuşum ben doğuda yasiyorum suan,burda yok karides izinlerde batıya gidiyoruz ama tadinin pek farkli olacagini sanmiyorum sanki hic begenmedim yaav :KK45:cok değişik israf olmasin diye hepsini yemeye calistim ama 5 besinci kasiktan sonra dayanamadim döktüm:KK70:

Ayyy miu beni duymasın ama karidesli makarna dehşet oluyor ama diyorum ya ben sevmeme rağmen o donmusu kendim yapınca yiyemedim :kusmuk:
Artık balık restoranindan balık restoranina:halay: tadı aynı değil emin ol:kk77:

10 ay buzlukta kalıyor diye biliyorum:KK66:
Ispanağıda buzluğa koyabilirsin:KK66:
Ben doğrayıp ,yıkıyorum sonra süzdürüp buzdolabı poşetlerine tek pişirimlik koyuyorum.Sonra buzlu buzlu pişiriyorum...Bazen gözleme için kullanıyorum...
Bu faydali bilgiler icin cok teşekkür ederimmmmmmm:KK15:

Back
X