Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sana sakin bir tatil gerekiyor stresi üstünden atman gerekiyor tekrar ayarların düzene girmesi için... yazdıklarında kendimi görüyorum stres is yoğunluğu bazen öyle bir vazgeçesim geliyor ki herseyden vazgeçip sadece uyumak ve yemek. Ağır yaşamlar da artık bunaltiyor. Eğer bu konuda bir çıkış yolu bulursan paylaşmayı u uma lütfen ben de senin gibi aynı durumdayım hala bu haftanın yorgunluğu çıkmadı üstümden kolumu kipratamiyorum
Bana da gerekiyor tatil :KK14:ama nerdeeeeee

Ohooo 7.takım performansından bi şey kaybetmemiş hiç...uçmuş sayfalar...şimdilik bildirimlere baka biliyorum sadece.. inşallah sık sık geldiyim mesajları kaçırmadığım günler de gelicek...
Hos geldın canım bire bir hiç tanışmadık ama seni duydum ben nami diyar Aynura kaptan :KK25: bebegin hayırlı uğurlu olsun canım
Sagol canım benim...inşallah hepinizle bire bir tanışacağız...benim bi huyum vardır herkesi bire bir tanımak isterim;)
hoşgeldin :KK74:
bebişi büyütmüşsün:nazar: nasılsınız?
Sagol begümüm...yok tatlım ya bi şu gaz sorununu çözsek iyi olacak...uyku düzeni saati otursa rahat edicem.düzen hastası biriyimdir ben...o zaman rahat edicem inşallah...kızım 8aylıkken ilk girmiştim takımlara o zaman çok aktiftim...demekki vakit ayıra biliyordum iyice ..bu sefer de olucak inşallah.
Allah bagislasin canım.benimkilerin biri 12 diger 7 yasinda.
Seninkileri de Allah bağışlasın canım...şu 5yaşında olan cadı çok yoruyo beynimi.hiç söz dinlemiyor ki...bi şeyi 50kere söylüyorum en son bağırdığımda yapıyo...ne zaman geçer bu hal bilirsin sen?
Hoşgeldin Canım, maşallah Allah bağışlasın evlatlarımızı
Hoş buldum ...Amin canım amin...evlatları sağlıklı iyi olan bi kadının mutlu olmamak için bi nedeni yoktur bence..
hoşgeldin canım aramıza :KK200: ben fulya :KK19:
hoş buldum güzelim...

Hemen haftaya cuma için bugünden çalışmalara başlıyorsun kuzucum hemeen

Çabuk gelen kilo çabuk gider değil miii?

Hadi cumaya kilo bildirimine bakıciiiimmmm:deli:
Tamam:mapus:cumaya görüşelim :mapus: kalori sayyom ben:KK51:cok az yimiyom yoksa bırakırım 1 kilo versem yeter:KK51:

Ohooo 7.takım performansından bi şey kaybetmemiş hiç...uçmuş sayfalar...şimdilik bildirimlere baka biliyorum sadece.. inşallah sık sık geldiyim mesajları kaçırmadığım günler de gelicek...

Sagol canım benim...inşallah hepinizle bire bir tanışacağız...benim bi huyum vardır herkesi bire bir tanımak isterim:KK66:

Sagol begümüm...yok tatlım ya bi şu gaz sorununu çözsek iyi olacak...uyku düzeni saati otursa rahat edicem.düzen hastası biriyimdir ben...o zaman rahat edicem inşallah...kızım 8aylıkken ilk girmiştim takımlara o zaman çok aktiftim...demekki vakit ayıra biliyordum iyice ..bu sefer de olucak inşallah.

Seninkileri de Allah bağışlasın canım...şu 5yaşında olan cadı çok yoruyo beynimi.hiç söz dinlemiyor ki...bi şeyi 50kere söylüyorum en son bağırdığımda yapıyo...ne zaman geçer bu hal bilirsin sen?

Hoş buldum ...Amin canım amin...evlatları sağlıklı iyi olan bi kadının mutlu olmamak için bi nedeni yoktur bence..
hoş buldum güzelim...
Ayıpsın :suslu:

:eğlence::eğlence::eğlence::eğlence:
Arada geliler ya siye ondan dedim
böyle bir bohemlik efenime söyliyim varoluş sancıları filan. O manada:deli:

Hoşgeldiiiiin:KK50:
Öğrenci evi zor evet gecenin bi vakti yemek siparişleri. Final vize zamanı stresten karbonhidrat denizinde boğulmaca falan filan
Ama istersen halledersin hepsini. Kararlı olduktan sonra önüne çikolata şelalesi koysalar atlamazsın:eğlence::eğlence::eğlence:
Aynen öyle yaa bi de haftaya başlıyor vizeler napıcam bilmiyorum şu an önümde çikolatalar cipsler var ben tarçın çayı içiyorum :KK70:
Hoşgeldin cnm ♡♡♡
Hoşbulduk canım :KK36:

Bana da gerekiyor tatil :KK14:ama nerdeeeeee
Biz 3 kız rezervasyon yaptık 20 nisan da 2 gün büyük ada yapcaz ben dayanamiyorum vücudum her noktadan sinyal veriyor. Eşim bile geçen gün çok kotuydun diyor eve gelirken markete uğradım kasadaki çocuk bayılacak gibisiniz neyiniz var dedi yorgunluk uykusuzluk stres sanırım beni bitirecek vücut beyin nasıl dinlenir bu stres nasıl atılır akşam 10dan sonra ne yapılır ki

Menüm
Sabah : 8:00 peynirli yumurta bir dilim cavdar ekmegi domates salatalik
Ögle: 13 : 00 4 yk taze fasulye,salata,yogurt
Aksam:17.00 tonbalikli salata
Su:2litre
Spor :1 saat tempolu yürüdüm (2.5x60=150)
@MiuLego @nehirnil111
Sabah gözüm zeytin yeşillik aradı.onun dışında şahane menü spor da var mis miss

Hiihhiiiii
İyi yanı da var wayt ne zaman düşsem toto üstüne düşüyorum ağırlık merkezi orada
:KK70::KK70:
Kaya tırmanışı yaparken 5 metreden başka Kayaya bodoslama düşmüştüm de toto üstüne düştüm yoksa mazallah kafa göz patlatırdım, 1 hafta yürüyememiştim herkes dalga geçmişti Airbag çalıştı allahtan diye
:KK70::KK70::KK70:
Daha ne istiyorsun anlamıyorum bide beni düşün kesin kırmıştım çanağı:bicak:

Erkenden menüyü vereyim:süslü:
9:00
Küçük tabak menemen
7 yeşil zeytin
Peynir
Yeşillik salatalık
11:30
1 dilim armut 1 elma
13:00
Dünden bi tabak kabak kavurmasinin yarisi, salata yoğurt
15;00
Şekersiz türk kahvesi
1hurma 2 ceviz
18;30 da yiyeceğiz
2 kepçe mercimek çorbası salata yoğurt yiyecem
Su 3 oldu
Spor
Leslie 1,
25 mekik
30 dk koşu bandı
@MiuLego &@ nehirnil111

Sabah 09:00
1 incir
1 kayısı
1 tam ceviz

Kahvalti 10:30
3 dlm çavdar ( irili ufaklı) ekmek
1 tavada yumurta
7 zeytin
Peynir
Yeşillik

Akşam 17:00
Tavada tavuk pirzola 2 tane
Salata
2 bardak ayran

Kahve , 1 lt su
Su az ekmek fazla onun dışında güzel atlatılmış bı gün canimmmm

Menü paylasayim
8.30
Sabah 2 dilim peynir 1 yumurtalı mantarlı omlet salatalik roka

13.00
Ara
1/4elma yarım mandalina ufak bir muzun yarısı 5 yer fıstığı

Aksam 15.30
3 közlenmiş patlıcan 3 közlenmiş kırmızı biber 3 dilim ezine 2 zeytin 1 haslanmis yumurta

17.00 1 türk kahvesi 2 hurma

Spor 30 dk yuruyus jillian level 1 @MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife
Dünün telafisi yapılmış makbus spor da var ne olur gel 55 kiloya 55 ile 59 arası koruma yap

Back
X