Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

herkes 30 yaş hayatımın dönüm noktası falan der.. bi aydınlandım bi değiştim der.. benim aynı. hiç bir değişiklik yok ki. hep kandırmışlar o kadar da beklentiye gidiydim 30 yaş için:110:
30 yaş insanın en güzel olduğu zamanmis ben diğer beklentilerini bilemicem ama bu kısmi doğru kız pek guzelsin:rapci::süslü:

Açık açık konuşayim şahsen yersen ben uzulmeyi birak kahrolurum piknikte hamur mu yenir ya
aynen aynen
piknikte ızgara ve salata yenir booool boooolllllllllllllllllllll vorones vorones
O her halinle güzelsin diyor. Ama biliyorum zayıf halimi daha çok seviyor.
Ama diyet yapmamdan hoşlanmıyor. Beraber yeme içme keyfi yapamıyor oluşumuzu sevmiyor.
Bir taraftan da iradeli oluşumla gurur duyuyor. Öyle işte:KK200:

al işte.. gerçi bu hepimizde var.. benim ablamda da aynısı var mesela.. biraz bencillik yapıp beraber yiyip içemiyoruz diye yapma diyyeeeeet diyor.. sonra bakıyor zayıflamışım ne güzel zayıfladın diyor :))) kafa karmaşası hep aynı:deli:

Ama diyet yapmamdan hoşlanmıyor. Beraber yeme içme keyfi yapamıyor oluşumuzu sevmiyor.
Kuzum neden sadece çorbacı git güzel mangal yapan yerlere İstanbul'da çok var mesala salata ve sırf et pro alıyorsun miss gibi benim kurtaricimdir eşim ne zaman hadi gel yemek yiyelim derse canım ızgara çekiyor diyorum yalan etle aram ciksss da işte kurtarıcı yaa

Sen de sağ olasın güzeller güzeli ❤️❤️❤️

Helal yafrummm benim aynen benimkisi de öyle ama zayflamina tadı hiçbir yemekte yok:KK9:Hoppa
Kesinlikle. Bu sözü kim söylemişse altına imzamı atmak istiyorum.
aynen aynen
piknikte ızgara ve salata yenir booool boooolllllllllllllllllllll vorones vorones

al işte.. gerçi bu hepimizde var.. benim ablamda da aynısı var mesela.. biraz bencillik yapıp beraber yiyip içemiyoruz diye yapma diyyeeeeet diyor.. sonra bakıyor zayıflamışım ne güzel zayıfladın diyor :))) kafa karmaşası hep aynı:deli:
Öyle valla :KK48:

inşallah kuzucum bile bile kendini de bizi de üzme:anne:

oy kıyamam su iç malim :)

hahahahaha çok mantıklı verocum:KK48:

eşin de öğrendi artık aklını çelemeyeceğini demek ki:KK53:
ne diyor kilo vermene? fark edyor mu?
istiyor mu kilo vermeni:KK49:
Benimki geçen gözüm dönerde mantıyı yerim diye annemlere götürecekti düşün artik:deli:
:işsiz:öv beni =sidelya
:KK70:

Kuzum neden sadece çorbacı git güzel mangal yapan yerlere İstanbul'da çok var mesala salata ve sırf et pro alıyorsun miss gibi benim kurtaricimdir eşim ne zaman hadi gel yemek yiyelim derse canım ızgara çekiyor diyorum yalan etle aram ciksss da işte kurtarıcı yaa
Evet canım aslında onu yerim ama o anda aklına gelmedi galiba.
Ben severin et:KK37:

herkes 30 yaş hayatımın dönüm noktası falan der.. bi aydınlandım bi değiştim der.. benim aynı. hiç bir değişiklik yok ki. hep kandırmışlar o kadar da beklentiye gidiydim 30 yaş için:110:
Beklentileri ufak tutunca hayal kırıklığı yaşamıyosun. Yaş için de geçerli sanırım.benim akıl hala 17sinde.büyümesin hiç memnunum böyle. Ben 20yken 30ları övüyolardı. 30larda da yaşınızın kıymetini bilin gençsiniz diyolar. Ben de 20liklere aynı lafı diyorum :D O yüzden yaşa takılmamak lazım:deli:

Back
X