Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bir öncesi sonrasıda benden ama kıyafetleri gostercem Eki Görüntüle 2121987 alttaki etek kizimin mevludunde aldım 85 kilo falandım yüksel bel bir etek üstteki de yüksek bel ve 65 kiloyken almıştım denedim oldu tabi biraz zorladim:KK70: ve lacivert eteği aldığımda içindekilerin izi bile belli oluyordu
@MiuLego
Geçmiş yapmamıştım sen diyince buldum esram :KK57: masaallah kuzucuguma, benim kuzum daha da miniklerine sığacak :süslü::KK60:

Geçmiş yapmamıştım sen diyince buldum esram :KK57: masaallah kuzucuguma, benim kuzum daha da miniklerine sığacak :süslü::KK60:
:dua:amin ins.:halay:ayy biri de gördü sonunda fark nasıl tabi daha yolun yarısı sayılır birde alttaki etek düz kesim üstteki mevlana tarzı daha geniş kesimli aslinda:KK15:

images

igdedali igdedali :işsiz:
noldu sizin iş?
Kpss den sonra zannımca:eğlence:

Sabah
08.30da kucuk kaynım bende ona yumurta pişmiştim cok az kalms
Ceyrek tb ekmegi ile ondan yedm

Saat 11.00
Hurmali tarçınlı yoğurt

Ara
2 gün kurusu

Aksam
1 kepce mercimek corba
Yarim tabak pirasa
1 kucuk kase yogurt
2 sivri biber

su 2 lt

Spor aksam bildirirm

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife Storm- Storm-

Esim ve kaynim aksam döner yediler cok canim istedi ama yemedm icinin tavuguyla domatesnden 1 sokumlk aldm

Bir öncesi sonrasıda benden ama kıyafetleri gostercem Eki Görüntüle 2121987 alttaki etek kizimin mevludunde aldım 85 kilo falandım yüksel bel bir etek üstteki de yüksek bel ve 65 kiloyken almıştım denedim oldu tabi biraz zorladim:KK70: ve lacivert eteği aldığımda içindekilerin izi bile belli oluyordu
@MiuLego
Super kiz azck daha vernce pembeye cok rahat girersin:oha::KK8:
Eteginin rengine bayldim bu arada pembis pembis :KK36:

Back
X