Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya kuzucum türkanım bak başka birşeye gerek yok

şu jillianı 30 gün boyunca aksatmadan yapsan inanılmaz fark edecek
o tüm vücut çalıştırıyor
tam senin istediğin şey

level 1-2-3 bitince de yeni (çok daha zoru) bir jillian videosu söylicem sana .. böylece şiddeti giderek artan ama tüm vücudu çalıştıran kas yapıcı çalışman olacak.
Tekrar okuyorum mesajlarını :D tamam beklıyorum sabırsızlıkla ayyyyy e somra napcam daha zorundan sonra:deli:

ben iyi olurum sen de iyi ol canım
gel burda her gün menü spor ver
içim acıyor diyetten uzaklaştık diyince siz

biz tekrar almak için kilo vermedik kajum..
Biliyorum kuzucum da sıkıldım diyetten gerçekten. Yumurta yemekten de sıkıldım.
Biraz böyle besleniyim bundan da sıkılırım başlarım.
Havalar ısınınca kızımla hep dışarı çıkıyoruz bz yürüyüş bana iyi geliyor yoksa evde durup spor yapamıyorum yapmadğm halde spordan da sıkıldm.
Bu bi dönem sanrm benm için.
Hem okdr da fazla kilom yok ya onun rahatlğı belki de. Yürüyüşe başlasam 1 1.5 aylık kilom var diye düşnyrm.
Şimdilik böyle olsn.
Okuyorum buraları ama gitmedim:)

Kızlar komşuya halama çıktım.. kahve ile profiterol ikram ettiler ki en sevdiğim tatlı sayılır.. kahve içmiyim dedim malum regl kesiyo.. tatlıyı da yemiyim diyetteyim dedim.. çubuk tarçını kaynar suya koyduk onu içtim ..

Kızlar komşuya halama çıktım.. kahve ile profiterol ikram ettiler ki en sevdiğim tatlı sayılır.. kahve içmiyim dedim malum regl kesiyo.. tatlıyı da yemiyim diyetteyim dedim.. çubuk tarçını kaynar suya koyduk onu içtim ..
Profiterolmu :( buyuk imtihan bacım alkışlıyorum yemedigin icin :KK9::KK45::oha:

Kizlar şimdi 1 kase manti corbasi icsem nolur????????? Aksami hafif tutsam
16 kilo daha geç gider nolcak
Seni kocaman alkisliyorum hippooooo

Back
X