Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Doğum sancısı bilmiyorum ama benim regl sancıları bildiğin doğum sancısıydı bence..
Bende çektim de sancı sonra sezeryan oldu ama :olamaz: sancı odasında nst ye bağlıyken aynen hala sancısı çektim. Sancı seviyesi epey yüksekti. Senin de öyledir muhtemelen

Zor hallolur da ne kolay oldu ki bu hayatta bugüne kadar şükür demekten başka yapacak bir şeyim yok rabbim hayırlısını nasip etsin diyorum bide bu kadarcik amin
White paylaş diye zorlamak istemem ama anlatırsan rahatlarsın bence.. atma derinlere.. belki bir fikir iyi gelir sana kim bilir :KK200:

Bende çektim de sancı sonra sezeryan oldu ama :olamaz: sancı odasında nst ye bağlıyken aynen hala sancısı çektim. Sancı seviyesi epey yüksekti. Senin de öyledir muhtemelen
Ben regl sancısı çekerken hep dediler ayy regl böyleyse doğumun nasıl olur diye.. hamile kaldığımı öğrendiğim an doğumu düşündüm .. günüm geçti suyum geldi ama sancı hiç yok.. bence sancı kapasitemi regllerde kullandım :)) şaka bi yana korkudan gelmedi bence.. mecbur sezeryan.. ikincide sın haftaya kadar bekledik nst fln hiç sancım olmadı :))

Menümü vereyim erkenden
Sabah ılık limonlu su

Kahv 8.15: 1 has yum 3 zeytin
Kk peynir tere otu ve 1 dilim.ekmek

Ara sade kahve 2 ceviz,1 badem,2 siyah ç. Üzüm

Öğle 12.00: 4 kaşık susuz nohut y
3 kaşık yoğurt

Ara : 1 bardak sütlü kahve 1 hurma

Akşam 16.30: 5 kaşık koz patlıcan
2 kaşık hindi döner ve salata

Ara olarak türk.kahvesi içerim
Bundan sonrası bitki çayları:KK66:
Su 2.5 litre

Spor : 100 ip atlama
20 dk voleybol
40 dk yurüyus

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife begum75 begum75 Esra_4378 Esra_4378

Kızlar akşam öğünleri lütfen hafif olsun!
bugün çarşamba.. yani cumaya son 2 kaldı demek..

cumaya bu kadar az kalmışken bedenimize ağır gıdalar ödemlik yiyecekler sokmuyoruz değil mi:KK36:
K..fasulye pisiriyorm ama bilemedim ... yarın brokoli sebze düşünüyorum da perşembe Die

Back
X