- 29 Mart 2009
- 9.738
- 45.350
- 548
3. Boy etek bekliyomResim koydum eteklerimi kimse yorumlamadı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3. Boy etek bekliyomResim koydum eteklerimi kimse yorumlamadı![]()
Geçmiş yapmamıştım sen diyince buldum esramBir öncesi sonrasıda benden ama kıyafetleri gostercem Eki Görüntüle 2121987 alttaki etek kizimin mevludunde aldım 85 kilo falandım yüksel bel bir etek üstteki de yüksek bel ve 65 kiloyken almıştım denedim oldu tabi biraz zorladimve lacivert eteği aldığımda içindekilerin izi bile belli oluyordu
@MiuLego
Bi 60 olsam ahhhh ahhhEee adamda beni her cuma kucaklasa bende romantik olurum
Bende açık kumral köyü kumral karıştırıyorum önceden sarıydı beyazım çokmu renk iyi kapadiDip boyası yaptım Kuzum, dopler kahve uçlara doğru sarı benim saçım:)
Nasıl kız anlamadim3. Boy etek bekliyom
Hani 3 beden kıyafet oluyor ya en sına 36 beden konuyor ben o derece zayıflamani bekliyorum kiskandigim belli olmasın diyeNasıl kız anlamadim
Geçmiş yapmamıştım sen diyince buldum esrammasaallah kuzucuguma, benim kuzum daha da miniklerine sığacak
![]()
Ayy oluruz ins oda olur kiskanmaya devam et canimHani 3 beden kıyafet oluyor ya en sına 36 beden konuyor ben o derece zayıflamani bekliyorum kiskandigim belli olmasın diye![]()
Kpss den sonra zannımca
Oncesi fenaaaaa. . Esramm . minnak kalacak toton . Ha gayretamin ins.
ayy biri de gördü sonunda fark nasıl tabi daha yolun yarısı sayılır birde alttaki etek düz kesim üstteki mevlana tarzı daha geniş kesimli aslinda
![]()
Gayet güzel bi fark bebeemmmamin ins.
ayy biri de gördü sonunda fark nasıl tabi daha yolun yarısı sayılır birde alttaki etek düz kesim üstteki mevlana tarzı daha geniş kesimli aslinda
![]()
Canım gördüm onları gayet güzel küçülmüş bedenin bı öncesi sonrası yapsanaResim koydum eteklerimi kimse yorumlamadı![]()
Super kiz azck daha vernce pembeye cok rahat girersinBir öncesi sonrasıda benden ama kıyafetleri gostercem Eki Görüntüle 2121987 alttaki etek kizimin mevludunde aldım 85 kilo falandım yüksel bel bir etek üstteki de yüksek bel ve 65 kiloyken almıştım denedim oldu tabi biraz zorladimve lacivert eteği aldığımda içindekilerin izi bile belli oluyordu
@MiuLego