70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

LEGYUM super olmus saclarin cok yakismis aynen boyle devam:92::92::92::92:

BARKINIM sende tam bomba olmusun darisi basimiza...:92::92::92::92:

ya kizlar ben topige giriyom ama yazmaya zamanim olmuyor daha dogrusu oglum birakmiyor bu arada sabah tartida 67.5 olmustum insalah cumaya kiyidanda olsa 66'yi gorurum...

yeni gelen arkadaşlar cuma günkü bildirim şöyle olacak:

başlangıç kilom:..........
geçen haftaki kilom:.........
bu haftaki kilom:............
giden veya gelen:..........
toplamda giden:..............
hedef:...............
buraya da yazabilirsiniz ama esas önemli olan sevgili kaptanımız erginsenaya özel mesaj atmaktır unutmayın

kızlar bu arada aysebahar ve pj_muguet nerelerde yaw ben onları çok merak ediyorum ses soluk yok bilen var mı? pj in sorunları vardı inşallah bişi olmamıştır!!!:18::18:

kızlar bu arada aysebahar ve pj_muguet nerelerde yaw ben onları çok merak ediyorum ses soluk yok bilen var mı? pj in sorunları vardı inşallah bişi olmamıştır!!!:18::18:

müge resım kursuna gıdıyorum gündüzleri vaktım olmuyor yazmıstı.aysebaharada msj attım ben faceden sanırım cok yogun işe başladı bakıcı işi nasıl oldu dıye sorudm ama uzun hıkaye yazmıssanırım burdada senadan ızınlı ben lıstede oyl egörmüştüm:26: bildiklerim bu kadar

bende bugun menumu yazayim
kavalti
1 yumurta
4 eytin
50gr mozerala peynir
cok az salata
avuc ici kadar ekmek
iki yudum tam meyve suyu
1 sekersiz cay

ara
1 kivi

oglen
1 kase adiyaman yuvarlamasi
1 kucuk kase yogurt
1 hindiba

ara olarak ya bir dilim ananas yada 1 kucuk puding
herhalde ananasi tercih ederim regl donemi oldugu icin bilemiyorum
1 form cay

aksamada 1 kase cacik dusunuyorum
yatana kadar 3.5 litre su
1 form cay
yormlarinizi bekliyorum fistiklar...

senacımın enfes tarifiyle fırında sebze kebabımı yedim hmmmmmmmm enfestiiii yanında da 1 tane taze soğan 2 yemek kaşığı light yoğurtla müthişti senacım çok saol mükemmeldi

ben begendım hatta az gıbı geldı pudıngı yemezsen tabii

senacımın enfes tarifiyle fırında sebze kebabımı yedim hmmmmmmmm enfestiiii yanında da 1 tane taze soğan 2 yemek kaşığı light yoğurtla müthişti senacım çok saol mükemmeldi

afıyet olsun canım baharat olarak ne kullandın bırde ne kadar zamanda pişti bende sade patlıcanla yapıcam da

canım benim ben sana pişirip gönderirim merak etme anneninkilerinin yerini tutmaz ama kocişin dediğine göre ben de artık anne olmuşum yemeklerimde

canımmmm kıyamam sana söylemen yeter, ben diyom ya güzel annesin sen, annelerin hepsii meleeeekkk

evet bi tutam cevzede kaynatıp suyunu içcen soguyunca yada ılık ıcıne lımonda sıkabılırsın tadı kötü burnunu tıka gözünü kapat bi seferde dik iç

ayyy böyyykk
teşekkür ederim cnm denicem

teşekkür ederim canımcım, hepberaber eleleee savaşmaya dewaaam

canım sakin ol..inan sorunsuz iş yok..heryerde farklı sorunlar..tatilden gelince bende bakıcam bişeyler bakalım bulabilecekmiyim..

hani bana hani banaa afiyet olsunn

inş. hayırlı yerler çıkar karşımıza :13:

inşallah canım..bende bir hastaneye cv bırakmıştım bi tanıdık dr.var orda..5-6ay oluyor hala ses seda yok..şimdi doktoru aradın ne var ne yok diye ameliyatta heralde cevap vermiyor..orası olsa çok iyi olacak..garantili sonuçta..yinede hayırlısı olsun..en hayırlısı neresiyse o olsun hakkımızda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…