70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaar ben de 75 kiloyum 160 boyum varr.kesin kararlıyım zayıflıyacağımm. yıllardır aşık olduğum çocuğa arkadaşım benden bahsetmiş.o şişkoyla mıı hayatta demiş.yüzü güzel ama şişko demiş...o kadar gücüme gitti ki anlatamam..kesin kararlıyımm mahvedicem onu...

sen bu hırsla hemen zayıflarsın canım tam destekle yola devam sositososito
dün akşam yemeğim bi adet dolma biber , valla baya bi meyve yedim az daha gidiyodu hee =))))) ama sporda sorun var yapamıyorum
sabah 1 poaça 4 adet zeytin şimdide yeşil çayımı içiyorum

:dance:arkadaşlar sonuçlar nerede? kim ne kadar vermiş nasıl bakıyoruz.

Canım ben de bir süredir takip etmeye çalışıyorum ama anlayamadım bir türlü. Ben cumartesi tartılıyorum. Pazartesi de bildiriyorum kilomu. Ama henüz bir yorum yok.

Canımm, bu olayın seni hırslandırması çok iyi. Asla vazgeçme. Seninle kilo boy oranımız aynı sayılır. Benim boyum da 162 cm, kilom 77. Hedefim de il etapta 70. daha sonra 65 ve inşaallah 60. kısa kısa hedefler koy bence. Hadi kolay gelsin.

Canım şu anda bile şişman sayılmazsın. Boyun var maaşallah. Ama tabi 58 kiloda manken gibi olursun herhalde. Hırslıysan sonuca ulaşacağından eminim. Bende hırs yok maalesef ama 2 haftadır istikrarlı her hafta 1 kilo gidiyor. Doğum normal mi sezeryanmıydı canım? benim de 14 aylık bir kızım var. Sezeryanla dünyaya getirdim. Göbek bölgesinde sarkma oluştu? Senin de böyle bir problemin var mı?

Gizemmm merhaba ben de 2 doğum yaptım. Son doğumumdan 92 kilo ile çıktım. evlendiğimde 60 kilo idim. Diyetisyen yardımı ile 17 kilo verdim 75 oldum iki yıl önce. Sonra 7-8 kilo daha verdim ama sigarayı bırakınca onları da aldım
şimdi 74 kiloyum sabah aç karna. Akupunktura başladım. Daha pazartesi günü. Diyet listesine de uyuyorum. Bir çok arkadaş faydasını görmüş. Bakalım nasıl olacak. Buradan bildiririm size. Umarım başarırırm 12 kilo vermek istiyorum......hedef 62

yok canım normal doğumdu benim ki, göbek sorma hep başım dertte mekikle giderecek inş ve en kısa zamanda tartı almam lazım eve =)))))))
canım haberlerini bekliyorum hep beraber çıtır çıtır olalaım inş tek istediğim istediğim kotu giyinebilmek :lepi:

kilolarımız aynıymış fıstığım 69-60 yarışanlarına geçelim biran önce kaydirigubbakcemile3
başaracağına inanıyorum canım ve kendimin :sm_cool:
yalnız regl dönemimdeyim kendimi zor zabdediyorum dün gece mutfağa kaç kez gidip geldim sayısını unuttum ama kendimi yenmeyi başardım inş atlatırım bu dönemi yoqsa çok kötü :Saruboceq:

meraba kızlar bende 77 kıloda olarak aranıza katılıyorum.bnde bu yarısta aranızdayımmm.kızım 18 aylık daha hamıle kaldıgım kıloya bıle ulasamadım yawww 2011 yazına sole guzelce ve ıneccecık gırsem ne mutlu olurum yahedef 65 ama 67 de olsam kafı hehehe

hoşgeldin canım aramıza hep beraber defedeceğiz inş

Canım sigarayı bırakınca kilo almak benim de gözümü korkutuyor. Ama bırakmayı da çok istiyorum. İnşaallah faydasını görürsün akupunturun.

Ben de kıyafet konusunda çok dertliyim. Eşimle geziyoruz ve ben moralim bozulduğu için hiçbirşey alamıyorum. Şöyle incecik zarif bir bayan olmak istiyorum. Şu anda yaşımdan çok olgun gösteriyorum. Haberleşelim canım. Ben hergün girmeye çalışıyorum.

Hoşgedin canım. Kilolarımız aynı. İnşaallah veririz. Benim boyum 162 cm. O yüzden 60 olmayı hayal ediyorum. Senin biraz daha uzun sanırsam.

ben bikere pantolon alayım dedi bana pantolon sana olmazki dedimafoldumben bu kadar yani düşün
incecik belim olsa basenler gitse ahhh ahhhhh kaydirigubbakcemile3

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz nihayet biraz hareketleniyoruz kalabalıklaştık... zemuszemushihoyyyt

:teytey:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::[arkadaşlar eğer kabul ederseniz benim fikrim var;
bakıyorum herkes kilosunu yazıyor ,bugün şunu yedim bunu yedim.eee nerde önceki kilolarla bu hafta kiloların karşılaştırılması?nerden bileceğiz kim kaç kilo vermiş?
Gelin kabul ederseniz yarından itibaren kiloları yazalım kim kaç kiloysa hafta sonu cumartesi akşama kadar müsademiz olsun herkes cumartesi gece 12 ye kadar bildirsin kilolarını bende size liste halinde pazar günü karşılaştırılmalı olarak rapor halinde sunuyum varmısınız?ben varım
birinciler ,sonuncular belli olsun daha teşvik olacağını düşünüyorum.ve birinciyi geçmek için belki o hafta daha bir hırslanacağız.kendi aramızda ödüllerimiz olsun haftanın birincilerine .
Ne dersiniz varmısınız?kendimiz daha sorumlu hale getirelim diyorum.sizce????hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

herkese günaydınlar
canım yarışmaya bende varım o zaman sporumu daha sıkı yaparım die düşünüyorum işin ucunda 1.lik var demi kaydirigubbakcemile3

efendim sabah kahvaltım
yarım dilim ekmek 2 çatal omlet 2çatal penir
şimdide yeşil çayımı içiyorum :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…