70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bunu bende deneyeyim bakayımda bulursam alayım

Bir kadın bunalıma girince, "Bunalım, Bunaalım, Bunu aliim, bunu alayım, bunu da alayım, bunu al bunu, al bunu da, bunu da..."
Bu da erkeğin bunalımı; Bunalım, bunalımdan çıkayım, çıkayım, bunla çıkayım, bunla da çıkayım, onla da çıkayım, hepsiyle çıkayım...

57 gün sonra düğünüm var 72 kiloyum verebilir miyim ? acaba =( tavsiyesi olan var mıı hatunlar ??

sıkı spor yap bol su iç ekmeği kesebildğin kadar kes esmer ekmek ye 1 dilimden fazla yeme akşam 5-6 dan sonra yememeye çalış en az 6-8 kilo gider

eee son olarak burdan ayrılma burası da diet listesinde yer alıyorrrr :))))))))))

Son düzenleme:
Allah beni ne etmeye bu akşamda iftarda sıcak pidelerii götürdüm öyle böyle değil parçak pinçikte olsa garanti yarım pide yedim fazlası vardır eksiği yoktur.somon ekmek gibi pof pof olcam yakında insanların gözü var nazar değiyor sanırım unutmayayımda kocişime okutayım kendimi.farkındayım kilom konusunda nazara geldimmi iştahım açılıyor. birazda uyku düzenimden kaynaklı az uyuyorum dengesz uyuyorum. sahura kadar karnımın şişi yani pideler erimicek gibi duruyor

Son düzenleme:

Canım hamilelik zamanında boğazıma gerçekten hakim olamıyorum
Tescilledim bunu

SÜPRİZZZZZZZZZZZZ

muazzezle yalovadaki buluşmamızdan 2 küçük kare
nasılsız kızlarrrrrr

Ben çok beğendim
İkiniz de birbirinizden muhteşemsiniz...

Sena sen harikasın
Hatta Muazzez'den zayıfsın söyleyeyim
Muazzez'in koca totoşu var
Sende o yok
Muazzez totoşunu erit totoşunu....
Ay söyleyenen bak
AYni bana
Yarın öbür gün en büyük totoş bende olacak
Çıtır kıza laf ediyorum

ah ah gel bide bana sor naptımtava böreğini şükür bugün yaptım ilk defada,,,, kardeşim bukadarmı güzel olur ya bi börek,4te 2.5unu yemişim eşimde kalanını yuh yine doymadım spagetti yedim ketçaplı kalkarken baktım doymamışım pideden azcık koparttımda salatanın suyuna bandım hüplettim artı 7tanede kızarmış bütün biber yemişim:84::84:kesin beni kızlar ölüyom midem hala bomboş sanki hiç ağırlık hissetmiyorum ,sanki daha yemek yeni yiycem gibi rahat çok rahat,undan istifade edip biraz daha yerim diye korkuyorum,ben gidipte eşime çay kendimede yeşil çay getirem azcık hazmedem yediklerimi

Son düzenleme:
eline sağlık güzel yapmış yemişin olur öyle kaçamaklar ama benimki kaçamak değil direk alışkanlık oldu kilo vermekte istemiyorum bu ara aldığım düğünlük elbise çok bollaşmasın diye yerimde sayayım yeter ama böyle yeme sistemiyle almasamda psikolojik olarak rahat hissetmiyorum kendimi yoksa gün içinde genel yaşantıma göre daha hareketliyim.saolsun annem taksit taksit isteklerde bulunur bekler oturayım ondan sonra iş buyurur tekrar otururum yenisini söyler haliyle spor olmuş oluyor günde en az 2-3 kere tüm evi siliyorum iftara hazırlık yapıyorum vs.durumu dengeliyorum ama dedimya çok yedim psikolojisi insanı kötü hissediriyor :18::18:

Hepsini yemiş olamazsın dimiiiiiii
Bence bunlar sana sahurda da yeterrr. Dediğin gibi haydi yeşil çayy içmeyee marrşş marş..
Azcık da mekik çeksen süper olur. Hedefine az kaldıııı yapma kendine bunu.
Hem ben sizi örnek alıyorum

Kocan okuyor mu kıs sana
Resimlerin harika sana da diyeyim
Öpüldün

Son düzenleme:

Ay o pideler
Utanıyorum artık ya
Çok yiyorum

Kocan okuyor mu kıs sana
Resimlerin harika sana da diyeyim
Öpüldün

Ay o pideler
Utanıyorum artık ya
Çok yiyorum
he okuyor üflüyor beni nazar konusunda çok sıkıntılıyım aslında çocukluğumdan beri ruhen ve bedenen etkileri çok oluyor çocukken günlerce konuşmamışım en sonunda bikaç gün sonra canım babacım yasin okurken birden baba demişim dünyalar babamın olmuş tabi baba ben acıktım demişim zaten başka ne diyecektimki
ben ekmek konusunda mimli sayılırım ama şey var bende kuru ekmek yerim yemekle değil.bi fırınımız olsa ramiz usta gibi kolumun altında bi somon ekmek eksik olmaz boyna tırtıklar yerim

yok yaa ben oldum olası çok sık yapmazdım ama busene bende çok az yapıyorum eşime bile..
o zaman size yeni yaşam şeklinizde mutluluklar canımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…