Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kızlar bi gittim gelmedim.çünkü kuramadığım düzenin üstüne ramazan geldi nasıl yapcam nasıl etcem diye bi motivasyonsuzluk bi karamsarlık çöktü nasıl vercem bu kiloları bir türlü başlayamıyorum da.:KK61:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? bir süredir yoktum. ara ara dışardan baktım. bu arada demir eksikliği ve demir depoları eksikliği çıktı bende. 20 lerde falan. yani çok düşük. demir hapı kullanmaya başladım. aşırı halsizliğim ondanmış zaten saçlarım da avuç avuç dökülüyordu son 1 aydır.
bu arada Ahu060812 Ahu060812 ahucum başın saolsun anneni kaybetmişsin. çok üzüldüm. Rabbim mekanını cennet etsin. sizlere de sabır versin.
Sağol canım Allah razı olsun :cry:
Menü yazarken uyumuşum iyi akşamlar mesajım kalmış ekranda.
Dün ufaktan temizliğe başladım bu belimle kontrollü olsamda ağrım oldu artık yapacak bişey yok oruçken daha zor yaparım.
Sözde hatime başlıycaktım vakit bulamıyorum.
Normalde sabah yürüyüşe çıkıyorum haftasonu eşim evde diye.
Dün yoktu sabahtan çıkamadım temizliğe başlayıncada belimden dolayı daha spor ve yürüyüş yapamadım.

Şimdi dinlenmişken önce yürüyüp sonra işlere bakıcam inşallah. Kahvemi içerken yazıyorum. Ahu060812 Ahu060812 senden öğrenmiştim ilk spordan önce kahveyi :KK200:

Cumartesi

9:30
2 yumurta tavada
Küçük bir simitin yarısı çeyrek gibi bişeydi
1 dilim tost kaşarı
1 avuç fındık
2 hurma

16:30-17:15
Yarım kase mercimek çorbası
1 dolu tabak zeytinyağlı patlıcan
1 kase yoğurt, 1 avuç dereotu

3 litre su.

Whiteblacklife Whiteblacklife hepfit hepfit igdedali igdedali
Benden öğrendin ben bıraktım sporu kahveyi.şimdi bide ramazan.ne olacak bilmem.
Ahu060812 Ahu060812 nerdesin yavrum ve dedin gelmedin daha
buraya gelirsem iyi gelmezsem kötü düşün zayen Eflal:cry:

Selam kızlar bi gittim gelmedim.çünkü kuramadığım düzenin üstüne ramazan geldi nasıl yapcam nasıl etcem diye bi motivasyonsuzluk bi karamsarlık çöktü nasıl vercem bu kiloları bir türlü başlayamıyorum da.:KK61:

Biz senin eline su dökebilirmiyiz ahu :KK60::KK68: önce sonra resimlerine baksana sana taş dediğimiz resimlerine :KK8:

Öğrenecek çok şeyim var gel öğret :KK200:

Rabbim rahmetiyle merhametiyle muamele etsin insallah. Sizlere de sabir versin.

Back
X