saol cnm
tşk ederim arkadaşlar peki ben kilomu yazacagım deemiii ???
evet canım başladıgın kiloyu sımdıkı kılonu ve hedefını ...
kızlar bu arada aysebahar ve pj_muguet nerelerde yaw ben onları çok merak ediyorum ses soluk yok bilen var mı? pj in sorunları vardı inşallah bişi olmamıştır!!!:18::18:
bende bugun menumu yazayim
kavalti
1 yumurta
4 eytin
50gr mozerala peynir
cok az salata
avuc ici kadar ekmek
iki yudum tam meyve suyu
1 sekersiz cay
ara
1 kivi
oglen
1 kase adiyaman yuvarlamasi
1 kucuk kase yogurt
1 hindiba
ara olarak ya bir dilim ananas yada 1 kucuk puding
herhalde ananasi tercih ederim regl donemi oldugu icin bilemiyorum
1 form cay
aksamada 1 kase cacik dusunuyorum
yatana kadar 3.5 litre su
1 form cay
yormlarinizi bekliyorum fistiklar...
senacımın enfes tarifiyle fırında sebze kebabımı yedim hmmmmmmmm enfestiiii yanında da 1 tane taze soğan 2 yemek kaşığı light yoğurtla müthiştisenacım çok saol mükemmeldi
afıyet olsun canım baharat olarak ne kullandın bırde ne kadar zamanda pişti bende sade patlıcanla yapıcam da
ben begendım hatta az gıbı geldı pudıngı yemezsen tabii
canım benim ben sana pişirip gönderirim merak etme anneninkilerinin yerini tutmaz ama kocişin dediğine göre ben de artık anne olmuşum yemeklerimde
evet bi tutam cevzede kaynatıp suyunu içcen soguyunca yada ılık ıcıne lımonda sıkabılırsın tadı kötü burnunu tıka gözünü kapat bi seferde dik iç
LEGYUM super olmus saclarin cok yakismis aynen boyle devam:92::92::92::92:
BARKINIM sende tam bomba olmusun darisi basimiza...:92::92::92::92:
ya kizlar ben topige giriyom ama yazmaya zamanim olmuyor daha dogrusu oglum birakmiyor bu arada sabah tartida 67.5 olmustum insalah cumaya kiyidanda olsa 66'yi gorurum...
ayyy işyerimden nefret etmeye başladım ya bizim burda ne olduğunu henüz anlayamadığım bi bey var bi kaç gün önce makina ya bakmaya gidicem soran olursa söylersin dedi kimse sormadı onu e bende doğal olarak kimseye bişi söylemedim benm patronum dini bütün geçinenlerdendir ama aslında alakası yoktur sabah işte bizim patron bu bahsettiğim beyi görünce sanki merake tmiş gibi davranıp nerelerde bu adam diyodum bende tabi adamda ben kıza söylemiştim söylemedimi dedi bizim patronda bi akıllı kendisidir dünyada salak o ya dedi benm için bir sürü hakarete ama yüzüme karşıda belli etmiyo insanın yüzünede seviyomuş gibi davranıyo allahım iyi bi iş istiyorum ya tecrübeliyimde üniveristede okudum ingilizcede biliyorum az çok ve kursa gidiyorum en üst seviyye getirebilmek için ama gel gelelim başörtülüyüm diye kimse çalıştırmak istemiyo ya ufff şu lanet iş yerine girdiğimde çöp gibiydim şimdiyse tosun gibi oldum stresten yemeğe verdim kendimi habire abur cubur yedim durdum bugün yine gerdiler beni off sancım başladı ya
senacımın enfes tarifiyle fırında sebze kebabımı yedim hmmmmmmmm enfestiiii yanında da 1 tane taze soğan 2 yemek kaşığı light yoğurtla müthiştisenacım çok saol mükemmeldi
canım sakin ol..inan sorunsuz iş yok..heryerde farklı sorunlar..tatilden gelince bende bakıcam bişeyler bakalım bulabilecekmiyim..
hani bana hani banaaafiyet olsunn
canım sakin ol..inan sorunsuz iş yok..heryerde farklı sorunlar..tatilden gelince bende bakıcam bişeyler bakalım bulabilecekmiyim..
hani bana hani banaaafiyet olsunn
inş. hayırlı yerler çıkar karşımıza :13:
göndereyim canım benim kıyamam sana bennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?