@nnurayy'cim
harikasin yaaaa, valla seni okudukca gaza geliyorum arkadasim
ah hhh bir de hap kadar mavi bikinilerin hayali var gozumun onunde :)))))
tamam buldummmm, yaz alisverisine birlikte cikalim, hap kadar bikinilerimizi seceriz :sm_cool:
canim ya motivasyonun super otesi, hadi gayret bastir kizim sen 70 lerin altina insende bizi birakma olur mu? valla diyette pozitif olmak cok seyi degistiriyor....
@feyza 79
bmi kitle endeksine gore 20 ler 38 bedene gelir
senin hedefin bmi de 17ler
cicim sende zaten kilo yok 19.5bmi kitle endeksi 1,60-1,70 boylarindaki biri icin 36 bedendir. boyunda kisa degil anladigim kadariyla kilonla bmi endeksine bakinca
canim bu kadar sikma kendini , kendini bosuna geriyorsun yaziktir cicim bebegine
insallah canim dun esimle sabah kizi disari cikardik soyle dukkanlara bakarken River Islanda cam gobegi mavi mayokini gordum bikiniside vardi hemen aklima geldin insallah bu yaz oyle birbikini alirsin ben sana inaniyorum bu hafta benimde cok iyi gecti denemez hasta olma haftamdim cok birsey verdigimi sanmiyorum yarin sabah belli olur ama bu topikteki kizlar daha gayretli hem dusunsene 90 95 kiloda olabilirdik ama daha makul kilolardayiz 40kilo verenleri dusunmek lazim bizim yolumuz o kadar uzun olmiyacak