Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşağıdaki kızlar saklambaçmı oynuyozben ebeyim önüm arkam sağım solum sobeeee
![]()
senacım ben yokum galiba listede,sana özeline mesaj atmıştım tatlım görmedinmi acaba.
istersen gene yazayım
başlangıç 76.4
geçen hafta 71.5
bu hafta 71.2
giden 300 gram
toplam giden 5.2
hedef 65
bu arada dün 71.2 idim ama bu sabah 70.8
metabolizmam tam düşündüğüm gibi bu hafta gene hızlandı![]()
kaptancım eline sağlık bana ceza vermemişsin![]()
ayy çok güldüm buna.. eşide uyarırmışşşş![]()
neymiş bu kh diyeti bende yapayım yaa
biran önce vreyim şu lanet kiloları
bu konuda bana yardımcı olabilecek varmı?
diyet listesi mi verilio anlamadım ben:26:
karbonhidrat diyeti tatlım yedikleriniz karbonhidrat değerleri var EBRU AKIN: Karbonhidrat Diyeti (Ye+İç=Zayıfla) burada var bilgi de
kaçamaksız kısmına çokk içten katılıyorum cnmm ama simitten vazgeçemem bugunnnn![]()
![]()
![]()
olur tabi bi ayarlama yapmamız lazım ona... yani karralaştırmamız gerekiyor neyse bi bakalım ...günaydın diyesim geldi saate baktım öğle olmuş nasılsınız çubuk krakerler ben çok uykusuzum nolcek benim bu halim bilmem sabah erken kalkmanın semeresi saat 5te kalkıyorum taaaa gece 12 olana kadar uyku yok:105: karbon maduruyum ben madurum ben madurumya aslında güzel bir diyet ama uyması zor bide su 3 litre benim bu kadar su içmem mümkün değil işyerinde lavoba yok zırt pırt çıkamam akşam eve gidince içsem gece lavobaya gitmekten uyuyamam ufff neyse bakalım şimdilik 1,5 2litre suyla idare ediyorum normal diyette tabikide
bugün öğle yemeği pide ayran varmış az bişey yices artık akşamı hafif bi çorbayla salatayla geçiririm bende napim keyfime göre yemek getirmiyorlarki
akşam cezamı çektim 2 saate yakın sporumu yaptım sabah tartıldım moralim yerine geldi
şu izmir buluşması ne güzel olur tabi pazar gününe denk gelirse koşa koşa gelirim
hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum iyiki varsınız![]()
Çanakkaleliyim tatlımbizim orada hep roman havası çalınır.
eşim de izmirli bir harmandalı bir abe kayanana ile düğün yaptık bir de kolbastı ikimizinde baba tarafı karadenizli. öyle işte.
elazığ karakoçan'da (geçen sene deprem olan yerde) görev yapıyoruz. burda pek roman havası yok hatta geldiğimden beri hiç duymadım özlüyorum vallahi.
kahvaltı menün süper olmuş afiyet bal şeker olsun![]()
![]()
![]()
burda bir hemşiremiz var sağlık ocağında beni gördükçe göbekten herhalde hamile misin diye soruyordu. kayınvalidem gelmişti ilaç yazdırmaya gitmiş ona bile sormuşen çok o hemşirenin güzel sohbetini özleyeceğim herhalde bir gün buradn gidersek
![]()
hım afiyet olsun o zaman ...hindi eti döneri canim no panik
walla az önce bi armut yiyeyim dedim aboww 18 elma olsun dedim 16 bende yemedim ara mara simdiye kadar kahwaltim 14..en fazla 20 ile bitirecem günü![]()
Birincimiz cuttygirl arkadaşımızı kutlar başalrılarının devamını dilerim.. Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim.. Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.. İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım.. İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım.. jelibonibon dengesizm ve maonyaa arkadaşlarımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmışlardır.. belenay SemPatiK ve KILAVUZ arkadaşlarımız yerinde saydıkları için 100 mekik cezalılardır.. seanymph arcak81 alaca ve barkinim arkadaşlarımız kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkları için 150 mekik cezalılardır.. Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle kaptan SENAAA
oh ne güzel kocacında sana destek bizimkisi köstek yani benimkisi ...eşim kaptandan ceza yiyeceksin demişti sen yazmayınca ne sevinmiştim olsun
kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim
ee kaptancım ben ne yersem o da yiyor fazlası yok
alt katta bekar öğretmen arkadaşları va bazen onlara gidip atıştıyormuş
yazıkkk![]()