- 29 Nisan 2011
- 169
- 5
- 96
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında doğru siz olmasaydınız bu kadar azimli olmazdımbenim annemlerde mart ayının başında memlekete gittiler..kışın 3 ay yanımızda kalıyorlar..onlar giderken ben 70 kiloydum..annem sakın daha fazla zayıflama yeter bukadar hasta olacakasın dedi..tabi ben o gitikten sonra 8 kilo daha verdimyanına gidene kadar 2-3 kilo daha vermiş olucam.. ve beklenen sonuç annem beni büüle yapıacak
:44:
canım istiyorsan her sabah tartıl..ama sakın gün içinde ve akşam tartılma..en doqru sonuç sabah aç karnına olandır..
yumurtaya karşı herhangi bir alerjisi yoksa bir zararı olmaz..ama bu diyeti yaparken bol proteinden dolayı böbreklerimizin yorulmaması için mutlaka 3 litre su içilmesi gerekir..bu son derece önemlidir..
ben işin sırrını soranlara kadınlar kulübü 70-79 topiqi diyorum
![]()
ooooo maşallah bayağı kalabalık olmuşuz allah kolaylık versin kaptancımlisteyi önce düzenleyip sonra hazırlamam lazım..bu hafta tam 30 kişiyizmaşallah diyelim
neyse besmeleyle bi başlıyım listeye..çocuklar uyanırsa yarım kalır..müsadenizle efendim
![]()
sanada günaydın canım ben geldim yine yoksun amagünaydın tatlım merak etme benim eşimde geceden geldi uyuyor bende evdeyim
bende senin gibi 70-79 topiği diyorum o ne diyorlarsülemem diyomhe he he yaşasın kötülük çünkü onlar benle çok dalga geçmişlerdi yumurta gibi oldun demişlerdi
burdayım guuuuu,günaydın aşkitom
sanada günaydın bitanem![]()
iyi sevindim regl olmana bu hafta daha fazla kilo kaybediceksin inş. bidenemKIZLAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRR
HEPİNİZE KOCAMAN GÜNAYDIN
sabah sabah bir uyandım,regl olmuşum hayırlısı bakalım...ben bir kahvaltı hazırlayım vede yiyip geleyim ...açık görünücem arada dikizlerim sizi kaybolmayın öptüm hepinizi...karboncular nasılız hımmmm:26:
evet terlemek lazım ama öyle çok aşırı boncuk boncuk terlemiyorum ben mesela ben yürüyüş yaptığımda göbeğimin resmen ısındığını farkediyorum sanki göbeğime soba bağlanmış yada petek takılmış gibi oluyo yürüyüşün etkisini en çok göbeğimde ve midemde hissediyorum diğer yerlerimde o kadar değil amacvbın için teşekkürler cnmm.ter olmadan zayıflama olmaz diolar doğrumu.illa yürüyüşte falan terlemek gerekmiş
günaydın cnmm
oohhh ne iyi kalori yaktırır halaylar roman havalarıoleyyyçok sevindim. inşallah toplanabilirz canım.
sabah sabah roman havası buldum (düğünlerden alışkınız) hem iş yapıp hem iş yapıp hem oynuyorum.
alışkın olmayınca burda hem halay çekiyorlar müzikleri de halay müziği bir süre sonra roman müziği arıyorum. bu açığımı da böyle karşılıyorum
günaydınlarr... afiyet olsun ...
günaydınlarr. afiyet olsun kahvaltın güzel olmuş...
ahhh şu dieti bende becerebilsem net mantığı anlayamadım bulamadım anlaşılır bir liste genelde malzemelerin ne kadar karbonhidrat olduğu yazıyo ama mesela mercimek diyo ama kaç gr mesela çorbasını içersem kaç kb eder vss patates ne kadar vss bazılarını bulamadım köftede kaç karbonhidrat var var var gibiii ama bulucam tam anlamıyla bi düzenli yapıp deneyeceğim pazartesi başlarım düzgün şeklde bulursam listesini. aslında bir tane buldum ama değerleri bulabilsem yapmaya çalışıcam bi tane buldum şööle diyo 7 günlük
1. GÜN
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu kadar peynir, çay, kahve ya da neskafe.
Öğle : 1 simit, 1 bardak ayran,
Akşam : Tavuk, salata
2. GÜN
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu peynir çay, kahve ya da neskafe.
Öğle : 1 simit, 1 bardak ayran
Akşam : 3 tane kabak (ya da dolma, domates biber), 1 kaşık yoğurt
3. GÜN
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu peynir, çay, kahve, neskafe
Öğle : 200 gram yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği, sınırsız salatalık.
Akşam : 8 tane ızgara köfte, salata
4. GÜN
Öğle : 200 gram yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği, sınırsız salatalık
Akşam : Kıymalı taze fasulye
5. GÜN
Öğle : 200 gram haşlanmış patates, salata istendiği kadar
Akşam : 6 kuzu pirzola, salata
6. GÜN
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu kadar peynir çay, kahve, neskafe
Öğle : Menemen, salata
Akşam : Balık veya bonfile, salata
7. GÜN
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu kadar peynir, çay, kahve, neskafe
Öğle : Peynirli tost, ayran
Akşam : Yoğurtlu makarna
bu hafta 75i görcem
çok azimlendim![]()
elbetteki görebilirin yaparsın sen:13:
günaydin efendim günaydinnn günaydinn....
bugün dükkanim yarim gün acik oldugundan isler biraz yogun o sebeple fazla katilamiorum araniza..sabah yediklerimi ve bugün planladigim yiyecekleri yazayimda bi hesaplayiverin anacim olmazmi beyaa
sabahh:1 sade kahve sekersizbeyaz peynirli omlet belki 10 gr yag kullandim.1 dilim ekmek..5 tane yesil zeytin...
öglen 1 tabak dolusu hindi döner yiyecegim yaninda 2 y.k cacik
aksam 5 tane derisini ayikladigim izgara kanat..kizlar bi hesaplayiverin nolur![]()
canım sen bnm verdiqim karbonhidrat deqerlerinin bulunduqu listeyi kopy etmedinmi..bunları kendin heaplayabilirsin..şu yazdıqın liste 16 civarı canım..
fıstıqım günaydınnnnnasıl unuturum canım yaa..beraber yürüdük bu topiklerde
nasılsın cnm bebişimiz nasıll..uqramaz oldun artık..unuttun bizi :44:
ne güzel ya bende çok severim roman havasında oynamayı ...oleyyyçok sevindim. inşallah toplanabilirz canım.
sabah sabah roman havası buldum (düğünlerden alışkınız) hem iş yapıp hem iş yapıp hem oynuyorum.
alışkın olmayınca burda hem halay çekiyorlar müzikleri de halay müziği bir süre sonra roman müziği arıyorum. bu açığımı da böyle karşılıyorum
günaydı kızlarrrrrr süpermi cumartesi olur hepimize inş.keyiflerde umarım ıyıdır.
kaç karboncu olduk merak ettim yakarbonhidrat diyeti yapanlar bu mesajı beğenirlerse sevinirim onların yazdıklarını yakından takip edecemde
![]()
evet istemek yağpmanın yarısıysa yarısı gitti bile canım ...bu hafta 75i görcem
çok azimlendim![]()
ne güzel bende akşam sahil kenarında yürümeye karra verdim kıskandım75 i görmek için hareket lazım dimiii
evi toparlayıp yürüyüşe gidiyorum ben
göl kenarında temiz hava alayım hemde![]()
canım hepimizin benzer hikayeleri var üzülme ... yapacağız kurtulacağız bu kilolardan ...günaydın herkese
ben üniversiteye başladığımda 48-49 kiloydum 34 bedendim ama öyle kuru zayıf değildim her sene 8-10 kilo alıp, yazın 3 verip sonra yine 8-10 kilo alarak toplamda neredeyse 30 kilo aldım yani 7 senedir düzenli kilo alıyorum ya da alıyordum diyebilirim çünkü artık düzenli kilo vermeye kararlıyım. bir kaç başarısız diyetisyen seçiminden sonra şimdi harika bir diyetisyen buldum sürekli yiyorum herşey yiyorum hatta hergün kaçamak yapıyorumama üç haftada 3 kilo yağdan verdim bile çok şaşkınım. Hem diyetimde badem, fındık, her öğünde iki üç dilim ekmek bile var. kendimi bu konuda motive edecek bir çok sebep yaratıyorum. mesela şu kilo çizelgesi gerçekten çok etkili bence. aldığım kilolar sebebiyle hoş olmayan şeyler çok yaşadım ve bunun zamanla bende yarattığı özgüven azalması, rahat giyinememe, çevredeki eski halinizi beğenen ya da kıskanan kesimlerin hep bu konuda söz hakkı edinip iyi ya da kötü yorumlar yapması, bazen ya da çoğu zaman kırıcı olabilmeleri veya siz bariz bir yağ torbasıyken sizi teselli etmek için iyi göründüğünüzü söylemeleri, neyse ki boy var demeleri vs.. bunlar beni sadece üzdü. asla eski fiziğime kavuşmama sebep olamadı. yıprandım. şimdi vermeye başladım. umut ediyorum ve inanıyorum ki devam edeceğim. Hatta meşhur bir dr var bursa'da ismini şimdi vermeyeyim, onunla bile görüşmüştüm bir kere, üzerimde beli lastikli tayt kot vardı dalga geçmişti tatlı bir şekilde, 'hamile pantolonu giyiyor yazık' gibilerinden :) buna alınmadım hala şimdi o pantolon var üzerimde. benim için 'güzel kız ama ona 36 beden yakışır alın tedaviye' demişti asistanına işte ben bunu hedef alacağım olumsuzlukları düşünmeden, olumluya ilerlemeye çalışacağım. o anki maddiyatım yeterli olmadığından o doktorun kliniğine gitmedim bir daha ama vazgeçmedim de. 34 beden falan yok gözümde. bana yakışanı, 36 bedeni istiyorum. bu kimine göre hafif, kimine göreyse çok ağır bir durum. bu dertten çok müzdaribim aslında yazdıkça yazarım, dokunsanız ağlarım ama beterin beteri var ne yazık ki bu yüzden aldatılanlar, evlenemeyenler, insan içine giremekten çekinenler bile var. bu çok üzücü. bu konudan müzdarip olan herkese bol şans ve moral diliyorum.
teşekkürler. herkes güzel bi haftasonu geçiirp ayrıca kaçamaksız yada en az kaçamaklaaa haftaya hazır olsun inşallahh ...tünaydın tünaydınnn kızlarr hava çok güzel ne yapmak lazım gezmekkkk güzl haftasonu geçirmeniz dileğiyleeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ben kaçar sahileeeeee![]()
![]()
![]()
oğluşlaa gezmelrrrrr
senacim öglen bi tabak döner eti yiyecegim ve bunun degerinin 0 olacagini aklim almiyor emin olamiyorum soktayim![]()
yavyuuu,ben edirne ipsalada görevliyim sen nerelisinde roman havasını özlüyon guuuu,bide şu an nerdesinki merak ettim,trakyalımısın:26:oleyyyçok sevindim. inşallah toplanabilirz canım.
valla iyiyim kuşum bugün boynum daha iyi ,boyunluğu çıkardım deneme yapıcam bakayım sadece ağrı kesici kas gevşeticiyle ne olucak....çünkü boynum pişmiş oda sızlıyor,terleyince bide sadece yatakta çıkardığım için havada sıcak kötü olmuş boynum sızlıyor,kızarmış pul pulteşekkür ederim cnm..iyiyim bitanem sen nasılsın..
teşekkürler ccnım..
ayın 19unda izmirde olucam inş..1 hafta kadar ordayım..toplanacaksanız ben varken toplanın
kızlar ancak listeyi düzenleyebildim..kızım uyandı oqlum hala uyuyor..bizde baya acıktık..uyandırayım bari..listeyi vakit bulur bulmaz yapıcam..şimdi çıkmam lazım görüşürüzz![]()
hayırdır hemşo,neye heyecan yaptın bekliyon kız:26:kızlarrrrrrrrrrr hepinize günaydın.bugün hava çok güzel ama herzamanki gibi eve hapis.yarında mitinig yazmışlar eşime yarında hapis.öbür günde adamın pestili çıkar yine hapis.kızlar içim kıpır kıpır seçimden sonra belli olacak ve ben meraktan çatlamak üzereyim.günler geçmiyor.saniyeler geçmiyor.:84::78:canım sıkılıyorrrrrrrrrr
afiyet olsun canım![]()
iki haşlanmış yumurta 0 ünite
iki bardak çay o ünite
iki kızarmış ekmek 16 ünite
ne güzel ya bende çok severim roman havasında oynamayı ...
yaaa dukan diyeti yapan yokmy hiç topikte yalnız hissediyorum kendimi...
evet istemek yağpmanın yarısıysa yarısı gitti bile canım ...
ne güzel bende akşam sahil kenarında yürümeye karra verdim kıskandımşimdi çok sıcak ...
canım hepimizin benzer hikayeleri var üzülme ... yapacağız kurtulacağız bu kilolardan ...
teşekkürler. herkes güzel bi haftasonu geçiirp ayrıca kaçamaksız yada en az kaçamaklaaa haftaya hazır olsun inşallahh ...
ama çok yağlı olmaması gerekiyor sanırımm... benimde diyetimde et süt yumurta sınırsız ama insanın ozamanda onları canı istemiyor ...ama olsun 2 günde 1 kilo gitti sabır o yüzden
![]()
kaçamaksız kısmına çokk içten katılıyorum cnmm ama simitten vazgeçemem bugunnnn![]()
![]()
![]()