• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydı kızlarrrrrr süpermi cumartesi olur hepimize inş.keyiflerde umarım ıyıdır.
kaç karboncu olduk merak ettim ya:52::52::52:karbonhidrat diyeti yapanlar bu mesajı beğenirlerse sevinirim onların yazdıklarını yakından takip edecemde:52::52::52::52::52:

benim annemlerde mart ayının başında memlekete gittiler..kışın 3 ay yanımızda kalıyorlar..onlar giderken ben 70 kiloydum..annem sakın daha fazla zayıflama yeter bukadar hasta olacakasın dedi..tabi ben o gitikten sonra 8 kilo daha verdim:69: yanına gidene kadar 2-3 kilo daha vermiş olucam.. ve beklenen sonuç annem beni büüle yapıacak :57: :44:

canım istiyorsan her sabah tartıl..ama sakın gün içinde ve akşam tartılma..en doqru sonuç sabah aç karnına olandır..

yumurtaya karşı herhangi bir alerjisi yoksa bir zararı olmaz..ama bu diyeti yaparken bol proteinden dolayı böbreklerimizin yorulmaması için mutlaka 3 litre su içilmesi gerekir..bu son derece önemlidir..

ben işin sırrını soranlara kadınlar kulübü 70-79 topiqi diyorum :21::21:

:46::46::46::46::46:
aslında doğru siz olmasaydınız bu kadar azimli olmazdım :54::54::54:hepinize öpücikler :54::54::54:
listeyi önce düzenleyip sonra hazırlamam lazım..bu hafta tam 30 kişiyiz:53: maşallah diyelim:nazar: neyse besmeleyle bi başlıyım listeye..çocuklar uyanırsa yarım kalır..müsadenizle efendim :42:
ooooo maşallah bayağı kalabalık olmuşuz allah kolaylık versin kaptancım
günaydın tatlım merak etme benim eşimde geceden geldi uyuyor bende evdeyim:71:

bende senin gibi 70-79 topiği diyorum o ne diyorlar:60::60:sülemem diyomhe he he yaşasın kötülük çünkü onlar benle çok dalga geçmişlerdi yumurta gibi oldun demişlerdi:47::47:

burdayım guuuuu,günaydın aşkitom:69:

sanada günaydın bitanem:70:
sanada günaydın canım ben geldim yine yoksun ama:43::43::43::43::43::43:
KIZLAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRR
HEPİNİZE KOCAMAN GÜNAYDIN:69:
sabah sabah bir uyandım,regl olmuşum hayırlısı bakalım...ben bir kahvaltı hazırlayım vede yiyip geleyim ...açık görünücem arada dikizlerim sizi kaybolmayın öptüm hepinizi...karboncular nasılız hımmmm:26:
iyi sevindim regl olmana bu hafta daha fazla kilo kaybediceksin inş. bidenem
cvbın için teşekkürler cnmm.ter olmadan zayıflama olmaz diolar doğrumu.illa yürüyüşte falan terlemek gerekmiş

günaydın cnmm
evet terlemek lazım ama öyle çok aşırı boncuk boncuk terlemiyorum ben mesela ben yürüyüş yaptığımda göbeğimin resmen ısındığını farkediyorum sanki göbeğime soba bağlanmış yada petek takılmış gibi oluyo yürüyüşün etkisini en çok göbeğimde ve midemde hissediyorum diğer yerlerimde o kadar değil ama
oleyyy :16::16: çok sevindim. inşallah toplanabilirz canım.
sabah sabah roman havası buldum (düğünlerden alışkınız :9:) hem iş yapıp hem iş yapıp hem oynuyorum.
alışkın olmayınca burda hem halay çekiyorlar müzikleri de halay müziği bir süre sonra roman müziği arıyorum. bu açığımı da böyle karşılıyorum :32::32::32::32:

oohhh ne iyi kalori yaktırır halaylar roman havaları

Son düzenleme:
ahhh şu dieti bende becerebilsem net mantığı anlayamadım bulamadım anlaşılır bir liste genelde malzemelerin ne kadar karbonhidrat olduğu yazıyo ama mesela mercimek diyo ama kaç gr mesela çorbasını içersem kaç kb eder vss patates ne kadar vss bazılarını bulamadım köftede kaç karbonhidrat var var var gibiii ama bulucam tam anlamıyla bi düzenli yapıp deneyeceğim pazartesi başlarım düzgün şeklde bulursam listesini. aslında bir tane buldum ama değerleri bulabilsem yapmaya çalışıcam bi tane buldum şööle diyo 7 günlük

1. GÜN

Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu kadar peynir, çay, kahve ya da neskafe.
Öğle : 1 simit, 1 bardak ayran,
Akşam : Tavuk, salata

2. GÜN

Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu peynir çay, kahve ya da neskafe.
Öğle : 1 simit, 1 bardak ayran
Akşam : 3 tane kabak (ya da dolma, domates biber), 1 kaşık yoğurt

3. GÜN

Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu peynir, çay, kahve, neskafe
Öğle : 200 gram yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği, sınırsız salatalık.
Akşam : 8 tane ızgara köfte, salata

4. GÜN

Öğle : 200 gram yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği, sınırsız salatalık
Akşam : Kıymalı taze fasulye

5. GÜN

Öğle : 200 gram haşlanmış patates, salata istendiği kadar
Akşam : 6 kuzu pirzola, salata

6. GÜN

Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu kadar peynir çay, kahve, neskafe
Öğle : Menemen, salata
Akşam : Balık veya bonfile, salata

7. GÜN

Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu kadar peynir, çay, kahve, neskafe
Öğle : Peynirli tost, ayran
Akşam : Yoğurtlu makarna

ben bu listelere hayatta uyamiyorum:47:

slm kızlar:32::32:
bugün benim için çok zor reglin etkisiyle bi uyuşukluk ve mide bulantım varr haftasonu kalori hesabıyla
beslenmeye karar verdim kaçamak yapsamda böylece aşırıya kaçmamış oluyorum kendimce 1200 kal. baz alıyorum şimdiye kadar 450 kal almışım:52::52:
bu karbon diyetini yapamamgibi geldi ben tavuk balık sevmem çünki ama sizi takip ediyorum belki siz güzel kilolar verirseniz gaza gelebilirim :26::26:

günaydin efendim günaydinnn günaydinn....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bugün dükkanim yarim gün acik oldugundan isler biraz yogun o sebeple fazla katilamiorum araniza..sabah yediklerimi ve bugün planladigim yiyecekleri yazayimda bi hesaplayiverin anacim olmazmi beyaa:51::51::51:
sabahh:1 sade kahve sekersiz :47: beyaz peynirli omlet belki 10 gr yag kullandim.1 dilim ekmek..5 tane yesil zeytin...
öglen 1 tabak dolusu hindi döner yiyecegim yaninda 2 y.k cacik
aksam 5 tane derisini ayikladigim izgara kanat..kizlar bi hesaplayiverin nolur:41:

günaydin efendim günaydinnn günaydinn....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bugün dükkanim yarim gün acik oldugundan isler biraz yogun o sebeple fazla katilamiorum araniza..sabah yediklerimi ve bugün planladigim yiyecekleri yazayimda bi hesaplayiverin anacim olmazmi beyaa:51::51::51:
sabahh:1 sade kahve sekersiz :47: beyaz peynirli omlet belki 10 gr yag kullandim.1 dilim ekmek..5 tane yesil zeytin...
öglen 1 tabak dolusu hindi döner yiyecegim yaninda 2 y.k cacik
aksam 5 tane derisini ayikladigim izgara kanat..kizlar bi hesaplayiverin nolur:41:

canım sen bnm verdiqim karbonhidrat deqerlerinin bulunduqu listeyi kopy etmedinmi..bunları kendin heaplayabilirsin..şu yazdıqın liste 16 civarı canım..

günaydın herkese

ben üniversiteye başladığımda 48-49 kiloydum 34 bedendim ama öyle kuru zayıf değildim her sene 8-10 kilo alıp, yazın 3 verip sonra yine 8-10 kilo alarak toplamda neredeyse 30 kilo aldım yani 7 senedir düzenli kilo alıyorum ya da alıyordum diyebilirim çünkü artık düzenli kilo vermeye kararlıyım. bir kaç başarısız diyetisyen seçiminden sonra şimdi harika bir diyetisyen buldum sürekli yiyorum herşey yiyorum hatta hergün kaçamak yapıyorum :17: ama üç haftada 3 kilo yağdan verdim bile çok şaşkınım. Hem diyetimde badem, fındık, her öğünde iki üç dilim ekmek bile var. kendimi bu konuda motive edecek bir çok sebep yaratıyorum. mesela şu kilo çizelgesi gerçekten çok etkili bence. aldığım kilolar sebebiyle hoş olmayan şeyler çok yaşadım ve bunun zamanla bende yarattığı özgüven azalması, rahat giyinememe, çevredeki eski halinizi beğenen ya da kıskanan kesimlerin hep bu konuda söz hakkı edinip iyi ya da kötü yorumlar yapması, bazen ya da çoğu zaman kırıcı olabilmeleri veya siz bariz bir yağ torbasıyken sizi teselli etmek için iyi göründüğünüzü söylemeleri, neyse ki boy var demeleri vs.. bunlar beni sadece üzdü. asla eski fiziğime kavuşmama sebep olamadı. yıprandım. şimdi vermeye başladım. umut ediyorum ve inanıyorum ki devam edeceğim. Hatta meşhur bir dr var bursa'da ismini şimdi vermeyeyim, onunla bile görüşmüştüm bir kere, üzerimde beli lastikli tayt kot vardı dalga geçmişti tatlı bir şekilde, 'hamile pantolonu giyiyor yazık' gibilerinden :) buna alınmadım hala şimdi o pantolon var üzerimde. benim için 'güzel kız ama ona 36 beden yakışır alın tedaviye' demişti asistanına işte ben bunu hedef alacağım olumsuzlukları düşünmeden, olumluya ilerlemeye çalışacağım. o anki maddiyatım yeterli olmadığından o doktorun kliniğine gitmedim bir daha ama vazgeçmedim de. 34 beden falan yok gözümde. bana yakışanı, 36 bedeni istiyorum. bu kimine göre hafif, kimine göreyse çok ağır bir durum. bu dertten çok müzdaribim aslında yazdıkça yazarım, dokunsanız ağlarım ama beterin beteri var ne yazık ki bu yüzden aldatılanlar, evlenemeyenler, insan içine giremekten çekinenler bile var. bu çok üzücü. bu konudan müzdarip olan herkese bol şans ve moral diliyorum.

tünaydın tünaydınnn kızlarr hava çok güzel ne yapmak lazım gezmekkkk güzl haftasonu geçirmeniz dileğiyleeeeee:32: :32: :32: :32: :32: :32:

ben kaçar sahileeeeee :33: :33: :33: :33: oğluşlaa gezmelrrrrr

fıstıqım günaydınnnn :16::16::16::16: nasıl unuturum canım yaa..beraber yürüdük bu topiklerde :24::24: nasılsın cnm bebişimiz nasıll..uqramaz oldun artık..unuttun bizi :44:

unuturmuyum hiç canım,bir süre bulantılala filan uğraştım,bitkin bi şekilde dolaştım durdum valla ama şimdi iyiyim çok şükür:15:
senin de maşallahın var kilolar baya gitmiş daha da güzelleşmişsindir heralde:71: uğrarım ben arada artık merak etme.
bebek iyi çok şükür,sağlığı yerinde büyüyor günden güne,hayırlısıyla bi de doğumunu görsem :emir_bebek:

iyi hafta sonları...anc akendiem geldim 8.30da kalaktım eşimle kahvaltı yaptık 9da,eşimin sınav görevi vardı..dün oakdartyorulmuşumkş temizlik yap,ikram hazırla ayakalrım patlaıyor hala yanıyor:53:uyuşa uyşa kalktım bulaşık makinamı boşalttım misafir öncesi temzilik yaopıyoz
ama bide sonrası toparla neyseki yorgunum sadece biraz şarzlı süprgeyle alırım dökülenleri ve eşim sınavdan gelince eve bile çıkmıycak kaynanamgiller gidecez:1:ve ben moralsizim.sene kermesler bitti,feshaneyide bitrde bana el at aşkımmm:70:nolcak halim ya zaten aşırı yemidyodumda bu yemeyle formmu koruyorum ben,ya çok veriyimd esonra korurum benn:84:şunu anladım aşırı iştahlı olup yani günde 1ekemk yiyenler yada daha çok v.sdaha çabuk veriyorlar çünkü yemelrini azlatınca ama BEENNNNNNNNNNN:53:BU BÖYLE GİTMEZZZZ:84:hala 75im yaff adet öncesi döenme girdim dedimki şu 15 günlük araya girmeden azdaha verriyim nevar bende yaaaa:53:troid faland ayok şu azcık poliksitik over yatkınlığı güya:44:omu yapıyorrr zaten evlendim herşey yolundaydı düşüktü kiloydu derken çabamı herkes bilri benim dikkat etmesydim daha kilolu olurdum ben...ama verrikende beni mahvediyor....
,akşam kims efarketmedi biri olsa 4 alsa farkedilir,4 verse farkedilirama tipime tüküreyim ikisndede farkedilmiyo dedim ya 18 kilo azkende safinaz olmadım ama 38 raaht oluyodu tabeee:52:p.tesi burda banada yardım edinde karbonmu ne başlayım:1:yoksa böle kızdığım anlarda sağlıksız zayıflamaya adım atarım hiçyapmadım ama sırf hızalnsın diye hap yada tüm sağlıksız yöntemler ,sonnada ölürüm(allah krsun üzürsünüz)BANA YARDIM P.TESİ ANCA GİRERİM..HAPİNİZİ ÖPÜYORUM ....:16:

sabah sabah roman havası buldum (düğünlerden alışkınız :9:) hem iş yapıp hem iş yapıp hem oynuyorum.
alışkın olmayınca burda hem halay çekiyorlar müzikleri de halay müziği bir süre sonra roman müziği arıyorum. bu açığımı da böyle karşılıyorum :32::32::32::32:

ne güzel ya bende çok severim roman havasında oynamayı ... :66::66::66::66:

günaydı kızlarrrrrr süpermi cumartesi olur hepimize inş.keyiflerde umarım ıyıdır.
kaç karboncu olduk merak ettim ya:52::52::52:karbonhidrat diyeti yapanlar bu mesajı beğenirlerse sevinirim onların yazdıklarını yakından takip edecemde:52::52::52::52::52:

yaaa dukan diyeti yapan yokmy hiç topikte yalnız hissediyorum kendimi...
bu hafta 75i görcem
çok azimlendim :47::47:
evet istemek yağpmanın yarısıysa yarısı gitti bile canım ...

75 i görmek için hareket lazım dimiii
evi toparlayıp yürüyüşe gidiyorum ben
göl kenarında temiz hava alayım hemde:16::16:
ne güzel bende akşam sahil kenarında yürümeye karra verdim kıskandım :D şimdi çok sıcak ...

günaydın herkese

ben üniversiteye başladığımda 48-49 kiloydum 34 bedendim ama öyle kuru zayıf değildim her sene 8-10 kilo alıp, yazın 3 verip sonra yine 8-10 kilo alarak toplamda neredeyse 30 kilo aldım yani 7 senedir düzenli kilo alıyorum ya da alıyordum diyebilirim çünkü artık düzenli kilo vermeye kararlıyım. bir kaç başarısız diyetisyen seçiminden sonra şimdi harika bir diyetisyen buldum sürekli yiyorum herşey yiyorum hatta hergün kaçamak yapıyorum :17: ama üç haftada 3 kilo yağdan verdim bile çok şaşkınım. Hem diyetimde badem, fındık, her öğünde iki üç dilim ekmek bile var. kendimi bu konuda motive edecek bir çok sebep yaratıyorum. mesela şu kilo çizelgesi gerçekten çok etkili bence. aldığım kilolar sebebiyle hoş olmayan şeyler çok yaşadım ve bunun zamanla bende yarattığı özgüven azalması, rahat giyinememe, çevredeki eski halinizi beğenen ya da kıskanan kesimlerin hep bu konuda söz hakkı edinip iyi ya da kötü yorumlar yapması, bazen ya da çoğu zaman kırıcı olabilmeleri veya siz bariz bir yağ torbasıyken sizi teselli etmek için iyi göründüğünüzü söylemeleri, neyse ki boy var demeleri vs.. bunlar beni sadece üzdü. asla eski fiziğime kavuşmama sebep olamadı. yıprandım. şimdi vermeye başladım. umut ediyorum ve inanıyorum ki devam edeceğim. Hatta meşhur bir dr var bursa'da ismini şimdi vermeyeyim, onunla bile görüşmüştüm bir kere, üzerimde beli lastikli tayt kot vardı dalga geçmişti tatlı bir şekilde, 'hamile pantolonu giyiyor yazık' gibilerinden :) buna alınmadım hala şimdi o pantolon var üzerimde. benim için 'güzel kız ama ona 36 beden yakışır alın tedaviye' demişti asistanına işte ben bunu hedef alacağım olumsuzlukları düşünmeden, olumluya ilerlemeye çalışacağım. o anki maddiyatım yeterli olmadığından o doktorun kliniğine gitmedim bir daha ama vazgeçmedim de. 34 beden falan yok gözümde. bana yakışanı, 36 bedeni istiyorum. bu kimine göre hafif, kimine göreyse çok ağır bir durum. bu dertten çok müzdaribim aslında yazdıkça yazarım, dokunsanız ağlarım ama beterin beteri var ne yazık ki bu yüzden aldatılanlar, evlenemeyenler, insan içine giremekten çekinenler bile var. bu çok üzücü. bu konudan müzdarip olan herkese bol şans ve moral diliyorum.
canım hepimizin benzer hikayeleri var üzülme ... yapacağız kurtulacağız bu kilolardan ...

tünaydın tünaydınnn kızlarr hava çok güzel ne yapmak lazım gezmekkkk güzl haftasonu geçirmeniz dileğiyleeeeee:32: :32: :32: :32: :32: :32:

ben kaçar sahileeeeee :33: :33: :33: :33: oğluşlaa gezmelrrrrr
teşekkürler. herkes güzel bi haftasonu geçiirp ayrıca kaçamaksız yada en az kaçamaklaaa haftaya hazır olsun inşallahh ...
senacim öglen bi tabak döner eti yiyecegim ve bunun degerinin 0 olacagini aklim almiyor emin olamiyorum soktayim:52:

ama çok yağlı olmaması gerekiyor sanırımm... benimde diyetimde et süt yumurta sınırsız ama insanın ozamanda onları canı istemiyor ... :1: ama olsun 2 günde 1 kilo gitti sabır o yüzden :1:

yavyuuu,ben edirne ipsalada görevliyim sen nerelisinde roman havasını özlüyon guuuu,bide şu an nerdesinki merak ettim,trakyalımısın:26:
teşekkür ederim cnm..iyiyim bitanem sen nasılsın..

teşekkürler ccnım..

ayın 19unda izmirde olucam inş..1 hafta kadar ordayım..toplanacaksanız ben varken toplanın :34:

kızlar ancak listeyi düzenleyebildim..kızım uyandı oqlum hala uyuyor..bizde baya acıktık..uyandırayım bari..listeyi vakit bulur bulmaz yapıcam..şimdi çıkmam lazım görüşürüzz:16::16:
valla iyiyim kuşum bugün boynum daha iyi ,boyunluğu çıkardım deneme yapıcam bakayım sadece ağrı kesici kas gevşeticiyle ne olucak....çünkü boynum pişmiş oda sızlıyor,terleyince bide sadece yatakta çıkardığım için havada sıcak kötü olmuş boynum sızlıyor,kızarmış pul pul:50::50:
kızlarrrrrrrrrrr hepinize günaydın.bugün hava çok güzel ama herzamanki gibi eve hapis.yarında mitinig yazmışlar eşime yarında hapis.öbür günde adamın pestili çıkar yine hapis.kızlar içim kıpır kıpır seçimden sonra belli olacak ve ben meraktan çatlamak üzereyim.günler geçmiyor.saniyeler geçmiyor.:84::52::78:canım sıkılıyorrrrrrrrrr
hayırdır hemşo,neye heyecan yaptın bekliyon kız:26:
afiyet olsun canım :56::56: :16::16:

iki haşlanmış yumurta 0 ünite
iki bardak çay o ünite
iki kızarmış ekmek 16 ünite

güzel olmuş bravo...
benim kahvaltıda şöyle
1 dlm.kızarmış ttb ekmeği:8
üzerine 1 dlm.beyaz peynir:1
5 tane zeytin:1
yağsız tavada sucuk dilimi-6halka:1
şekersiz çay:0
TOPLAM:11 KB.
olmuşmu kız sana göre çok yemişim ama doydum:56:

ne güzel ya bende çok severim roman havasında oynamayı ... :66::66::66::66:

yaaa dukan diyeti yapan yokmy hiç topikte yalnız hissediyorum kendimi...

evet istemek yağpmanın yarısıysa yarısı gitti bile canım ...

ne güzel bende akşam sahil kenarında yürümeye karra verdim kıskandım :D şimdi çok sıcak ...

canım hepimizin benzer hikayeleri var üzülme ... yapacağız kurtulacağız bu kilolardan ...

teşekkürler. herkes güzel bi haftasonu geçiirp ayrıca kaçamaksız yada en az kaçamaklaaa haftaya hazır olsun inşallahh ...

ama çok yağlı olmaması gerekiyor sanırımm... benimde diyetimde et süt yumurta sınırsız ama insanın ozamanda onları canı istemiyor ... :1: ama olsun 2 günde 1 kilo gitti sabır o yüzden :1:

kaçamaksız kısmına çokk içten katılıyorum cnmm ama simitten vazgeçemem bugunnnn:37: :37: :37:

Back
X