Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

2018-04-02 14.04.28.webp

Eki Görüntüle 2131708

kızlar bu tablonun hali ney biz böylemi kayısı reçeli yapıcaz :KK31::KK31::KK31:
@Esra_4378 esroş cumartesi spor yok mu gülüm?
hepfit hepfit sende de performans düşüklüğü görüyorum :KK43:niden?
hippotalamus hippotalamus sınav spora engel değil ara verdiğin bir vakit lütfen sporunu yap,hem sağlam kafa sağlam vücutta olur biliyosun:KK75:
@tevafuk55 yine en iyimiz sensin:nazar::KK9:
Floweroflife Floweroflife senin sporları gözden mi kaçırdım acaba hep sıfır olamaz,en azından bi 62,5 puan olmalı bir yerlerde:KK48:

@Pamukseker19 kuzum birazda minnak minnak hafif kardio eklesen sporlarına 10-15 dakikalık,yada leslie aplamla çalışsan tadından yenmez:rolleyes:
@pempisler cumartesiyi saymazsak iyi gidiyosun,biraz daha çalışırsan haftaya bi karpuz olabilirsin:rolleyes:ışığı gördüm sende
@Konyakk konyakım senden de biraz daha gayret bekliyorum hadi görim seni:rolleyes:sende de bi karpuz havası var
@malahit sanırım sporlarını kaçırdım beni etiketedin mi? :işsiz:
@vorones sende etiketlemedin sanırım:işsiz:

yani ikinizinde spor yapmadığını düşünmek istemiyorum:eek:

kızlar haydi kaldırın totoları,kayısı reçeli yapıcaz unutmayın
karşıda iğde gibi bir rakip varken oturmak bize günah:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:tokat::duduk::KK11:buda dün için bana gelsin
Heheee yazarım birazdan ama pek iç açıcı değil :(

Kendi boyunuza göre tercih edebileceğiniz ebat;
150 – 165 cm boyu olanlar için ideal top büyüklüğü 55 cm’dir.
165 – 180 cm boyu olanlar için ideal top büyüklüğü 65 cm’dir.
180 – 190 cm boyu olanlar için ideal top büyüklüğü 75 cm’dir.
matematik61 matematik61 @MiuLego
Çok sağol canım :KK74:

Zamanla alışacak dicem (inanma)
Çünkü 1,5 aydır 40 gr fazla mama yasak .
Ne zaman mutfaga gitsem (maması mutfakta ) dolabın önune geçicekk maaoowww maaoowww demeye başlıyor.
Küçük kızımıda kendıne benzetti . Oda dolabın kapağını açıyor. mama kutusunu bile açıyolar :eek:
Ama dolaba kilit taktık :KK53:
Ortalığa, ulaşabilecejklerı yerlere ekmek , bisküvi tarzı şeyler koymuyorum . :KK45:

Başarıcazzz inanıyorummm :sampiyon:
Ay benimki dün 50 gram mama yedi sadece, gece acıkmadı
:KK51:
Kızım acıktı sadece ona da sessiz bir operasyonla verdim accık mama
Hadi bakalım umarım böyle devam eder
:rapci:

Ay benimki dün 50 gram mama yedi sadece, gece acıkmadı
:KK51:
Kızım acıktı sadece ona da sessiz bir operasyonla verdim accık mama
Hadi bakalım umarım böyle devam eder
:rapci:
Sen acıkınca mı verıyorsun ?

Ben sabah evden çıkarken 20 gr.
Akşam eve geldiğimde 20gr. verıyorum kişi başı ?

Kayısılarım çağlalarım hadi bakalım yeni bir hafta başladı eksik gedik var mı bir de cuma dediğin göz kırpana kadar gelir galibiyetimizi vermemeliyiz devam :halay::sampiyon:

Adsız.webp

igdedali igdedali malipina malipina N Nana Nevreste Nevreste Nego Nego Cutemom007 Cutemom007 Melegiimm22 Melegiimm22 elfkkk elfkkk Sidelya4121 Sidelya4121 matematik61 matematik61 :KK54:

Şimdi gelelim yorumlarıma :KK53:

igdedali igdedali İğdem daha çok sporun olduğunu düşünüyorum cuma cumartesi hiç yok mu az bir şey de mi yok o_O
Nevreste Nevreste Nevo seninde bence cuma cumartesi vardır bana yazmamışsındır :KK14:
Cutemom007 Cutemom007 ve elfkkk elfkkk kızlar sporlarınız nerede cumadan beridir yok var bence bana yazmadınız ya da yoksa derhal kalkın spora listeden çıkarılmayın aman :olamaz::KK60:
Melegiimm22 Melegiimm22 cumartesi pazar nerede yapmadıysa bugün derhal spora koş kilonu etkiliyor demedi deme :spor:

Kayısılarım çağlalarım hadi bakalım yeni bir hafta başladı eksik gedik var mı bir de cuma dediğin göz kırpana kadar gelir galibiyetimizi vermemeliyiz devam :halay::sampiyon:

Eki Görüntüle 2131813

igdedali igdedali malipina malipina N Nana Nevreste Nevreste Nego Nego Cutemom007 Cutemom007 Melegiimm22 Melegiimm22 elfkkk elfkkk Sidelya4121 Sidelya4121 matematik61 matematik61 :KK54:

igdedali igdedali İğdem daha çok sporun olduğunu düşünüyorum cuma cumartesi hiç yok mu az bir şey de mi yok o_O
Nevreste Nevreste Nevo seninde bence cuma cumartesi vardır bana yazmamışsındır :KK14:
Cutemom007 Cutemom007 ve elfkkk elfkkk kızlar sporlarınız nerede cumadan beridir yok var bence bana yazmadınız ya da yoksa derhal kalkın spora listeden çıkarılmayın aman :olamaz::KK60:
Melegiimm22 Melegiimm22 cumartesi pazar nerede yapmadıysa bugün derhal spora koş kilonu etkiliyor demedi deme :spor:
Dün 1 saat kadar tempolu yürüyüş, 15 dk kadarda karın ve sırt çalışmam var.

Eki Görüntüle 2131813

Kuzm dun 1 mil leslie yaptm
Bu gunde yapıyorum inşaAllah aksama etiketlerim

Back
X