- 18 Temmuz 2017
- 6.568
- 26.728
- 468
- 35
Hee küstümesra bana küstü mü a dostlar.. biriniz söyleyin hele![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee küstümesra bana küstü mü a dostlar.. biriniz söyleyin hele![]()
Ben hiç anlamam kiKizlarr pilates topu alcam da netten bakiyom boy boy bunlar kac cm lik almam lazim
He valla ama cumaya inşallah güxel eksi ile geliyorumYok artık gerçekten mi kuzucum![]()
Hee küstümne kuscem ya
ev halleri sıkıntılı biraz başka birşey yok
![]()
Ahhh kuzum yaaa yine birinci olacağım ben yaaa yine mi yenileceksin yazık kıyamam ben seni buglama yapmayacağım miu çevirme yapacağım ki yağların aksın gitsinnnnÖHÖMMMMMÖHÖÖMMM
EZELİ MORTİLİK YENİDEN BAŞLADO
VAYTI NASIL YENDİĞİMİ HATIRLARSINIZ
Veee şimdiiiii yeniden yeneceeeğğğğğmmmmm
Vayt buğulama çok yakında burada 7. Takımda
Geçen bime gelmişti kuzum 20 tlydiKizlarr pilates topu alcam da netten bakiyom boy boy bunlar kac cm lik almam lazim
VaytcığımmmmmWhiteblacklife
Eki Görüntüle 2131731
Desem de inanma
Cuma günü sen. Bknz: aşağı resim
Eki Görüntüle 2131730
ahahahhahahahah.Bide miu 61.8 tok karına ben aç karına WC li 59 bu halimle yenecegim miuuuuuuuuuuuuu haha haha
@MiuLego
Ayyy çok güldüm eksi 3 hedef hadi bakalım bakak görek ölü taklidi falan yapma ama yok kongrede yım yok işte veremedim yok yol ödem yaptı anlamamVaytcığımmmmmWhiteblacklife
Eki Görüntüle 2131731
Desem de inanma
Cuma günü sen. Bknz: aşağı resim
Eki Görüntüle 2131730
Ne yapacam la. Senin -3 ise benim -4 hedefim o zamanAyyy çok güldüm eksi 3 hedef hadi bakalım bakak görek ölü taklidi falan yapma ama yok kongrede yım yok işte veremedim yok yol ödem yaptı anlamam
Görüşelim ya bugün çamaşır suyuyla aşk yaşarım sonra ip egzersiz lessie yaparım hahaha bide emziriyordum demi ben
Akşam etiketlerim begüsEki Görüntüle 2131708
kızlar bu tablonun hali ney biz böylemi kayısı reçeli yapıcaz
Esra_4378 esroş cumartesi spor yok mu gülüm?
@hepfit sende de performans düşüklüğü görüyorumniden?
@hippotalamus sınav spora engel değil ara verdiğin bir vakit lütfen sporunu yap,hem sağlam kafa sağlam vücutta olur biliyosun
@tevafuk55 yine en iyimiz sensin
@Floweroflife senin sporları gözden mi kaçırdım acaba hep sıfır olamaz,en azından bi 62,5 puan olmalı bir yerlerde
@Pamukseker19 kuzum birazda minnak minnak hafif kardio eklesen sporlarına 10-15 dakikalık,yada leslie aplamla çalışsan tadından yenmez
@pempisler cumartesiyi saymazsak iyi gidiyosun,biraz daha çalışırsan haftaya bi karpuz olabilirsinışığı gördüm sende
Konyakk konyakım senden de biraz daha gayret bekliyorum hadi görim seni
sende de bi karpuz havası var
@malahit sanırım sporlarını kaçırdım beni etiketedin mi?
@vorones sende etiketlemedin sanırım
yani ikinizinde spor yapmadığını düşünmek istemiyorum
kızlar haydi kaldırın totoları,kayısı reçeli yapıcaz unutmayın
karşıda iğde gibi bir rakip varken oturmak bize günah
buda dün için bana gelsin
Spordan korksak diyete başlamazdık gülümGörüşelim ya bugün çamaşır suyuyla aşk yaşarım sonra ip egzersiz lessie yaparım hahaha bide emziriyordum demi ben![]()
Ahhh kuzum yaaa yine birinci olacağım ben yaaa yine mi yenileceksin yazık kıyamam ben seni buglama yapmayacağım miu çevirme yapacağım ki yağların aksın gitsinnnn
Durum 1 1 ne yaa ne çabuk unuttun seni yenip üstüne bireysel 1 olduğum günleriÇok hırslandım şimdi. Biliyorsunuz ki vaytı yenmek benim için herzaman büyük bir zevk olmuştur![]()
Gidecek sakinleş.. iftar öncesi tartısına bak.. ve regl sökülğnce de rahatlayacaksın melek. Sen dikkatli beslen ve spor yap yeterAy tartidaki rakami gornce kucuk dilimi yutuyodum
Suan resmen +800üm
Ama sahur onun etkiside var
Ama 2 gune regl olcam onunki daha buyuk
Gitse gitse 500 600 gider yine +yla baslamis olcam sanirm paztsiye![]()
Hangi spor grubundeyum de hele sen banaSpordan korksak diyete başlamazdık gülüm![]()