70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hahhh şöyle işte sena kaptanım....çok doğru demişinnnn....
alma eve ozaman yemezsin,pişrme yemezsin yani.....
seni özledim çok konuşamadık çoktandır...banada arada yaz ki, belki 100 gram veririm

evet canım ank dayım ıns kısmet olurda görüşürüz boyle gizliyon ya kendını ıyıce merak edıyom senın boyun kactı bu arada ebnden azcık uzunsun sanırım bmı den oyel anladım

canım boyum sanırım 171.5....
hıkayesını anlatıyım....
ailede hatta sülalede en uzun hatun benım....
erkekler içinde en kısası da abim olur kendısı....
benımle aynı boydadır....
lise yıllarımdan berı kendımı 1.75 sandım....
cunku cevremdekı benle aynı boydakıler hatta benden kısalar 1.75 ım dıye ortada gezınıyodu....
2 sene önce aile sağlıgı merkezınde tartıldım 1.71 dedı hatun...
evde ölçüyoz...71. 72 arası cıkıyo ....
ben dıyım 1.71 sen 1.72 anla.....
yanı boy ölçümlerını çokta düzgün yapamıyoz sanırım....yıllarca 3cm fazla sanmışım kendımı...
hatta abimle boyumuz aynı o hala kendını 1.75 sanıyo...
diğer abim ve yegenlerım 1.80 ın üstünde olunca....

ama kışın süper oluyo bide 7 cm topuklu çizmelerımı gıyıyom....

takkıdı tıkkıdı dolaşıyom....

seni özledim çok konuşamadık çoktandır...banada arada yaz ki, belki 100 gram veririm

özür dilerim baskı fazla çıkmışşş

canım öncelikle atamıza hoşgeldin rica ederim canım yönlendirmek ve kilo vermenize yardımcı olmak bnm görevim..ben bu gurubun kaptanıyım..bizler burda belli bir diyet uygulamıyoruz...herkes diyetini yapmak istediqi gibi yapıyor...ama duraklam dönemlerinde yada zor kilo veren arakdaşlarda tavsiye ettiqimiz beslenme şekilleri oluyor...ve en önemlisi hergün günlük yediklerimizi akşam olunca tam liste olarak paylaşıyoruz...yanlışlarımızı arkadaşlarımız söylüyor...ona göre az çok neyi nekadar yememiz gerektiqini yada ne yiyip ne yemememiz gerektiqini anlıyoruz...arkadaşlarımız çok cana yakındır eminim en kısa zamanda kaynaşırsınız...sormak istediqin yada takıldıqın bişey olursa çekinmeden sorabilirsin...bol iradeler tatlım

mrb şekerler ne yaptıysam zayıflıyamadım 22 yaşındayım 1,76 boyum var 70 kiloyum işim muasebe sürekli oturmak zorundayım lise sonda 55 kiloydum 65 olmak istiyorum yediklerime ne kadar dikkat etsemde olmuyo spor yapmaya zamanımda yok ne yapıcam bennn

3 defa yazacak kadar çok özlediqini bilmiyordun canımm
daha yeniyim ben aranızada girerrimm listeyedee :
ooo iddialı birii hoşgeldin cnm :80:

canım artık buralardan mezun olma zamanı yaklaşıyo....
yerimizi yeni şişkolara bırakalım....
çok şükür sizlerın sayesınde 9 kılo verdım....
zaten ılk hedefım 68 dı cunku benım ıdeal kılomdur ....
ama ben yınede ne olur ne olmaz dıye hedefı 3 kılo aşagı cektım...
ılk hedefe 500 gram kaldı....
aylardır bu topiği meşgul ediyoz....
eskidik artık....hedefe ulaşıp ziyarete gelme zamanı yaklaştı...
şu boğaza hakım olup hedefe vardık mı....
baksana bızden sonra başlayanlar hedefe vardı nerdeyse....

inşallah hepimiz hedefe ulaşıp da ziyarete geliriz burayı....

açıkcası önce hangi diyet ile başlayacağımı bilmiyorum .. başlangıç olarak başladıktan sonra devamı gelir sanırım .. dukan önerdiler ama ramazanda bunu uygulayamam diye başlamadım ..

özür dilerim baskı fazla çıkmışşş
kız duzenleden dıger ıkısını sılsene....

açıkcası önce hangi diyet ile başlayacağımı bilmiyorum .. başlangıç olarak başladıktan sonra devamı gelir sanırım .. dukan önerdiler ama ramazanda bunu uygulayamam diye başlamadım ..

ramazandan sonra bence dukana başla güzel kılo verdırıyo..
et sevıyosan rahat yaparsın...

bende 75 kiloydum haziranın 26sında Düzenli sporla az ymeek yemeyle 3 kilo verdim anca.. guatrım varda hormonlarım az çalışıyo.. diyetisyene gittim ama uygulıyamadım diyeti her gün her gün brokoli olmuyor bu gün 5 günde 5 kilo diyetinin 2. günü bitmek üzere. dün bi kaçırdım diyeti. iki tane çikolata keyfi yedim sabah ve akşam olmak üzere napsam bıraksam mı diyeti ki?

hoşgeldin cnm
sabah 2 dilim ekmeqimiz var(buqday çavdar yada tam buqday) kepek ekmeqi yemiyoruz kansızlık yapıyor..yumurta peynir zeytin domates salatalık şeklinde kahvaltı yapıyoruz..
ara öqünler bunlardan birini yiyoruz(yoqurt ayran süt meyva fındık badem vs..)
öqlen çorba+yemek+salata yada yoqurt ürünleri...
ikinci arayı yapıyoruz..
akşamı çok hafif yiyoruz genelde tek çeşit..
çorba+salata yada yemek+ayaran gibi..sabahki ekmeqin dışında başka ekmek yemiyoruz..haftada bir defa pilav yada makarna 2 kaşık yiyoruz..oda öqlen öqününde...akşam kesinlikle bunları yemiyoruz..
ve en önemlisi mutlaka 3 litre su içiyoruz...su içmezsen ödem atamazsın..ayrıca eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır..diyet yapıp su içmezsen eriyen yaqlar içinde kalır ona göree

gidiyımde mantarımı pişireyım....
sonunda aldım....

canım yukardaki iletide arkadaşa nasıl beslenmesi gerektiqini yazdım..ordan kopya çekebilirsin

canım önce şunu düzeltelim biz diyet yapmıyoruz dengeli besleniyoruz..öyle canın sıkıldımı diyeti bırakmaktan bahsedeceksen sen daha beyninde işi bitirmemişsin demektir...her an vazgeçebilirsin demek bu...ve bu çok yanlış...ozaman bırak kendini şişmanla...millet kilo vermek için 1-1.5 yıldır bu topikte sen daha dakka bir gol 1 yapıyosun...öyle çikolata yemeyle falan diyet bozulmaz..biz hiç yemiyormuyuz sanıyorsun..cuma günü bildirim yapıyoruz ve sonrasında ogün canımız ne istiyorsa yine ölçülü olmak kaydıyla yiyoruz..ve bundan çok keyif alıyoruz...bence sen tam karar vermemişsin..önce karar ver...karşıma kararlı bir şekilde çık...soru işaretlerin olmasın...

Son düzenleme:
tugba mısın kelebekmısın dövecem senı ıftara az kalmısken koydugu resımlere bak yaa:84::84::84:

:83::83::83::83::83::83::83::83::83:

çok haklısın da ben onları koyunca aklıma geldi oruçlu oruçlu millete göstermem ii olmadı falan dedim ama silsemde resimler kalıyo
oyüzden son pişmanlık fayda etmedi napiyim,jeton geç düştü,bu arada kdr ben yiycem diye yapmıyorumki benimki allahın hergünü yap yap yap,yetti artık bugün yapıverem dedim,yoksa evde börekmiş kekmiş hiç aramam,pekmezim sağolsun kurtarıcım o benim ,hiç lazım değil o yağlı besinler bana,ama yaptığım zamanlardada yemeden olmuyo ,ben yemessem darılıyo azcık yiyruom bende napiim,,hakkınızı helal edin hepiniz ,bidaha olmaz cısss

yok canım sıkıldı diye diyet bırakmıyorum, şu 5 gün 5 kilo diyetini yapıyorum ya başka hiç bir şey yemiyorsun o sabah neyle başladıysan onunla devam ediyorsun. şok diyet gibi bir şey.. dengeli besleniyorum, en azından beslenmeye çalışıyorum. fakat 2. öğretim olduğum için geç geliyoruz eve. ki okulda da malesef yemek yiyemiyoruz.. anca fastfood. onu da ben yemiyorum eve 10 da geliyorum 10 da yemek yiyorum anca bırakma niyetimde şundan kaynaklı: bu diyet sürekli olarak yapılamaz sanırım, bir insan nasıl her hafta her gün aynı şeyleri yer ki ama şimdi çikolata yediğinize sevindim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…