gereği düşünüldüüü!!!! tadı aroması güzel olan phyto form phyto slim tadı fena değil ama ödeme gerçekten iyi geliyor.. herkeşlere tavsiye ederim ödem sorunum kalmadı :119: halhalım, yüzüğüm artık hiç sıkmıyor parmaklarım balon gibi şişmiyorödemi olanlar bu iki çayı muhakkak ekleyin bitki çaylarınız arasına :124:
Selamlar herkesee...
HAYIRLI CUMALAR OLSUN !...
ben ilaç aldım canım sonunda dün rahatladım yani... kayısı kaç gündür yedim.. banamısın demedi...
çıtır çerezler sizi
slm kızlar bugün aranıza katıldım şuanda 79 kiloyum artık zamanı geldi zayıflamam lazım banada yardım edin lütfen beraberce zayıflayalım
57 gün sonra düğünüm var 72 kiloyum verebilir miyim ? acaba =( tavsiyesi olan var mıı hatunlar ??
57 gün sonra düğünüm var 72 kiloyum verebilir miyim ? acaba =( tavsiyesi olan var mıı hatunlar ??
sana şimdi olmaz bişey tatlı görünür..tutup sana nasıl yeme deriz..en azından ucundan tadımlık alki kilo almayasın..hiç yememezlik yapma ama abartmada..sana nasihat verecek konuda deqiliz be tatlım..bir sürü kilo verdin..neyi nasıl yapacaqını zaten biliyosun
Allah beni ne etmeye bu akşamda iftarda sıcak pidelerii götürdüm öyle böyle değil parçak pinçikte olsa garanti yarım pide yedim fazlası vardır eksiği yoktur.somon ekmek gibi pof pof olcam yakındaindanların gözü var nazar değiyor sanırım unutmayayımda kocişime okutayım kendimi.farkındayım kilon konusunda nazara geldimmi iştahım açılıyor. birazda uyku düzenimden kaynaklı az uyuyorum dengesz uyuyorum. sahura kadar karnımın şişi yani pideler erimicek gibi duruyor
eline sağlık güzel yapmış yemişin olur öyle kaçamaklar ama benimki kaçamak değil direk alışkanlık olduah ah gel bide bana sor naptımtava böreğini şükür bugün yaptım ilk defada kardeşim bukadarmı güzel olur ya bi börek,4te 2.5unu yemişim eşimde kalanını yuh yine doymadım spagetti yedim ketçaplı kalkarken baktım doymamışım pideden azcık koparttımda salatanın suyuna bandım hüplettim artı 7tanede kızarmış bütün biber yemişim:84::84:kesin beni kızlar ölüyom midem hala bomboş sanki hiç ağırlık hissetmiyorum ,sanki daha yemek yeni yiycem gibi rahat çok rahat,undan istifade edip biraz daha yerim diye korkuyorum,ben gidipte eşime çay kendimede yeşil çay getirem azcık hazmedem yediklerimi
ah ah gel bide bana sor naptımtava böreğini şükür bugün yaptım ilk defada,,,, kardeşim bukadarmı güzel olur ya bi börek,4te 2.5unu yemişim eşimde kalanını yuh yine doymadım spagetti yedim ketçaplı kalkarken baktım doymamışım pideden azcık koparttımda salatanın suyuna bandım hüplettim artı 7tanede kızarmış bütün biber yemişim:84::84:kesin beni kızlar ölüyom midem hala bomboş sanki hiç ağırlık hissetmiyorum ,sanki daha yemek yeni yiycem gibi rahat çok rahat,undan istifade edip biraz daha yerim diye korkuyorum,ben gidipte eşime çay kendimede yeşil çay getirem azcık hazmedem yediklerimi
Allah beni ne etmeye bu akşamda iftarda sıcak pidelerii götürdüm öyle böyle değil parçak pinçikte olsa garanti yarım pide yedim fazlası vardır eksiği yoktur.somon ekmek gibi pof pof olcam yakındainsanların gözü var nazar değiyor sanırım unutmayayımda kocişime okutayım kendimi.farkındayım kilom konusunda nazara geldimmi iştahım açılıyor. birazda uyku düzenimden kaynaklı az uyuyorum dengesz uyuyorum. sahura kadar karnımın şişi yani pideler erimicek gibi duruyor
Allah beni ne etmeye bu akşamda iftarda sıcak pidelerii götürdüm öyle böyle değil parçak pinçikte olsa garanti yarım pide yedim fazlası vardır eksiği yoktur.somon ekmek gibi pof pof olcam yakındainsanların gözü var nazar değiyor sanırım unutmayayımda kocişime okutayım kendimi.farkındayım kilom konusunda nazara geldimmi iştahım açılıyor. birazda uyku düzenimden kaynaklı az uyuyorum dengesz uyuyorum. sahura kadar karnımın şişi yani pideler erimicek gibi duruyor
Kocan okuyor mu kıs sana
Resimlerin harika sana da diyeyim
Öpüldün
he okuyor üflüyor beni
Ay o pideler
Utanıyorum artık ya
Çok yiyorum
lkuzucum diyet biitncede aynu sistem devam etmeyı düşünüyoz..
eskıden kızartmasız kahvaltıya oturmuyoduk....
ama alışlkanlıkları değiştirmedıkçe kılo almamak kaçınılmaz oluyo...
biz yaşam şekli halıne getırmeyı düşünüyoz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?