70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işe ara verip yeşil çayımı içerken sizi okudum ben geri işe gidiyom,tozlar ve çamaşırlar kaldı,bide yemek yapılıcak ufffffffha bide spor yapıcam

Son düzenleme:

tamam canım bi ara giyinip makyaj yapıp foto çektircem mutlaka
o zaman en kısa zamanda üzerinde görmek istiyoz

söyleyecek söz bulamıyorum çok açıklayıcı oldu.burda merak ettiğim elbiseden çok bihtere nasıl sahip olunduğu oldu
hehe delüüüüüüüü

büyükler çocuklarının evlenip bi aile kurduklarının farkında değiller ne yazıkki.sonra konu geçtimi benim nerem kaynana derler dimi tamam anlıyorum koruma gözetme psikolojisini ama seni nasıl değiştiremedilerse sende başkasını değiştiremezsin farkına var dimi.bazen burda benim konuşmalarım tutumum fazla hafif geliyo size farkındayım.bu birazda yaşadığım hayat ve kendi çevremden kaynaklı.ben eşimle Allah nazarlardan saklasın iyi bir ilişkiye sahibiz.oda bende birbirimizin kötü huylarıda olsa bunları sorun etmiyor hatta bunlarla eğleniyoruz bile.ki ailelerimizde bunla mutlu olmalı evlatlarımız mutlu diye dimi ama yok illa karışacaklar hele eşimin ailesi en son can sıkıntısı oluşturma sebebi neden bizim evimizde eşimin yiğeninin resmi yokmuşta benim yiğenimin varmış.gülermisin ağlarmısın ki benm 3 yiğenim var sadece 1 nin benim bekarlığımdan kalma eşim eyolladığım fotoları var.eşimde bu konu üzerine bu sözü söyleyen kayınpederime cevabı lütfen resminizi çekin sizinkini asacam ve bunu her gördüğünde sordu resim çektinizmi nezaman çektireceksiniz sonuçta hatalarını anladılar sustular . alem adam

alemsin varya...seni seviyom uleyyyynnnnnn
sev beni cici yap bana

çok izlenen dizi olduğu için ordan yola çıkayım dedim ama yanlış oldu sanırım
en son izlediğim türk dizisi avrupa yakasıydı.oda eşimde izliyo diye.son yıllardaki dizlerdeki konu ve amacı anlamış değilim kime neyi anlatmaya neyi öğütlemeye ne ti öğretmeye çalıştıklarını anlamış değilim.bu yüzden izlemiyorum

Son düzenleme:
ne güzel ya bende internetten sipariş verdim bütün plates için gerekli malzemeleri aldım ama bir tek azim ve istek yollamamışlar...

beni güldürdün yaaa, Allah ta seni güldürsün..

yaptığım platesten sonra ne zmaandır yapmayı planladığıma ama bir türlü cesaret edemediğim işi yaptım.Kışlıkları kaldırıp yazlıkları yerleştirdim

saaat 11 gibi yatak odasına bir girdim, saat 15:00 olmuş henüz işim bitmedi. eşimin dolabı ayrı, benim dolabım ayrı, kızımın dolabı ayrı, bayılacaktım az daha baktım iş beni bırakmıyor, ben işi bıraktım bir çorba arası verip yatak odasına bismillah çekip bir daha gireceğim kızımın küçülen eşyaları, eskiyen kıyafetleri, sonra bir türlü kimseye veremediğim için saklayıp saklayıp yığılan ve bana fenalık getiren bir sürü çamaşırrr bir bebeğim daha olsa çamaşırın içine boğulup kalacağım heralde.:26:

ben bu topiğe bayıldım yahı, tam aradığım yer, hareket var, muhabbet var,, süpersiniz hanımlarr

slm kizlar gunesli guzel bir haftasonunu gecirmeniz dilegiyle paristen merhaba "nasil ama haber spikeri gibi basladim soze"
KLAVUZharikasin canim soper olmus benim fistikim
GREN canim dun uc defa yazdiklarina alintiyla yorum yapmak istedim ama oglis birakmadi neyse soze geleyim dun babanin olum yildonumuydu burdan sunu soylemek isterim baban senin gibi bir evlada sahip oldugu icin eminim gozleri arkada kalmamistir alhtan rahmet diliyorum kendisine huzur ucunde yatsin ...

saol canım keşke onun istediği gibi biri olabilseydim.daha az kırılgan ve daha güçlü ve azimli olmak isterdim.ne yazıkki anne babamın en hassas huylarını almışım

yine balkondayım ve tıkır tıkır çatısına yağmur damlaları düşmekte hiç bitmesin istediğim huzurun sesi bu

arkadaşlarrr eşimin en sevdiği pantolonunu yanlışlıkla 40 drcde çektirdim
şimdi ben ne dicem adama yaa bi çözümü varmı bunun ?. ütülesem çekiştirsem biraz faydası olurmu

şimdi ben ne dicem adama yaa bi çözümü varmı bunun ?. ütülesem çekiştirsem biraz faydası olurmu
az çektiyse düzelebilir ama çok büyük bi sorun varsa yıpranır sanırım sonuçta bi pantolon senden kıymetlimi hoşlanacağı bişi yap ve ben bişi yaptım çok üzüldüm çok kızacaksın ama vs diye duygu sömürüsü yap sonra acı gerçeği söyle

yaa bişey demez kırmaz sanırım ama ben çok üzüldüm bi 7,8 cm çekmiş gibi nasıl yaptım bu hatayı offff yaaa hiçmi çaresi yok

Son düzenleme:
yaa bişey demez kırmaz sanırım ama ben çok üzüldüm bi 7,8 cm çekmiş gibi nasıl yaptım bu hayay offff yaaa hiçmi çaresi yok
boyu daha kısa olan birine verebilirsin yada paçada payı varsa o kısmı açıp uzatabilirsinki 7-8 cm az bişey değil.o resmen çocuk pantolonu olmuş.ki belden falanda olmaz ona.sağlık olsun üzülme

söyleyecek söz bulamıyorum çok açıklayıcı oldu.burda merak ettiğim elbiseden çok bihtere nasıl sahip olunduğu oldu

ayy alemsiniz tatlım yaaaa.bu kaynana konusu çok hassas heee ister yakın ister uzak olsunlar fark etmiyoo
merhabaaaaa tatlımmmm
yine balkondayım ve tıkır tıkır çatısına yağmur damlaları düşmekte hiç bitmesin istediğim huzurun sesi bu

kız hiççıkmıyosun bu balkondan balkon kuşu oldunnn

ayy alemsiniz tatlım yaaaa.bu kaynana konusu çok hassas heee ister yakın ister uzak olsunlar fark etmiyoo

merhabaaaaa tatlımmmm

kız hiççıkmıyosun bu balkondan balkon kuşu oldunnn
he ya biz karı koca alemizdir.balkonum oldukça büyük dışarının gürültüsü çok olsada ben alıştım artık duymuyorum .ferah ferah iyi oluyo.salonumdan az küçük balkonum.salonda oturacama balkonda oturmak daha keyifli

kız alemsın varya.
bende çok izlenen dizilerı pek ızlemem.
aşkı memnuyu izlemedım
öyle bır gecer zamnkıyı ızlemıyom
aslında eşim musade etmıyo duygu sömuren ınsanları salya sumuk aglatan dızılerı ızlememe.komık şeyler ızlıyoz ancak yada yabancı aksıyon fılmler felan

ben bu topiğe bayıldım yahı, tam aradığım yer, hareket var, muhabbet var,, süpersiniz hanımlarr
ayy bizde bayıulıyoz
kıs essaktan paristemısın?
anacım ya kasım ayında bıle sogukta ne sıra var o eyfel de.
en az 1ssat gişe kuyrugu...

eşin anlayışlıysa kızmaz

ya ben seni çok seviyom ya çok hoşsohbetsin.
eşin hiç yaişlanmıycak senıunle.maşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…